Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

«Το χαστούκι ήταν χάδι»

Το να βάλεις τάξη σε ένα πλήθος αλλόφωνων και αλλοφρόνων κάτω από συνθήκες ακραίες, όπως εξαθλίωση, πείνα, εκνευρισμός, τοξικομανείς και φρενοβλαβείς δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα, όση ψυχραιμία κα αν έχουν οι αστυνομικοί που καλούνται να βάλουν τάξη την χάνουν μετά από τις πολύωρες και πολυήμερες προσπάθειες τους.
Τα μπουλούκια των λαθρομεταναστών από ένα σημείο και μετά γίνονται επικίνδυνα τόσο για τους ίδιους όσο και για τους περίγυρους ντόπιους κάτοικους.
Η τάξη δεν μπαίνει με ευγένεια ή παρακαλετό, σε τέτοιες περιπτώσεις η άσκηση βίας σε «λογικά πλαίσια» είναι απαραίτητη.
Οι πρόσφυγες κατέκλυσαν τα πάρκα της πρωτεύουσας και τα νησιά μας, σε λίγο θα μπουν στα σπίτια μας, στην κρεβατοκάμαρα μας και οι πολιτικοί σφυρίζουν αδιάφορα, υπουργός της κυβέρνησης δήλωσε πριν λίγους μήνες «εγώ είμαι για την υποδοχή, μετά δεν ξέρω που εξαφανίζονται» λόγια που προκαλούν ανατριχίλα και ντροπή.
Τα θύματα όπως πάντα οι ένστολοι, ο εύκολος στόχος όταν θέλουν οι πολιτικοί να ξεσπάσουν την οργή τους από την μία και από την άλλη τα λάθη τους.
Από την μια επιθυμούμαι να ελεγχτούν και περιοριστούν οι κανιβαλισμοί των λαθρομεταναστών και από την άλλη έχουμε την παράλογη απαίτηση να τους φέρονται οι αστυνομικοί σαν κολεγιόπαιδα, όχι κύριοι αυτό δεν γίνεται, φέρεσαι ευγενικά στον ευγενικό, μιλάς όμορφα σε αυτόν που ξέρει να ακούει, σε αντίθετη περίπτωση επαληθεύεται η ρήση «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος».
Όλοι αυτοί που σήμερα βγήκαν με περίσσια «ανδρεία» και καταδίκασαν τον αστυφύλακα που έδωσε ένα χαστούκι στον λαθρομετανάστη, ας κάνουν τον κόπο να γίνουν εθελοντές και να μπουν ανάμεσα τους, αν αντέξουν 5 λεπτά της ώρας θα περάσουν στην ιστορία, ας το κάνουν να δουν πως έχουν τα πράγματα και μετά να διατάσουν ΕΔΕ και να θέτουν σε διαθεσιμότητα ανθρώπους που για οκτώ ώρες και πλέον αγωνίζονται καθημερινά να επιβάλουν την τάξη σε ανεξέλικτα και επικίνδυνα μπουλούκια που κατέκλισαν αυτοβούλως την χώρας μας… χωρίς την άδεια μας!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η φωτογραφία είναι του Αssosiated Press, Ντάλτον Μπένετ.

28 σχόλια:

  1. Νομίζω πως καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχει "άσκηση βίας σε λογικά πλαίσια"
    Δείτε το American History X μήπως και αντιληφθείτε τους κινδύνους που φέρει ο ρατσισμός και ίσως απορήσετε ακόμη και εσείς για αυτά που γράφετε στο άρθρο σας..Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή διαβάζουμε ιστορία θυμόμαστε ότι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση των λαών του 3ου -5ου αιώνα είχε ως αποτέλεσμα την κατάλυση του Ρωμαϊκού κράτους και την βύθιση επί 10 αιώνες σε σκοτεινό μεσαίωνα.
      Αυτό θέλετε για την πατρίδα μας;;;

      Διαγραφή
    2. Που είναι η Χρυση Αυγή;

      Διαγραφή
  2. Κύριε Ηλιάδη μην ξεχνάς πως και οι παππούδς σου ήταν πρόσφυγες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο που στην περιπτωση μας,οι Ελληνες ηταν μετανάστες νόμιμοι με χαρτιά και μέσα στα πλαίσια και τους αριθμούς που όριζαν τα κρατη που πήγαιναν για δουλεια! Οι λαθρομετανάστες που έρχονται στην χώρα μας ειναιπαράνομοι και ξεπερνούν τον αριθμο που μπορεί να φροντίσει το ελληνικό κράτος!

      Διαγραφή
    2. Επειδή οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες και επειδή γνωρίζουμε τι σημαίνει προσφυγιά, γιαυτό και δεν τσιμπάμε κουτόχορτο όταν ονομάζουν έτσι τους ΛΑΘΡΟ-μετανάστες με τους οποίους εποικίζεται συστηματικά η χώρα μας.

      Διαγραφή
    3. Oi παππούδες του Ηλιάδη και χιλιάδων άλλων , ήρθαν στην πατρίδα τους την ΕΛΛΑΔΑ. Άφησε κατά μέρος τις ηλίθιες συγκρίσεις.

      Διαγραφή
  3. Αυτό που γίνεται στην Χώρα μας δεν γίνεται σε καμία άλλη χώρα του κόσμου. Που ξανά είδαμε στην πρωτεύουσα του κράτους να υπάρχουν απλωμένα βρακιά, να αφοδεύουν
    στα πάρκα και τις πλατείες και εμείς όλοι να σφυρίζουμε αδιάφορα. Εμείς με... τους ευαίσθητους δημοσιογράφους, τους ευαίσθητους τρέχα γύρευε και χίλιους δυό άλλους που πιστεύω πως άλλος είναι ο ρόλος τους. Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Η Ελλάδα μας ψυχορραγεί και εμείς δεχόμαστε ορδές παράνομων και ίσως και επικίνδυνων λαθραίων ενώ όλοι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ξεκαθάρισαν την θέση τους ότι δεν μπορούν να τους δεχτούν. Τους δίνουμε βέβαια και μέσο (τηλεόραση) για να προβάλλουν τις θέσεις τους όλοι αυτοί οι παράνομοι. Απαιτούμε έλεγε κάποιος από αυτούς προχθές στην τηλεόραση. Από που κι ως που απαιτείς βρε μα...κα, δεν φτάνει που τους ταΐζουμε θα μας καβαλήσουν κιόλας. Μάθαμε τώρα, για όλα φταίνε οι αφιλόξενοι Έλληνες, οι βίαιοι αστυνομικοί, το video έκανε το γύρο του κόσμου και κουραφέξαλα. Σε όποιον αρέσει σε όποιον δεν αρέσει να σηκωθεί και να φύγει, εξάλλου απρόσκλητοι έρχονται και όλοι αυτοί και οι ξένοι που προβάλλουν το video με τον αστυνομικό ας τους πάρουν στα σπίτια τους. Α, και κάτι τελευταίο, από τότε που γεννήθηκα πληρώνω κανονικά τους φόρους μου, έλιωσα αυτές τις μέρες με την ζέστη, δεν...δικαιούμαι και εγώ ένα κλιματιστικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απόψεις του συρμού, ενός ανθρώπου που φλερτάρει ανοιχτά με φασίζουσες αντιλήψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Diladi pia einai i askisi vias se «λογικά πλαίσια» gia sas gia na ta ksekatharizoume auta..... Giati an kapote sas askithi via esto kai se «λογικά πλαίσια» na do pos esis tha antidrasete????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στον κύριο Ηλιάδη για το άρθρο του! Επιτέλους,ένας σωστός δημοσιογράφος να υποστηρίξει τον αστυφύλακα και γενικότερα την ΕΛ.ΑΣ ,που τις μέρες αυτές όλα τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι της -καρέκλας-έσπευσαν να καταδικάσουν ως ακραία κ φασιστική την στάση του αστυφύλακα! Κύριοι, γνωρίζετε τι συνέβη πραγματικά? Γνωρίζετε τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες εργάζονται οι αστυφύλακες στα νησια που μαστίζονται απο την αθρόα λαθρομετανάστευση? Γνωρίζετε την ψυχολογικη κατασταση των ανθρώπων αυτών που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά χιλιαδες λαθρομετανάστες? Γνωρίζετε τι μπορεί να είπε ο λαθρομετανάστης,πως συμπεριφέρεται αυτός και ο κάθε λαθρομετανάστης,τι άνθρωποι είναι,τι πίεση υπάρχει? Νομίζετε είναι ευκολο,όταν δεν διαθετεις τα κατάλληλα μέσα και βοήθεια να ελέγξεις τόσες χιλιαδες ανθρώπων και κυρίως όταν η αναλογία είναι 1 προς 10? Κύριοι,το μυαλό στο κεφάλι, αλληλεγγύη πρώτα στην οικογένεια μας,στην Ελλάδα μας και έπειτα στους αλλους γιατί θα κατανοήσουμε μεταναστες στην ίδια μας την πατρίδα! Συγχαρητήρια και παλι κύριε Ηλιάδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Diladi o kirios Hliadis apo pou ta kseri ola auta k exei apopsi gia to an ekane kala o astinomikos i oxi, exei vrethi se paromia katastasi o idios??? Kai an o astinomikos pou einai ekpedevmenos gia na antexi sti piesi k se diskoles sinthikes ksespaei me ena xastouki avrio an sou zitisi to diploma k argisis na tou to dosis isos xasi ti psixremia tou k se pirovolisi? Tote ti tha leme, oti edrase en vrasmo psixis? Kai an i psixologia tou den einai kali k den mpori na diksi psixremia se diskoles katastasis gia tis opies ekpedevete tote simeni oti exei alo provlima k kalitera na min upiretei se teties thesis ti patrida tou, kai mas kanei rezili diethnos!!!!

      Διαγραφή
    2. Ρεζίλι διεθνώς δεν σε κανει ο αστυνομικός,ρεζίλι διεθνώς σε κανει το γεγονος οτι δεν αντιδρας όταν χιλιαδες μετανάστες κατακλύζουν την χώρα με πρωτη πύλη εισόδου τα νησια τα οποία αποτελούν την μοναδική πηγή εσόδων του κράτους! Αν θεωρείς οτι η πράξη του αστυνομικού σε ρεζιλεψε προσωπικως στο πανελλήνιο και σε παγκοσμιο επίπεδο,καλό θα ηταν να βοηθήσεις εθελοντικά τους αστυνομικούς και τους πολίτες των περιοχών αυτών να κοντρολαρουν τους χιλιαδες λαθρομετανάστες που βρίσκονται παράνομα στον τόπο τους και όταν μάλιστα η αναλογία είναι ενα προς 10-15! Συμμερισου την πίεση που μπορεί να έχουν οι αστυνομικοί και οι κάτοικοι των περιοχών αυτών όταν έχουν εξω απο τα σπίτια τους,να σουλατσαρουν ελεύθεροι στους δρόμους χωρίς να ξέρεις τι άνθρωποι είναι,τοξικομανείς ,εγκληματίες,κλέφτες κτλ κτλ .Εσύ απο την Φλώρινα ωραία τα λες,απο τον πεζόδρομο με τις φραπεδιες κ το ίντερνετ σχολιάζει άφοβα κ ελεύθερα! Όσο κατακριτεα είναι η πράξη του αστυνομικού αλλο τόσο είσαι ελεύθερος να τον βοηθησεις εθελοντικά αυτον και τους κατοικους των περιοχών αυτών να αντιμετωπίσουν και να κοντρολαρουν τις μάζες των λαθρομεταναστών που κρύβουν παγίδες και το ξέρεις,δεν είναι αγγελπυδια! Όταν θέλεις να τους πειθαρχησεις,να τους βάλεις σε τάξη( αστυνομία) και να προστατευσεις την περιουσία σου( κατοικοι),αναγκαστικά αν δεν πειθαρχησουν και δεν υπακούσουν στους κανόνες,δεν θα τους δώσεις λουλούδια αλλά θα πεσει κ καμια ψηλή! Το μυαλό στο κεφάλι και τα αυτιά στην λογική και όχι στα κατευθυνόμενα κανάλια!

      Διαγραφή
  7. Να πείς κύριε Ηλιάδη στον φίλο σου τον βουλευτή τώρα που έμαθα γύρισε απο τις διακοπές του να προτείνει κάτι πολύ απλό.

    Να φορτώσει η κυβέρνηση καραβιές με όλους τους δύσμοιρους αυτούς ανθρώπους που ξεριζώθηκαν από το τόπο τους και να μεταφερθούν στο λιμάνι του Άμστερνταμ ώστε οι πολιτισμένοι ανθρωπιστές ευρωπαίοι που μας δανείζουν τόσο απλόχερα να τους δεχτούν στις πόλεις στα χωριά στα σπίτια και στα σαλόνια τους. Να καταργηθεί το Δουβλίνο 2 που υπέγραψαν εν αγνοία του ελληνικού λαού Σημίτης και προσυπέγραψαν όλες οι μετέπειτα ελληνικές κυβερνήσεις και η σημερινή με την σταση τους Να βρούν σε χρες της ΕΕ ( θέλουν δεν θέλουν αυτές) στέγη εργασία και ανθρωπιστική φροντίδα οι μετανάστες που ξεπέρασαν σε πληθυσμό τους ντόπιους πληθυσμούς στα νησιά του Αν Αιγαίου και στε προάστια των Αθηνών μια και όλοι εκείνοι οι πολιτισμένοι ευρωπαίοι έχουν την ευαισθησία αλλα και την οικονομική άνεση. Να πεί ο φίλος σου ο βουλευτής στον κ Τσίπρα να δώσει κίνητρα στους Έλληνες εφοπλιστές ώστε να μεταφερθούν ανθρώπινα όλοι αυτοί οι δύσμοιροι άνθρωποι που χέζουν σε πλατείες απλώνουν τα βρακιά τους ουρούν σε πλατείες θέλουν τηλεόραση κλπ κλπ ώστε με αξιοπρέπεια και ευγένεια να μεταφερθούν στις βιομηχανικές ζώνες της Γερμανίας της Γαλλίας της Σουηδίας της Δανίας της Φιλανδίας της Νορβηγίας της Ιρλανδίας ώστε να αποκατασταθούν ανθρωπίνως στις χώρες αυτές Να πεί επίσης σε όλες τις πρεσβείες της Ευρώπης και της βορείου η νοτίου Αμερικής ως αντισταθμιστικό αντάλλαγμα για τους πολέμους των Δυτικών που έχουν υποστεί και τους διωγμούς ακόμη και από ομόθρησκους τους στην Συρία να τους δεχθούν στα μέρη τους. Θα τελειώσω την σκέψη μου και με κάτι άλλο...
    ΕΙΔΙΚΆ ΕΣΥ και η παρέα σου αντι να πετάτε παρόμια περίεργα άρθρα στο κόσμο με όσα γράφεις περι χαδιών να τα λέτε στον η στους βουλευτές του Νομού κομμάτων σας ΄και όχι να δημοσιεύετε παρόμοια για να ζυγίσετε ακόμη και να διχάσετε την κοινη γνώμη.

    Όλα τα λόγια τα εύκολα είναι μηδαμινά ναι τα χάδια δεν είναι προτιμότερα από την απραξία των πολιτικών και των παρατρεχάμενων τους χωρίς προτάσεις και ουσιαστικό νόημα παρα στοχεύουν στην επίτευξη δημιουργίας προτετελεσμένων αρνητικών για την κοινωνία μας καταστάσεων από δημοσιογράφους μικρού η μεγαλύτερου "βεληνεκούς" η "αναστήματος
    "
    Το θέμα δεν είναι ο καλός η κακός αστυνομικό ούτε ο κακός η καλός μετανάστης που μπούκαρε με πλαστικές βάρκες στην χώρα μας πληρώνοντας χιλιάρικα σε τούρκους δουλέμπορους

    Το θέμα είναι πολύ βαθύ - τεράστιας εθνικής και κοινωνικής σημασίας ακόμη και εδαφικής επιβίωσης της Ελλάδας ως έθνος στον παγκόσμιο χάρτη Με το τι έκανε ένας αστυνομικός ή ένας μετανάστης είναι σταγόνα στο τσουνάμι που έρχεται....

    Εδώ κάπου τελείωσα την άποψη μου και απαιτώ να είναι σεβαστή από όλους . ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην τελευταία παράγραφο τα χαλάς όλα. Απαιτώ --- τέλος. Ποιος είσαι ο ΛΈΝΙΝ ή ο ΣΤΑΛΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ σωστα τα λεει ο 726 και δέν έχει καμία υποχρέωση να σου απαντησει 901 ...αν έχεις 901πμ να πείς κάτι ουσιαστικό να το σχολιάσεις αν όχι σκέψου κάτι καλύτερο να κάνεις τα πρωινά πριν βγείς στο μπάρ ...

      Διαγραφή
    2. Σε δογματικούς ΄- γραφικούς ανθρώπους είναι ανώφελο να απαντήσω. Ο κόσμος καταλαβαίνει.

      Διαγραφή
    3. 10:55 ΄Εχεις τρικυμία στο κρανίο. Εσύ είσαι σε θέση να καταλάβεις κάτι ουσιαστικό;;;; Σίγουρα μόνος περνάς τα βράδια..... ΄Η υπερβολή βαράει στον εγκέφαλο.

      Διαγραφή
  9. Ο ίδιος ο αστυνομικός ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ και μπράβο του!!! Δεν ξέρω βέβαια αν ο κ. Ηλιάδης την εγκρίνει...

    http://www.msn.com/el-gr/news/other/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%8E%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%AC%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%88%CE%B5/ar-BBlED4c?ocid=mailsignoutmd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον τον υποχρέωσαν για τα μάτια του κόσμου των καναλιων

      Διαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΤΕ.ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΙΣΑΦΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ .ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ, ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ? ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ?. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΤΟΣΟ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ. ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΜΟΥΚΩΣΑΤΕ. ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΞΙΚΟ Ή ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ? ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΟΝΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙς ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ 30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΛΛΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΛΙΟΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ. ΑΣ ΤΟΥς ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΙΑΚΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 718 και γιατι να μην τους στείλουμε στην Αμερική και στην Ευρώπη;;; Τι είναι η χώρα μας αποθήκη ;; η ξενοδοχείο για να τους μαζεύει; Κάπου χάνεις την μπάλα η κάνω λάθος ;;;...Και κάλι τελευταίο......μην γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ σε όλα τα σχόλια.

      Διαγραφή
    2. Αν έδινε ένα ανάλογο χάδι ο Μετανάστης στον αστυνομικό ή σε σένα... Θα σε ήθελα εξίσου άνετο κ κουλ!

      Διαγραφή
  12. Δημοσιοι υπαλληλοι που χαστουκιζουν..παραπεμπει σε Αλβανια του Χοτζα και Αουσβιτσ ειτε μας αρεσει ειτε οχι..Ταλλα ειναι απλα δικαιολογιες που δεν στεκουν σε πολιτισμενη χωρα...Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε πούλα εξυπνάδες σε ΗΠΑ ή Γερμανία, ή και οπουδήποτε αλλού, και θα σου πω μετά πού παραπέμπει.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.