Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Κάλεσμα Καρυπίδη σε σύσκεψη σχετικά με τη «μικρή ΔΕΗ»

Ο συνδυασμός «ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και ο νέος περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης καλούν όλους τους φορείς και τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας σε κοινή σύσκεψη σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Φλώρινας με θέμα: «Οι εξελίξεις της μικρής ΔΕΗ, οι συνέπειες για την περιοχή μας και τα προβλήματα από την παύση εργασιών του Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας».

4 σχόλια:

  1. Προφανως η πρόσκληση δεν ηταν αρκετή για να ακολουθήσει ο κοσμος (ο οποίος ξεπερασε καθε προηγουμενη συγκεντρωση στον χώρο αυτό). Οπως είχαμε ζήσει και πριν ένα μήνα ο αγώνας για τη συγκέντρωση δόθηκε πόρτα πόρτα, σπίτι σπίτι. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό ειναι οτι όλα τα πρόσωπα που είχαν λόγο να βρίσκονται εκεί επειδή τρωνε ψωμί από τον ΑΗΣ Μελίτης, και έχουν βολευτεί εκεί, πιστευουν οτι δεν θα αλλαξει χέρια η μοναδα. Το κακό .είναι επίσης οτι ο νέος περιφερειαρχης είναι κοζανίτης και όλοι γνωριζουμε τι σημαινει αυτό. Τι θα κάνει αν του τεθει το δίλημμα .."Αγιος Δημήτριος ή Μελίτη;" Δεν θέλω να μαντέψω. Δεδομένου οτι ουτε ο Καρυπίδης ούτε ο Μπίρος διακρίνονται για την μαχητικότητα τους (ειναι θεωρητικοί) προετοιμάζουν από τωρα το παραμύθι που θα παιξουν. Το χειρότερο είναι οτι αυτοαποκαλούνται και μάλιστα από τη επόμενη της εκλογής τους, υπερηρωες παιδικών παραμυθιών που όμως δεν θα έχουν ανάλογο the end, γιατί, όπως ισχυρίζονται σε κάθε συγκέντρωση, δεν θα τους αφήσουν οι σκοτεινές δυνάμεις να ολοκληρώσουν την πενταετία τους, προδιαγράφοντας έτσι μια πορεία αποτυχίας που θα κοστίσει στον τόπο, αφού ο προσανατολισμός αυτός δεν επιτρέπει καμιά άλλη προοπτική ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια μέρα να μου το θυμάστε, αυτόν τον άνθρωπο κάποιοι θα τον κυνηγάνε στον δρόμο να τον δείρουν. Αν καταφέρουν και τον πιάσουν βέβαια, γιατί θα είναι αργά. Σπίρτα Φλωρινιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια τι αντοχές έχουν οι δυό τους δηλ Καρυπίδης και Μπίρος! Ξέρετε τι έγινε τότε με τον Τ΄σωρτσιλ και τους βιομηχάνους; Η μικρή ΔΕΗ είναι τελειωμένη ιστορία, αλλά πρέπει να δείξουν, ότι το <> και φυσικά έχουν δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καρυπίδης την δουλειά του την έκανε. Οι Φλωρινιώτες που ποτέ δεν μπορούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει γύρω τους και τον ψήφισαν.. τι θα γίνει μ΄αυτούς;;;;;;;; Πανάξιοι της μοίρας τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.