Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Φιλικό με εικόνα Super League για τον ΠΑΣ Φλώρινα κόντρα στον Παναθηναϊκό U20

Σήμερα Τρίτη 11/8/2015 και ώρα 18:30, ο ΠΑΣ Φλώρινα θα φιλοξενήσει στο ΔΑΚ την ομάδα του Παναθηναϊκού U20 που θα φτάσει στην πόλη μας με 37μελή αποστολή.
Σε αυτή την αποστολή συμμετέχει το πολυμελές προπονητικό team του Παναθηναϊκού που εκτός του διδύμου των Γιάννη Σαμαρά και Βαγγέλη Σάμιου συμμετέχουν και οι Γιώργος Σίμος, Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Μάριο Γκαλίνοβιτς, επίσης 2 φυσιοθεραπευτές και ένας αναλυτής.
Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο ρόστερ φθάνουν τους 29 πολλοί από τους οποίους είναι διεθνείς με τις εθνικές νέων και παίδων είναι οι εξής:
Βασίλας, Λαμπίρης, Ξενόπουλος, Χαλκίδης, Τζανουλίνος, Ξηρός, Μαυρομμάτης, Ανδρέου, Σερβιλάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλμάς, Ζήκος, Ευαγγέλου, Οικονόμοπουλος, Θεοχάρης, Σάμιος, Στάικος, Αγγελόπουλος Γ., Μίγγος, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Αγιασιώτης, Ντουσάι, Νιούμαν, Λάμπρου, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Σιλβεστρίδης.

*Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ καλεί όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της περιοχής να δώσει το παρόν στον αγώνα και να χειροκροτήσει την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών

**Οι παίχτες της Ακαδημίας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ θα πρέπει να βρίσκονται στις 18:00 στο ΔΑΚ Φλώρινας με τις στολές τους (κόκκινες) για να περάσουν με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Στην συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν ως ball boys.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.