Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κοπή χόρτων και καθαρισμός της πόλης της Φλώρινας

Σε επίβλεψη των εργασιών κοπής των χόρτων και καθαρισμού της πόλης της Φλώρινας, προέβη ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Οι εργασίες αυτές υλοποιούνται κατά κύριο λόγο από τους νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους του Δήμου Φλώρινας που θα απασχοληθούν με δίμηνη εργασία, μαζί με τις υπηρεσίες και τους μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου Φλώρινας.
Σκοπός του Δήμου Φλώρινας είναι, μέχρι το τέλος της απασχόλησής τους, να καθαριστούν κοινόχρηστοι χώροι και να γίνει κοπή χόρτων, τόσο στην πόλη Φλώρινας, όσο και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.
Ήδη, έχουν καθαριστεί τα κοιμητήρια της πόλης, πάρκα και περιοχές, όπως της Αγίας Κυριακής, παρεμβάσεις οι οποίες βελτιώνουν την εικόνα του Δήμου Φλώρινας.



6 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΧΟΡΤΩΝ.ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ(1ο-2ο)ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ, ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ,ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ Ή ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΑΥΤΑ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θυμάμαι καλά εγώ ψήφισα Δήμαρχο και θέλω ο Δημαρχος μου να μην πιάνεται απο αυτά τα πράγματα τα οποία εγώ τα θεωρώ αυτονόητα. Όπως αυτονοήτο θεωρουν μερικοί να παίρνουν- να τσεπώνουν χρήματα για τις εργολαβίες και τις δουλειές που αναλαμβάνουν. Τον Δήμαρχο της Φλώρινας τον έχω για άλλα πράγματα, και όχι για μόνο για αυτά. Ο καθαρισμός πάντως του νεκροταφείου και του δρόμου μέχρι την Αγια Κυριακή έπρεπε να γίνει και σωστά έγινε. Περημένω την συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο κυρ-Δήμαρχε μεγάλο επίτευγμα. Είσαι και ο πρώτος. Τέτοιο έργο είχε να δει η Φλώρινα δεκαετίες. Αποτελείς παράδειγμα και για την υπόλοιπη Ελλάδα. Σε παρακαλώ να μεταφέρεις την τεχνογνωσία σου σε όλους τους Δήμους.
    Σε είδαν τα χόρτα και μαράθηκαν. Ατιμούλικε φονέα της χλωρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημαρχε πολλα χορτα υπαρχουν στο χωριο Νικη, στην εξοδο του χωριου Καλλινικη,τοσα που ουτε καν φαινονται τα νεοκατασκευασθεντα πεζοδρομια καθως επισης καιστην εισοδο της πολης μπροστα απο το ΔΑΚ και το Πανεπιστημιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ...ΚΟΠΗΣ ΧΟΡΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ .<ΤΩΡΑ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΘΗΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.ΕΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.