Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά mini volley στο Φιλώτα

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ και την Ε.Σ.ΠΕ.Μ. τουρνουά MINI VOLLEY στον Φιλώτα την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.
Το τουρνουά διοργανώθηκε σε κεντρικό σημείο της κοινότητας Φιλώτα με σκοπό να τονώσει την κίνηση επιχειρήσεων και να αναδείξει την περιοχή δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και ζωντάνια με την παρουσία μικρών αθλητριών και αθλητών αλλά και όσων γονέων – επισκεπτών ήρθαν στην περιοχή μας. Επίσης σε μια προσπάθεια ανάδειξης τοπικών επιχειρήσεων δόθηκαν αναμνηστικά στα σωματεία που συμμετείχαν με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 20 γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί στην κεντρική οδό του Φιλώτα, στους χώρους πρασίνου εντός του πάρκου της Αγίας Παρασκευής και στις παράπλευρες οδούς αυτού.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών ξεπέρασε τους 350 και συμμετείχαν συνολικά 12 σωματεία από Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.
Αναλυτικά τα σωματεία που συμμετείχαν είναι : Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα, Α.Π. Καστοριάς, Αριστοτέλης Σκύδρας, Αριστοτέλης Φλώρινας, Αρίων Πτολεμαΐδας, Γ.Σ. Κοζάνης, Γ.Ε. Εδεσσαϊκή, Ήφαιστος Φλώρινας, Ζαφειράκης Νάουσας, Ίκαρος Έδεσσας, Πάνθηρες Κοζάνης, Πήγασος Κοζάνης.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης χορηγήθηκαν σάντουϊτς και νερά στους αθλητές και στις αθλήτριες καθώς και σε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά για τέταρτο συνεχή έτος και ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης, την Ε.Σ.ΠΕ.Μ., τον Δήμο Αμυνταίου, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας για την διάθεση εξοπλισμού και εξειδικευμένου προσωπικού παροχής πρώτων βοηθειών, τους τοπικούς παραγωγούς παραδοσιακών προϊόντων, τα σωματεία που συμμετείχαν και κυρίως τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.
 
Με τιμή το Δ.Σ.
«Α.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.