Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ημερίδα για το αλκοόλ και τις συνέπειες του από το γυμνάσιο Φιλώτα

Το Γυμνάσιο Φιλώτα, στα πλαίσια υλοποίησης Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα «Μη φοβάσαι τους κινδύνους, αντιμετώπισέ τους!», σας προσκαλεί στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία Τοπικών Φορέων στο χώρο του Γυμνασίου, αύριο Τρίτη 12 Μαΐου 2015 στις 10.00 π.μ. με θέμα:
«Το Αλκοόλ και οι συνέπειές του».
Την Ημερίδα οργανώνει η υπεύθυνη του προγράμματος του Γυμνασίου Μαλτή Ευδοκία-Ευθαλία, ΠΕ1 Θεολόγος, με το εξής πρόγραμμα:
Εισήγηση του Εκπροσώπου της Διεύθυνσης της Ελληνικής Αστυνομίας Φλώρινας κ.Δημόπουλου Δημητρίου, Αστυνόμου Α΄, με θέμα: «Αλκοόλ και τροχαία ατυχήματα – Πώς διενεργείται ο έλεγχος μέθης (αλκοτέστ)».
Εισηγήσεις
κ. Κυριαζή Λουκά, Γενικού Ιατρού
κ. Μίχα Σωτήριου, Γενικού Ιατρού με θέμα: «Συνέπειες κατάχρησης Αλκοόλ στον ανθρώπινο οργανισμό».
Δρώμενο με μαθητές του Γυμνασίου.
Εισήγηση του Εκπροσώπου της Ομάδας Παραγωγών «Αμπέλου και Οίνου» του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου με θέμα: «Σωστή παρασκευή και χρήση κρασιού».
Συμπεράσματα έρευνας μαθητών της Ομάδας με θέμα «Το Αλκοόλ και η χρήση του». Παρουσίαση παράλληλων δραστηριοτήτων της ομάδας.
Παραδοσιακοί χοροί από χορευτική ομάδα μαθητών του Γυμνασίου.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.