Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ξεκίνησε το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παμμακεδονικών Ενώσεων

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στη Φλώρινα οι εργασίες του 11ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων, που τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του δήμου Φλώρινας.
Κατά την έναρξη του Συνεδρίου ακούστηκαν οι χαιρετισμοί των επισήμων, εκπροσώπου του ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου, εκπροσώπων άλλων ομογενειακών οργανώσεων (ΣΑΕ, HEC, ΑΧΕΠΑΝΣ, κλπ), εκπροσώπου της Πανελλήνιας Ένωσης Απογόνων Μακεδονομάχων, εκπροσώπων Ελλήνων άλλων γεωγραφικών διαμερισμάτων (Μανιατών, Κρητικών) και εκπροσώπων άλλων Ελλήνων (Βλάχων, Ποντίων, κλπ). Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Ιωάννη Ζούκα, Αντιστράτηγο ε.α. και επίτιμος Διοικητή του Γ’ Σ.Σ. με θέμα «Οι Βαλκανικοί πόλεμοι 1913-2013 και η συνθήκη του Βουκουρεστίου».



Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
09.30 πμ. Παρουσίαση των δράσεων και των προτάσεων από εκπροσώπους:
Πολιτιστικών συλλόγων της Μακεδονίας
Πολιτιστικών συλλόγων Μακεδόνων της υπολοίπου Ελλάδος
Πολιτιστικών συλλόγων Μακεδόνων Ελλήνων προερχομένων από το τμήμα της πραγματικής Μακεδονίας εκτός Ελλάδος (Μοναστηριοτών, Στρωμνιτσιωτών, Μελενικιωτών κλπ)
Ελλήνων που ζουν εντός της ΠΓΔΜ (Σλαβόφωνων, Βλαχόφωνων, Σαρακατσάνων, απογόνων πολιτικών προσφύγων εμφυλίου πολέμου 1946-49, απογόνων παιδομαζώματος εμφυλίου πολέμου 1946-49)
Παμμακεδονικής Ένωσης Ευρώπης
Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ
Παμμακεδονικής Ένωσης Καναδά
Παμμακεδονικής Ένωσης Οντάριο Καναδά
Παμμακεδονικής Ένωσης Μελβούρνης Αυστραλίας
Παμμακεδονικής Ένωσης Σίδνευ Αυστραλίας
Παμμακεδονικής Ένωσης Αδελαϊδας Αυστραλίας
Παμμακεδονικής Ένωσης Πέρθ Αυστραλίας
Παμμακεδονικής Ένωσης Αφρικής
12.00 μμ. Συζήτηση και έγκριση προτάσεων και τελικού ψηφίσματος.
13.00 μμ. Ανακοίνωση του ψηφίσματος από την Συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου κ. Νίνα Γκατζούλη

5 σχόλια:

  1. po po lao8alassa.. ti les re paidi mou.. den eixan pou na tous valoun...!!! xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

    1 ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ?

    2 ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ?

    3 ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ?

    4 ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ ΔΗΛ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ?

    5ΚΥΡΙΕ ..ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ?

    6 ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΥΓΕΝΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΩΣ ΤΟ...."ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ"?

    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ..

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΓΙΑ "ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ" ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ ΤΟΥ .ΔΕΝ ΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ


    "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ" ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΣ Κ.ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΑΣΙΖΟΥΣΗΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΈΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ "ΕΚΦΡΑΖΕΙ" Ο ΠΡΩΤΕΞΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΔΗΛ ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΎ?

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ
    ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 11ΟΥ ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ? ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ Ο ΙΩΝΑΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ?

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΥΠΕΡΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΧΟΥΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΝΕ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΦΗΜΙΣΜΕΝΑ ΝΑΟΥΣΣΗΣ ΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΗΤΟ "ΔΗΜΑΡΧΟ" ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΑΙΟΥ?

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ-¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΗΣ? ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ Η ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ?

    ... ΠΕΡΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕΡΒΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΒΑΝΩΝ..

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ? ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ..ΝΕΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ..
    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ?
    ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕΙ Ο..... ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ?
    ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ?
    ΜΉΠΩΣ ΤΟ ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?- ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΖΟΝΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ?

    ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ...
    ΠΑΤΑΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΥΠΙΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ..ΠΑΤΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ...

    ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ" ΣΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟ ΠΥΡΓΟΣ..ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΤΕ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ?

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. allh douleia den exoume me esena 8a asxoloumaste... are koita na deis pou kapoioi nomizoun poios kserei poioi einai kai 8eloun kai apanthsh...!!!

      Διαγραφή
  3. 1.02 μμ ΕΣΎ ΡΕ ΜΑΙΝΤΑΝΕ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ; ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ; Η ΕΊΣΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ; μαιντανος και λαγος των δύο... ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ...ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΙΤΟΥΛΑΑΑΑΑΑ και ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΒΣΚΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑ ΜΠΙΤΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμαρχος ήταν παρών και μίλησε τη Δεύτερη μέρα του Συνεδρίου.
    Για τον ειρωνικό πανίβλακα που απορούσε που ήταν ο κόσμος... είναι γιατί προφανώς δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για ΚΛΕΙΣΤΟ συνέδριο που αφορά μόνο τις Παμμακεδονικές ...για αναμεταξύ τους γνωριμία... κι όχι για ομιλίες προς το κοινό. Με την ευκαιρία συμφώνησαν και σε κοινό ψήφισμα . Συνήθως το συνέδριο γίνεται στο Λιτόχωρο και σε μικρότερη αίθουσα.

    Βέβαια αυτοί που εκπροσωπούν εκατοντάδες μικρούς συλλόγους ... εννοείται ότι είναι λίγοι ... Οι ίδιοι οι σύλλογοι στη Σιταριά Δήμου Μελίτης με τη σημαία ψηλά το στέλνουν το μήνυμα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...και είναι πολύ περισσότεροι από όλους τους ψηφοφόρους του Τόξου.
    Το ΤΟΞΟ παράλληλα διοργανώνει μεγαλοπρεπή συνέδρια σε ... ΓΥΡΑΔΙΚΑ ...μαζεύονται 8 γνήσιοι απόγονοι του Αλέξανδρου ... και μετά βγάζουν ανακοινώσεις του κ@@@ του τύπου ... "Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου ... " σε διπλή πίτα με απ' όλα ...και μπούκοβο...
    http://press-gr.blogspot.gr/2008/01/blog-post_4758.html
    Τι να λέμε τώρα...

    Με το θέατρο και την εικονική πραγματικότητα ... οι γενίτσαροι βγάζουν καλό μεροκάματο παριστάνοντας τους καταπιεσμένους βολεμένους του Δημοσίου και της ΔΕΗ...
    Ας είναι καλά τα ζώα που τρέχουν από πίσω τους και πληρώνουν και συνδρομές για τον "αγώνα" των πρακτόρων του Soros...

    Εν τω μεταξύ τα γιουσουφάκια του SOROS δεν σας ενημέρωσαν ότι ο Soros έχει αγοράσει μεγάλο μέρος της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΤΕ και είναι συνιδιοκτήτης πλέον των υποθηκευμένων χωραφιών σας ...
    Οι πράκτορες φροντίζουν να σας κρατάνε κοιμισμένους για να βρεθείτε προ εκπλήξεων κι αποπροσανατολισμένοι... Κι όταν ο Soros θα σας στέλενει κατασχετήρια για τη γη σας ... δεν πρόκειται να σας ρωτήσει αν είστε Makedontsi ή πόντιοι ... Θα σας τα πάρει ΟΛΑ ΣΚΟΥΠΑ και με τα κέρδη θα χαρτζηλικώνει και τους ΑΥΤΟΚΛΗΤΕΣ αρχηγούς των "Μακεδόνων" που κανένας δεν εξέλεξε ποτέ...
    Ξυπνάτε γίδια .... Η γη σας αλλάζει χέρια...

    http://www.newmoney.gr/article/16188/george-soros-john-paulson-kai-daniel-loeb-oi-neoi-metohoi-tis-trapezas-peiraios

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.