Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στη Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Χ.

O Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συμμετείχε με πολυμελή ομάδα στελεχών στην ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο. Οι εργασίες της συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1 / 11 / 2014 στο Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας και σημείωσαν πολύ μεγάλη επιτυχία με τα τακτικά θέματα σχετικά με το χειμερινό εθνικό πρωτάθλημα πολλά θέματα και συμμετοχή από αντιπροσωπείες από όλους τους χιονοδρομικούς Συλλόγους της Χώρας.
Τον Σύλλογο Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας εκπροσώπησε τετραμελής ομάδα του διοικητικού συμβουλίου, που αποτελούνταν από τους Γεωργίου Λάζαρο , Δάφα Ευάγγελο και Δούμτση Κυριάκο. Ο πρόεδρος του Σ.Ο.Χ. Γιαζιτζίδης Σάββας συμμετείχε στην συνεδρίαση ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και της επιτροπής Εθνικού Πρωταθλήματος.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

3 σχόλια:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.