Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

«Παιδικές Χαρές» (video)

Οι φοιτητές του ΠΤΔΕ Δυτ. Μακεδονίας: Βασιλούδη Αγγελική - Δάρατζη Πασχαλία - Κεφαλάς Παναγιώτης - Κοταμπάσης Γεώργιος, δημιούργησαν ένα εκπληκτικό βίντεο.



Το βίντεο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος "Εφαρμογές Προγραμμάτων για την Αειφορία στο Δημοτικό Σχολείο", ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 και έχει σαν αντικείμενο έρευνας τις παιδικές χαρές που υπάρχουν στην πόλη της Φλώρινας, την κατάσταση τους και προτάσεις για την αναβάθμιση ή κατασκευή νέων.

4 σχόλια:

  1. Στον Άγιο Δημήτριο η κοντινότερη παιδική χαρά είναι 10 λεπτά μακριά; Δίπλα υπάρχει μια παιδική χαρά με τρενάκι, τσουλήθρα, μονόζυγο και έναν κυκλικό αναρηχητήρα. Παρόλα αυτά το βίντεο ήταν καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι παιδικες χαρες ειναι μια χαρα ....νομιζω το προβλημα ειναι στα παιδια
    http://www.briefingnews.gr/olazoi/item/67291

    Αναρτηστε ταμπελες με οδηγιες για παιχνιδια που εκλειψαν με τον χρονο ωστε να αναβιωσουν ξανα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με μια κοινοτική οδηγία όσες παιδικές χαρές δεν πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια θα έπρεπε να είχαν κλείσει στις 31/12/2012. Στην Ελλάδα όμως, παρά το γεγονός ότι εκείνη την εποχή η επιδότηση ήταν 100%, οι διοικούντες αποφάσισαν να αφήσουν τα παιδιά να παίζουν σε άκρως ακατάλληλα όργανα και σε παιδικές χαρές φαντάσματα. Η παιδική χαρά στην πλατεία του γηπέδου είναι σύμφωνη με τις κοινοτικές οδηγίες και αν εφαρμοστεί η οδηγία θα είναι η μόνη παιδική χαρά που θα έχει η πόλη της Φλώρινας και σε επέκταση ο Νομός. Αν και έχει αλλάξει σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό όπου υπήρχε και η διάκριση των παιχνιδιών ανά ηλικιακές ομάδες, άλλα όργανα κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ 35 ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΗΛΑ ΚΡΥΦΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ IPHONE ΚΑΙ TABLET ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ...ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.