Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Επιστολή προς το δήμαρχο Φλώρινας για την επιδιόρθωση των φθορών στο γήπεδο μπάσκετ του νέου δημοτικού πάρκου

Kύριε Δήμαρχε
Πριν από λίγες μέρες, το γήπεδο μπάσκετ στο Νέο Δημοτικό Πάρκο υπέστη κάποιες σοβαρές ζημιές. Κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ παιδιά, νέοι αλλά και μεγαλύτερη σε ηλικία άτομα μαζεύονται στο γήπεδο και περνάνε τις ώρες τους παίζοντας μπάσκετ.
Με τις τελευταίες ζημιές όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει πλέον. Η μια μπασκέτα έχει στραβώσει και έχει φύγει από την θέση της, ενώ και η άλλη είναι πλέον ακατάλληλη. Επίσης, το δάπεδο σε ένα σημείο, από το νερό και υγρασία έχει ανοίξει, με αποτέλεσμα την ακαταλληλότητα του.
Θα παρακαλούσαμε λοιπόν, να προβείτε σε ενέργειες αντικατάστασης όλων αυτών των φθορών. Μην το παραμελείτε διότι το Νέο Δημοτικό Πάρκο είναι πόλος έλξης παιδιών, νέων, φοιτητών και γενικότερα όλων των Φλωρινιωτών ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, ελπίζω να επιδιορθωθούν όλες οι ζημιές.

Αναγνώστης

8 σχόλια:

  1. Καλό είναι ο κ. Δήμαρχος να φροντίσει και για προσωπικό για το Δ.Α.Κ. (Κλειστό Γυμναστήριο). Μετά την συναταξιοδότηση των επί σειρά ετών υπαλλήλων του Δ.Α.Κ. και την λήξη τοων 2μηνων συμβάσεων, δεν υπάρχει κανένας ώστε να παραμένει, το "ΚΛΕΙΣΤΟ", ανοικτό τα απογεύματα για το κοινό.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kύριε Δήμαρχε Γιάννη Βοσκόπουλε στο άγαλμα θνήσκων πολεμιστής στο νέο πάρκο οι μουντζούρες παραμένουν. Κάνω πρόταση να ελαιοχρωματιστούν και να τοποθετηθεί σιδερ'ενια περιμετρικα περίφραξη ύψους 1,5 μέτρων πέριξ των δύο έργων Τέχνης΄΄ώστε πιτσιρικάδες και άλλοι "καλλιτέχνες" να μην βρωμίζουν καταστρέφοντας με τά σπρέι τους τα δύο αυτά υπέροχα και μοναδικά έργα Τέχνης του αειμνήστου Φλωρινιώτη Καλαμάρα ( αντιγραφο του θνήσκων μαχητή υπάρχει στο μετρό των Αθηνων στάση εθνικής αμύνης σε υπερίστην κατάσταση και σε γρανιτένια βάση παρακαλώ το...αντίγραφο ) .Ο πολιτιστικός Αύγουστος 2014 πλησιάζει και θα αποτελούσε ντροπή τόσο στην μνήμη του αειμνήστου καλλιτέχνη Φλωρινιώτη όσο και στα πολιτιστικά δρώμμενα η όψη καταλερωμένων με σπρέι έργων Τέχνης του κ Καλαμάρα στο νέο πάρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα και εγώ να επισημάνω φθορές στο οδόστρωμα στο ποτάμι όπως σπασμένες πλάκες,σπασμένα κολωνάκια, καθώς επίσης και μουντζουρωμένα ταμπλό ανακοινώσεων. Ας τα καταγράψει καποιος από τον Δήμο προς επιδιορθωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς καλά τα λέτε, αλλά τον παροξυσμό έργων του τελευταίου μήνα πριν τις εκλογές, διαδέχτηκε το απόλυτο τίποτα. Στο ποτάμι δεν κουνιέται φύλλο, τα χόρτα στα παρκάκια έχουν να κοπούν πολύ καιρό, η δε παιδική χαρά του Σ.Σ που ήταν μια όαση δροσιάς και χαλάρωσης για μικρούς και μεγάλους, στο έλεος του Θεού. Πλήρης εγκατάλειψη.
    Είναι δυνατόν να παρακαλάμε τον δήμαρχο για τα αυτονόητα; Θέλουμε μεγάλα έργα (τηλεθέρμανση) και δεν μπορούμε να φέρουμε βόλτα τα μικρά.... Πολύ κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπρος στα μεγάλα έργα που δεν πρόκειται να μας αφήσουν να τα υλοποιήσουμε, τα μικρά και ασήμαντα είναι πολύ μικρά για να απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο έχει ρίξει όλο το βάρος και το ενδειαφέρον του Μπρος στα μεγάλα έργα που δεν πρόκειται να μας αφήσουν να τα υλοποιήσουμε.
    Αυτός ο φαύλος κύκλος των χαμένων μιικρών και μεγάλων έργων με έχει κουράσει πραγματικά. Δεν μπορώ, εδώ και χρόνια να αντέξω την συνεχόμενη καταστροφική επιδιόρθωση των μικρών και μεγάλων έργων που στο τέλος τα μικρά έργα (Λακούβες) γίνονται - βαπτίζονται μεγάλα, για να αντισταθμιστούν τα μεγάλα που φαντάζουν μικρά στο μάτι του κάθε ένα που παρακαλάμε για τα αυτονόητα.
    ΤΡΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα που σκαλωσε η τηλεθέρμανση εσείς ψάχνετε λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αληθεια ειναι πως η πολη θυμιζει εγκαταλελειμενο τοπιο.τα πεζοδρομια εχουν γεμισει με αγριοχορτα π.χ.γυρω απο το 3ο δημοτικο επεισεις και τα παρκα και οι παιδικες χαρες ας μη μιλησουμε για τη περιοχη πανω απο τον αριστοτελη αυτα δε τα βλεπει κανεις απο τους δημοτικους συμβουλους..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ,ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ,''ΘΑ ΓΙΝΕΙ'',''ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΜΕΝΟ'',''ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ'',''ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ'',''ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΘΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ'',''ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ''ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΙ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.