Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στην Αθήνα (video)

Συναντήσεις σε διάφορα υπουργεία πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος, συνοδευόμενος και από την θεματική Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Ελισσάβετ Παναγιωτίδου.
Σε συνέντευξη Τύπου, τόσο ο κ. Μπίρος, όσο και η κα Παναγιωτίδου, αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων.


5 σχόλια:

  1. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΡΠΟΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ,ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ.
    ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΑ ΑΦΗΣΤΕΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ,ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΠΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NAI ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ,ΚΑΛΕ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αναφέρεται στον κ. Μπίρο. Αλλά στη Βέτα φαντάζομαι .

      Διαγραφή
  4. εσυ που μιλας για την αχλαδα δεν μπορεις να ξερεις τις προσπαθειες που εχουν γινει για αυτο μην σπερνεις κατηγοριες,ολοι εσεις που μιλατε για την αχλαδα ειστε αυτοι που ερχεστε να δουλεψετε με το βυσμα σας στην εταιρια και μιλατε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.