Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Παράσταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, του ΠΑΜΕ και άλλων φορέων στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Φλώρινας ενάντια στη δήθεν «αξιολόγηση»

Στις 18/11/2014, πραγματοποιήθηκε παράσταση συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Φλώρινας και Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εκπροσώπων του ΠΑΜΕ Δημοσίου και άλλων φορέων κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Φλώρινας.
Στην συνεδρίαση τέθηκε το απαράδεκτο θέμα του ορισμού δικηγόρου για την διερεύνηση πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών των εργαζομένων στον Δήμο, οι οποίοι συμμετέχουν σε νόμιμη απεργία των φορέων και απέχουν από την δήθεν "αξιολόγηση". Αναδείχτηκαν για μια ακόμα φορά οι τεράστιες ευθύνες της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων που όχι μόνο απέχει από κάθε κινητοποίηση αλλά βάζει ουσιαστικά πλάτη στην δημοτική Αρχή.
Πρόκειται για μια ενέργεια πρωτοφανή σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την τρομοκράτηση υπαλλήλων και δεν πρόκειται να γίνει δεκτή.
Αύριο πρωί έχει οριστεί συνάντηση εκπροσώπων φορέων με τον κ. Δήμαρχο Φλώρινας ώστε να λυθεί το ζήτημα. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση μετά και την συνάντηση αυτή.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. Το Σωματείο πρόδωσε τον αγώνα για να γίνει αντιδήμαρχος ο Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.