Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Βράβευση της εταιρείας «Τιριακίδης Βασίλειος ΑΒΕΤΕ»

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φλώρινας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην επιχείρηση- μέλος μας ‘’ΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΒΕΤΕ’’ (B&T Composites) για την βράβευσή της με το βραβείο ‘’Αριστείας Μικρής Επιχείρησης’’, το οποίο έλαβε στην τελετή απονομής ‘’Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος’’, στη Θεσσαλονίκη στις 14/11/2014.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία –θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) που στοχεύει στην ανάδειξη, την προβολή των μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.
Η βράβευση έγινε στο ξενοδοχείο The Met Hotel παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Βρούτση, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα καθώς και άλλων στελεχών σημαντικών φορέων.
Η επιχείρηση ΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΒΕΤΕ με τη διάκρισή της αποτελεί παράδειγμα επιχειρηματικότητας εν μέσω οικονομικής κρίσης, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της τοπικής αγοράς.
Δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύονται επιχειρήσεις του νομού μας. Το Επιμελητήριο συγχαίρει, στηρίζει και προωθεί ανάλογες προσπάθειες που τολμούν, διακρίνονται και παρέχουν θέσεις εργασίας.
Η καινοτομία και εξωστρέφεια των επιχειρήσεών μας αποτελούν μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.