Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Έρχονται τα πρώτα χιόνια και τα πρώτα… βάσανα

Τα πρώτα χιόνια έρχονται από την Κυριακή, καθώς σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις περιοχές, όπως π.χ. η Βίγλα, θα ντυθούν στα λευκά, έστω και πρόσκαιρα. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα κάνει «βουτιά» της τάξης των 7 με 11 βαθμών Κελσίου, κυρίως από το πρωί της Δευτέρας.
Σύμφωνα με την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας προβλέπεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στις ορεινές περιοχές την Κυριακή και τη Δευτέρα, ενώ η μεταβολή του καιρού θα είναι σημαντική και αισθητή από σήμερα.
Τα καλοριφέρ λοιπόν σιγά σιγά ανάβουν με όσα αποθέματα πετρελαίου υπάρχουν από τον προηγούμενο χειμώνα, καθώς η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης θα ξεκινήσει σε μία εβδομάδα, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Και εδώ αρχίζει ο «Γολγοθάς» των κατοίκων περιοχών, όπως και κυρίως, η Φλώρινα που θα αναγκαστούν από τις αρχές Οκτωβρίου να ψάχνουν χρήματα και τρόπους για να ζεσταθούν.
Με την τιμή του πετρελαίου να αναμένεται κοντά στο ένα ευρώ, με τους μισθούς να υποχωρούν διαρκώς, με την ανεργία να «σκαρφαλώνει», με το επίδομα θέρμανσης να μην υπάρχει ούτε ως σκέψη, ο χειμώνας που ήρθε θα είναι από τους δυσκολότερους που έχουμε ζήσει.

3 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
    ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!

    (ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη, αλλά το σωστό είναι:
    Το ΠΑΣΟΚ είναι έδώ, ενωμένο Δ Ν Τ.

    Όσο περισσότεροι παγώσουν κέρδος θα είναι. Θα καταβάλλονται λιγότεροι μισθοί και λιγότερες συντάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ; ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.