Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σαπίζει «επένδυση» των 400.000€ στη λίμνη Πετρών…

Το νέο βίντεο – αφιέρωμα του Περισκόπιου, αντί μνημοσύνου! (Το μνημόσυνο τελείται για τα 400.000 και πλέον ευρώ! που πληρώσαμε για ένα μηχάνημα που σαπίζει)…
Ιούλιος 2008: Τι δήλωναν Λεούδης, Βοσκόπουλος, Θεοδωρίδης.
Ιούλιος 2013: Τι μέλλει γενέσθαι;



Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως σαπίζουν τα δεκάδες οχήματα σε Δήμους και Μάντρες. Γιατί οι κύριοι αγόρασαν τα μηχανήματα, εμείς τα πληρώσαμε, οι κύριοι φωτογραφήθηκαν, τα χιλιάδες εκατοντάδες ευρώ πήγανε στις τσέπες των Ευρωπαίων, και δεν σκέφτηκαν να οτι αυτά Μηχανήματα για να κινητοποιηθούν χρειάζονται ΆΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ.
    Ο καθένας το συμπέρασμα του το βγάζει.
    Την άλλη φορά να αγοράσουμε ένα μηχάνημα τηλεκατευθυνόμενο με μπαταρίες. Στείλτε κανα οδηγό στη εταιρία κατασκευής να κάνει κανα σεμινάριο για το συγκεκριμένο πλοιάριο. ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΘΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ .ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.4000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ- ΑΝΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ - ΦΟΡΟΙ -ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ-ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTO ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ MNHMEIO ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΝΑ ΛΙΜΑΝΖΟΥΝ ΩΣ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ .ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ@@@@@@ΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΜΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ( ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ) ΤΙΣ Μ@@@@@ΝΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.