Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

3 χρυσά και 1 ασημένιο για Αμβράση και Παλιογιάννη

Με 3 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο γύρισαν στη πόλη μας οι Φλωρινιώτες αθλητές του καράτε, Αμβράσης Βασίλειος και Παλιογιάννη Φωτεινή από το πανελλήνιο πρωτάθλημα SHITO RYO που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα.
Σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε, οι Φλωρινιώτες αθλητές επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν να σαρώνουν τα μετάλλια.
Ο Αμβράσης επικράτησε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία των αντιπάλων του και στο kumite και στα kata και κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια, ενώ η Παλιογιάννη κατέκτησε το χρυσό στο kumite και το ασημένιο στα kata.

Βασίλης Αμβράσης: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που διακρίθηκα σε μία ακόμη πανελλήνια επίσημη διοργάνωση της ΕΛ.Ο.Κ. Το τελευταίο διάστημα δουλεύω πολύ μεθοδικά πάνω σε kata που επιλέγονται από κορυφαίους αθλητές όπως ο Antonio Diaz, η Rika Usami και ο Damian Quintero. Ευχαριστώ πολύ, τους συναθλητές μου στον Πανημαθιακό, και τον προπονητή μου κύριο Νίκο Πανετσίδη, και θα ήθελα να τους αφιερώσω τα δύο αυτά χρυσά μετάλλια.

Φωτεινή Παλιογιάννη: Ήταν οι πρώτοι μου αγώνες για το στυλ καράτε SHITO RYO και τα πήγα θαυμάσια. Τα μετάλλια που ήρθαν είναι το αποτέλεσμα της πολύ σκληρής προετοιμασίας που έκανα όλη τη χρονιά. Σειρά έχει τώρα το σεμινάριο αγωνιστικού καράτε της πρωταθλήτριας ευρώπης Βίκυς Πανετσίδου, το κύπελλο Βορείου Ελλάδος, και το karate camp του πανημαθιακού στη Σίβηρη Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.