Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Βουτιά θανάτου στην Τούμπα για 21χρονο φοιτητή από τη Φλώρινα!

Φοιτητής θεολογίας από τη Φλώρινα ήταν ο 21χρονος που πραγματοποίησε κατά λάθος βουτιά θανάτου από ταράτσα πολυκατοικίας, το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή της Τούμπας.
Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, ο 21χρονος ο οποίος καταγόταν από τη Φλώρινα, γύρω στις 23.00, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του διαμερίσματος όπου διέμενε.
Τότε, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, ανέβηκε στην ταράτσα διπλανής οικοδομής, προκειμένου από εκεί να πηδήξει στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες όμως έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Τον νεαρό φοιτητή εντόπισε χθες το πρωί μια γειτόνισσα, η οποία και ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

Πηγή: voria.gr

18 σχόλια:

  1. τελικα αυτη ειναι η καταντια των blogs...και του 9:50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορουσες να μην αναρτησεις τον 9:50,,,αν ειναι δυνατον να ρωταειτο ονομα του παιδιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απλά μια απορία του 9:50, όπως φαντάζομαι και πολλών άλλων... το όνομα του παιδιού όμως ασφαλώς και δε θα δημοσιευτεί.

      Διαγραφή
  3. από ενδιαφέρον ρωτάει ο 9:50 είμαστε στην ίδια ηλικία μπορεί να είναι συμμαθητής μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΟΥΛΙ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pote tha ginei h khdeia re paidia.? Kserei kamenas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. i teleti 8a ginei stis 12 to prwi tin paraskeui..opoios pragmatika ton i3ere kai niw8ei tin anagei na er8ei na ton xeraitisei gia teleutaia fora as er8ei...

      Διαγραφή
  6. KRIMA RE PAIDIA KAUE AANUROPOS XANEI TH ZOHTOY XORIS LOGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ..ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ..ΑΝΤΙΟ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος ηταν? Απο απλο ενδιαφερον ρωταω μιας και μεγαλωσα σε αυτην την πολη και απο οτι βλεπω ειναι μολις 3 χρονια μικροτερος μου οποτε ισως τον γνωριζα. Ρωταω γιατι δεν ζω πια στη Φλωρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν έχεις λάβει ακόμα απάντηση βρες με από το παρακάτω λινκ αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις γιατί από το blog είναι λογικό να μην θέλουν να αναφέρουν το όνομα του http://www.facebook.com/#!/xristos.tirpenou

      Διαγραφή
  9. Κατ' αρχάς εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στους οικείους του, με την επισήμανση ότι παρόμοια γεγονότα ανήκουν στην κατηγορία των κακών συμβάντων που εύχεται κανείς να μη συμβούν ούτε στο χειρότερο εχθρό του. Ειδικά για τους γονείς ο πόνος είναι αβάσταχτος και το κενό δεν αναπληρώνεται με τίποτε. Αλλά, κύριοι υπεύθυνοι του blog, καλό θα είναι να προσέχετε όταν γράφετε "υπό την επήρεια αλκοόλ", πρώτον γιατί ακόμη δεν είναι δημόσια γνωστές οι συνθήκες του δυστυχήματος και επί πλέον γιατί τέτοιες ατυχείς επισημάνσεις μένουν στην εντύπωση των αναγνωστών. Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε την υστεροφημία του εκλιπώντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.