Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σχολεία χωρίς θέρμανση;

Παράπονα εκφράστηκαν από γονείς και μαθητές, και προς το blog μας, πολλών σχολείων της Φλώρινας κατά τη σημερινή ημέρα, όπου η θερμοκρασία έπεσε πολύ χαμηλά, κοντά στους 5 βαθμούς.
Αιτία των παραπόνων η ελλιπής ή ακόμα και η παντελής έλλειψη θέρμανσης, κάτι που οδήγησε αρκετούς γονείς στο να πάρουν τα παιδιά τους, κυρίως από παιδικούς σταθμούς.

8 σχόλια:

  1. ΠΑΣΟΚ δε θέλατε;
    Τώρα φάτε το σκ@...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ αν ήταν η ΝΔ δε θα τα τρώγαμε! Πατε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι στην πολιτική αλητεία των δύο κομμάτων. Η εκδίκηση του λαού έρχεται και θα θέσει στο περιθώριο όλους όσους πρόδωσαν και διέσυραν την χώρα δηλαδή τους Πασόκους και τους Νεοδημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα κ. 4.05 μην στεναχωριεσαι δεν θιγουμε τον γιωργακη τον αχρηστο...εσυ προφανως αν εχεις λεφτα πησαινε βαλε στα σχολεια πετρελαιο...αλλιως σκασε και φαε τα σκα... που σου σερβιρουν οι αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σκ@@τα όπως και να τα μαγειρέψεις,πάλι σκ@@τα θα φας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα δούμε τώρα που πρέπει οι Δήμοι να είναι πιο ενεργοί στο θέμα της θέρμανσης των Σχολείων και των Παιδικών Σταθμών,δίνοντας χρήματα,αν θα έχουν τα παιδιά μας θέρμανση ή μήπως πρέπει να τη πληρώνουμε και αυτή στο όνομα της δωρεάν Παιδείας της κ.Διαμαντοπούλου της τρόϊκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚΙΑ ΧΟΛΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.