Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Όλα τα ονόματα των εκπαιδευτικών που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα - απόλυση

Έφτασε αργά χθες βράδυ στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, η κατάσταση από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με τα ονοματεπώνυμα των εκπαιδευτικών που είναι προς απόλυση– διαθεσιμότητα, ούτως ώστε να επικαιροποιηθούν οι υπηρεσιακοί τους φάκελοι και να ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα τους θέσει εκτός σχολείων.

Δείτε εδώ το έγγραφο του υπουργείου Παιδείας

Διαβάστε τις λίστες με ονόματα των εκπαιδευτικών εδώ

11 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΖΗΤΩ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΔ & ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν εδιωχναν τους υπαλληλους της ολυμπιακης έλεγα δεν με ενδιαφερει, δεν αφορα εμένα αλλα τους άλλους. Οταν εδιωξαν τους εργατες της ΕΡΤ έλεγα δεν με ενδιαφερει, δεν αφορα εμένα αλλα τους άλλους. Οταν απελυσαν τους υπαλλήλους των ΟΤΑ έλεγα δεν με ενδιαφερει, δεν αφορα εμένα αλλα τους άλλους.Οταν απελυσαν τους εκπαιδευτικούς έλεγα δεν με ενδιαφερει, δεν αφορα εμένα αλλα τους άλλους.Μονο οταν ήρθε η σειρά μου κατάλαβα οτι εγω ήμουν οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μέσα σ΄ αυτούς τους συναδέλφους υπάρχουν άτομα που διορίστηκαν με διαγωνισμό ΑΣΕΠ με πολύ κόπο και με μεγάλη προσπάθεια .Άν αυτό είναι δίκαιο ας ψηφίσει ο βουλευτής μας το νομοσχέδιο και μετά ας κοιμάται ήσυχος.

    Μία εκπαιδευτικός του ΕΠΑΛ που δεν ξέρει τι την περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μαθητές «κ.» Κων/δη τι θα γίνουν τους έχετε σκεφτεί; Αν μπορείτε να σκεφτείτε τόσο πολύ!!!
    Ναι σε όλα «ΛΕΒΕΝΤΗ»!
    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -Βαγγελάκη θα με στηρήξεις να παραμείνω πρωθυπουργός; -Αντωνάκη θα με κάνεις υπουργό εξωτερικών; -ΝΑΙ Βαγγελάκη! -Ναι Αντωνάκη!
    Περαστικά μας!!!
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o καραγκιοζίδης και ο μπάτσιος είναι στην λίστα; η μούσιου μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τους μαθητες σκεφτηκαν και σας διωχνουν ασχετοι, δειξτε μου εναν μαθητη που περασε απο τα χερια σας και ξερει κατι, ασυνειδητοι, ασχετοι ,καταστρεψατε γενεες ανθρωπων .
    κιτσο μου, δεν εχουμε εναλλακτικη λυση ,στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ,αυτοι μας αξιζουν αφου βλεπαμε το παρτυ γυρω μας και δεν μιλουσαμε, ε ηρθε η ωρα της αληθειας, οι ικανοι θα επιβιωσουν και καθε κατεργαρης στον παγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή το κακόβουλο σχόλιο δείχνει άγνοια των πραγμάτων νιώθω ότι πρέπει τα πράγματα να μπουν στη σωστή τους βάση. Είμαι εκπαιδευτικός με 23 χρόνια υπηρεσία, συνάδελφος των εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑΛ που βρίσκονται στη λίστα και γνωρίζω τους ίδιους και τη δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.Αν έχουμε καταστρέψει γενιές ανθρώπων όπως λέτε, αν είμαστε ασυνείδητοι ή άσχετοι, ή αν έχουμε προσφέρει στο μαθησιακό τομέα καθώς και στην κοινωνική και ψυχολογική στήριξη των μαθητών, αυτό θα το απαντήσουν οι ίδιοι.Ένα δείγμα της δουλειάς που γίνεται στο σχολείο μπορείτε να δείτε:
    http://www.neaflorina.blogspot.gr/2013/05/1_29.html
    http://marnerieuge.blogspot.gr/2013/05/1_29.html
    http://marnerieuge.blogspot.gr/2013/05/1_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΖΗΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στην λίστα απολυμένων είδατε κανέναν δάσκαλο ή δασκάλα που είναι΄εκλεγμένοι στην Τ.Α. ?κανέναν δάσκαλο ή δασκάλα που ταυτοχρόνως δουλέυει σε κομματικά γραφεία ή γραφεία βουλευτών? είδατε να απολύουν κανέναν δάσκαλο που είναι , συνδικαλιστής, κοινοτάρχης, δήμαρχος , περιφερειάρχης, σύμβουλος στην περιφέρεια μεταταγμένος δάσκαλος συνεργάτης βουλευτή ακόμη και βουλευτής? όχιιιιιι? ε κάπως έτσι απολύουν κόσμο και κοσμάκι με καθαρά ...αξιοκρατικά κριτήρια . τα κομματόσκυλα δάσκαλοι και δασκάλες ζούν ακόμη στην..τρίχα και μάλιστα έχουν κλείσει σουίτες τον Αύγουστο για να συνεχίσουν τις θερινές διακοπές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.