Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου

Συνεδριάζει σήμερα, στις 6 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη Λιμνών Βεγορίτιδας - Πετρών»
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για το αίτημα της Τ.Κ. Βαρικού για την κατασκευή ΕΕΛ στην Τ.Κ. Βαρικού
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για το αίτημα της Τ.Κ. Βαρικού για την δημιουργία χώρου προσωρινής συγκέντρωσης μπαζών
4. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον ΤΟΕΒ Σκλήθρου για την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Αμυνταίου
5. Υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 στον άξονα 3 μέτρο 321 με τίτλο «Προμήθεια Συστήματος Βελτίωσης – Εκσυγχρονισμού δεξαμενών και αντλιοστασίων για την ορθολογική διαχείριση και εξοικονόμηση ύδατος των αρδευτικών δικτύων Δήμου Αμυνταίου», προϋπολογισμού 410.368,00 € (πλέον ΦΠΑ)
6. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευές Συντηρήσεις σχαρών ομβρίων ΤΚ Αγ. Παντελεήμονα».
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παράταση χρόνου ανέγερσης σταυλικών εγκαταστάσεων στον Ιωάννου Δημήτριο του Ευαγγέλου.
8. Kαθορισμός χρήσης έκτασης στην ΤΚ Πεδινού για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων.
9. Ορισμός Επιτροπής Άρδευσης με βάση την 324/2013 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (Κανονισμός Άρδευσης)
10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αίτηση της COSMOTE AE μείωση μισθώματος ακινήτου ιδιοκτησίας Δήμου Αμυνταίου και τροποποίηση όρων συμφωνητικού.
11. Αποχαρακτηρισμός αδιάθετου υπολοίπου ειδικευμένης πίστωσης για σίτιση μαθητών Μουσικού Γυμνασίου Αμυνταίου.
12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την με αριθμό απόφαση 299/2014 της οικονομικής επιτροπής που αφορά κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης .
13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την εισήγηση της οικονομικής επιτροπής που αφορά κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.