Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Οι κανταδόροι της Γ’ Η-λικίου στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» (video)

Εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά οι κανταδόροι της Γ’ Η-λικίου, οι οποίοι εμφανίστηκαν χθες στη διάρκεια των εκδηλώσεων του δήμου Φλώρινας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι».
Τους κανταδόρους προλόγισε η Πρόεδρος του συλλόγου των εν Αθήναις Φλωρινιωτών «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» κα Παναγιωτίδου Ελευθερία. Η κ. Παναγιωτίδου αναφέρθηκε σε μία συντροφιά ακούραστων Φλωρινιωτών από το ΚΑΠΗ Φλώρινας που έχει τη διάθεση και το μεράκι για το καλό τραγούδι και την επιθυμία τους να τραγουδήσουν τα νιάτα τους και τις αμέτρητες ωραίες και όμορφες στιγμές της πλούσιας ζωής τους. Κλείνοντας τον λόγο της η κα Παναγιωτίδου ευχαρίστησε τον Δήμο Φλώρινας για την αγαστή συνεργασία με τον σύλλογο και τη συμπαράστασή του σε αυτόν.
Στη συνέχεια και πριν την εμφάνιση των κανταδόρων ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Φλώρινας, κ. Αριστείδου Άρης απένειμε τιμητική πλακέτα στην κα Παναγιωτίδου για τη συνολική συμβολή της στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.