Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στη Φλώρινα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο επίσημος εορτασμός του Μακεδονικού Αγώνα στην πόλη της Φλώρινας, με σειρά εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επίσημη έπαρση της σημαίας στην πλατεία Γ. Μόδη και ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονα.
Αμέσως μετά, στο μνημείο της πλατείας Γ. Μόδη τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, ενώ πραγματοποιήθηκε και η κεντρική ομιλία από την καθηγήτρια – φιλόλογο κα Βασιλική Μούζα.

4 σχόλια:

  1. nai kai htan oi epishmoi kai alla 5 atoma.. xa xa eleos makedonikos agwnas sthn flwrina afou ena megalo meros tou plh8usmou dhlwnoun makedwnes poios 8a paei se tetoies ekdhlwseis.. kai eidika sta xwria den giortazete kan tetoio prama..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ψάχνουμε σε πόλεις και χωρια ΠΡΟΔΟΤΕΣ10 Οκτωβρίου 2011 στις 7:23 μ.μ.

    για το΄ν προηγούμενο σχολιαστη..έκανε την χαριτωμένη εμφάνιση του ο αυτονομιστάκος πράκτορ της περιοχής άλλο ένα μισθοφόρο όργανο του γεννίτσαρου Γκρουέφσκι ....Μακεδονία εστί Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti krima tous pagosame tous kaimenous tous episimous! tha mas kriosoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exei dhkio o 3:59 etsi einai eite to 8elete eite oxi..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.