Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Πέρασε με 0-3 από τη Φλώρινα ο Εορδαϊκός

Προβάδισμα ανόδου με το καλημέρα πήρε ο Εορδαϊκός στα μπαράζ αφού κέρδισε 3-0 στη Φλώρινας ενώ στο άλλο παιχνίδι Παναργειακός και Α.Ε.Π. Βατολάκου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας μπήκε πολύ καλά στη Φλώρινα χάνοντας 2 καλές ευκαιρίες με το Μαυροματίδη αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους είχαν δοκάρι αλλά μέχρι εκεί.
Στην επανάληψη ο Εορδαϊκός κυριάρχησε πλήρως. Έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς τα καρέ του Περπερίδη και κατάφερε με 3 γκολ από Μαυροματίδη (πεν.), Συμεωνίδη και Σακαλή να μπει με το δεξί και πλέον περιμένει τον Παναργειακό για το 2 στα 2.
Πρέπει να σημειωθεί πως αρκετοί φίλαθλοι από την Πτολεμαΐδα βρέθηκαν στη Φλώρινα και πανηγύρισαν με την ομάδα το διπλό.

Φάσεις-γκολ
Στο 10ο μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο ο Θ. Τασόπουλος μόνος από το ύψος του πέναλτι, πλάσαρε ασθενώς και μπλόκαρε ο Περπερίδης
Δύο λεπτά μετά ο Μαυροματίδης ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, όμως το διαγώνιο πλασέ που δοκίμασε δεν ανησύχησε τον Στόικο .
Στο 31ο μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θ. Τασόπουλου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Περπερίδη
Τρία λεπτά νέα ευκαιρία για τη Φλώρινα όταν οι αμυντικοί του Εορδαϊκού δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα, ο Τσίγλης από την μικρή περιοχή, έκανε μία αδύναμη κεφαλιά, με τον Περπερίδη να μπλοκάρει
Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή ψυχολογία και πίεζαν τον Εορδαϊκό και στο 36ο αντεπίθεση του ΠΑΣ με τον Μπάγα να κάνει μία παράλληλη σέντρα, στην πορεία της μπάλας ο Θ. Τασόπουλοςστέλνει την μπάλα μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Περπερίδη
Στο 44ο ο Γυφτόπουλος με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με τον β’ βοηθό διαιτητή να υποδεικνύει τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ και ο διαιτητής να έχει σφυρίξει έγκαιρα.
Με την έναρξη του β΄ ο Μπάγας έκανε την σέντρα, ο Γυφτόπουλος στην μικρή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια
Μετά το 50ο ο Εορδαϊκός άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 56ο σουτ του Σικαλόπουλου έξω από την περιοχή, πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στόικου ενώ στο 60ο σουτ του ίδιου παίκτη ο Στόικος με υπερένταση απέκρουσε την μπάλα.
Στο 67ο παράλληλη σέντρα του Σερσέμη, ο Στόικος σωτήρια μπλόκαρε την μπάλα και στο 73ο ο Τακίδης μπήκε με δύναμη στην περιοχή του ΠΑΣ και ανατράπηκε από τον Γκατζόπουλο, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Ο Μαυροματίδης εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 0-1.
Δύο λεπτά μετά γρήγορη αντεπίθεση του ΠΑΣ με τον Γεωργόπουλο να κάνει σέντρα ακριβείας στον αμαρκάριστο Μπάγα, ο οποίος καθυστέρησε και με διπλή προσπάθεια έκανε ένα διαγώνιο σουτ, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων
Στο 84ο σέντρα του Αμαραντίδη ο Συμεωνίδης στο β’ δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-2 και στις καθυστερήσεις βαθιά μπαλιά του Σερσέμη, ο Σακαλής βρέθηκε μόνος με τον Στόικο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-3.

Διαιτητές: Κατσικογιάννης, Καραλής, Κόλλιας (Ηπείρου)

ΠΑΣ: Στόικος, Κελεσίδης (81ο Τσώτσος), Γεωργόπουλος, Τασόπουλος Ευ., Τσίγλης, Γκατζόπουλος, Μπάγας, Αλεξιάδης (76ο Ρούφας), Γυφτόπουλος, Τασόπουλος Θ. (64οΛεζάκης), Φωστηρόπουλος

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Περπερίδης, Τακίδης (87ο Λυκόπουλος), Φίλκας (69ο Χαραλαμπίδης), Λιάμης, Τζουβάρας, Βοριαζίδης, Αμαραντίδης, Σερσέμης, Συμεωνίδης, Μαυροματίδης, Σικαλόπουλος (62ο Σακαλής)

Τα αποτελέσματα:
Παναργειακός – Α.Ε.Π. Βατολάκου 1-1
Π.Α.Σ. Φλώρινας – Εορδαϊκός 0-3

Επόμενη αγωνιστική 13/05 (Τετάρτη)
Α.Ε.Π. Βατολάκου – Π.Α.Σ. Φλώρινας
Εορδαϊκός– Παναργειακός

Θεόφιλος Ηλιάδης
Πηγή: e-ptolemeos.gr

2 σχόλια:

  1. Τι εγινε ρε παιδιά δυο παιχνίδια δεν σφύριξε ο νικολάκης ,στο πρωτο ντόρτι στο δεύτερο τριμπαλο ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας αφήσουμε την μιζέρια και να προβληματιστούμε για τον μέλλον αυτής της ομάδας.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.