Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Για τις εγκαταστάσεις του δήμου

Μένω στις εργατικές κατοικίες Αγ. Μηνά κι εδώ και χρόνια παρακολουθώ μια αδικαιολόγητη σπατάλη.
Κανένας δεν μπαίνει στην απλή διαδικασία, τα σαββατοκύριακα που οι υπηρεσίες του δήμου είναι κλειστές, να κλείνει το λέβητα του κτιρίου, με αποτέλεσμα να ξοδεύουνε άσκοπα πετρέλαιο.
Το γεγονός αυτό είναι τουλάχιστον προκλητικό την ώρα που ο κόσμος δεν ανάβει καλοριφέρ στο σπίτι του για οικονομία, να πληρώνει δημοτικά τέλη για να ζεσταίνονται οι καρέκλες και οι υπολογιστές μέσα στα άδεια γραφεία.

Αναγνώστης

5 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ.ΑΥΞΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑ 85% ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ.ΕΙΔΕΣ ΜΥΑΛΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΥΞΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100%,ΜΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΤΕ.Υ.Σ.. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ !!
    ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου (8:44) έχεις μπερδευτεί άσχημα... σε έχουν πληροφορήσει λάθος αν νομίζεις ότι μένω στον Άγιο Μήνα... γι΄αυτό σταμάτα να κυνηγάς φαντάσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.