Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας του ΜΠΣ Φιλώτα

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας 2013 του Φιλώτα Μ.Π.Σ., η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου, το οποίο κατακλύστηκε από πλήθος αθλητών, γονέων, μελών και φίλων του συλλόγου.
Στον χώρο των επισήμων παραβρέθηκαν, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια ο περιφερειακός σύμβουλος κος Κιοσσές Ιωάννης, ο πρόεδρος Ν.Π. του Δήμου Αμυνταίου κος Τζήγας Θωμάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Βεράνη Φωτεινή, κος Κώστας Θεοδωρίδης και κος Κέρλοβας Ιωάννης, ο πρόεδρος του Τ. Συμβουλίου Φιλώτα κος Γκώτης Μάκης, ο πρόεδρος Συλλόγου Θρακιωτών κος Μωυσάκης Σπύρος, ο πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Αετού κος Δαρβάρης Σταύρος, εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού της Yuppi Camp κος Τιμπλαλέξης Αχιλλέας καθώς και σύσσωμη η φιλοξενούμενη για τον αγώνα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας.
Η εκδήλωση, πριν την κοπή της βασιλόπιτας, περιελάμβανε αγώνες των ακαδημιών –προμίνι- του συλλόγου οπού οι λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους πολυάριθμου γονείς στην κερκίδα.
Στην βασιλόπιτα για τα τμήματα, το φλουρί έπεσε στον τμήμα των προμίνι αγοριών και κατόπιν κλήρωσης ανάμεσα στους παρόντες, ένα ρολόι χειρός κέρδισε ο Μέδης Χρήστος από τον πυρήνα προμίνι του Ξινού Νερού.
Στην βασιλόπιτα όλων των αθλητών, το φλουρί το έτυχε η Πόπτση Ελένη από τον πυρήνα προμίνι του Ξινού Νερού, η οποία κέρδισε δώρο διαμονής δωρεάν 7 ημερών, την κατασκήνωση Yuppi Camp, το επόμενο καλοκαίρι, αξίας 200€.
Επίσης μετά την κοπή κι ολοκληρώνοντας την εκδήλωση, ακολούθησε ένας πολύ όμορφος φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παγκορασίδων του Φιλώτα Μ.Π.Σ. και του Α.Ο Φαίακα που έληξε με νίκη υπέρ της γηπεδούχου με σκορ 18-7.
Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και δηλώσεις υπάρχουν στον φίλο δεσμό http://eperiskopio.blogspot.gr/2013/02/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.