Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση ιατρών του νοσοκομείου Φλώρινας για τη μονάδα τεχνητού νεφρού

Με κοινή δήλωσή τους προς την Ιατρική Υπηρεσία, 14 ιατροί του Νοσοκομείου Φλώρινας εκφράζουν την άρνησή τους να καλύψουν τη λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού, επικαλούμενοι κινδύνους για την υγεία των ασθενών.

Αναλυτικά η δήλωση:

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι ιατροί του Γ.Ν. Φλώρινας δηλώνουμε υπεύθυνα ότι δεν πρόκειται να καλύψουμε ιατρικώς την λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού τις ημέρες κατά τις οποίες δεν εφημερεύει η υπεύθυνη ιατρός της μονάδος, ειδική νεφρολόγος. Τυχόν κάλυψη από μέρους μας της λειτουργίας της εν λόγω μονάδας εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των ασθενών δεδομένου ότι κανένας από μας δεν έχει εκπαιδευθεί όπως προβλέπει ο νόμος σε μονάδα τεχνητού νεφρού.
Οι δηλούντες Ιατροί:
1. Κλιγκάτσης Παντελής, ειδικός καρδιολόγος
2. Δουϊτσης Πέτρος, ειδικός παθολόγος
3. Κεσισίδου Χαρίκλεια, ειδική παθολόγος
4. Βαλασιάδης Δημήτριος, ειδικός καρδιολόγος
5. Νάνης Λυκούργος, ειδικός καρδιολόγος
6. Ιωάννου Κωνσταντίνος, ειδικός παθολόγος
7. Δήμου Βασίλειος, ειδικευόμενος ιατρός
8. Δεβλιώτης Κωνσταντίνος, ειδικευόμενος ιατρός
9. Πατσουράκος Δημήτριος, ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου
10. Αραπίδου Ζωή, ειδικευόμενη ιατρός
11. Σάκκου Αγνή, ειδικευόμενη ιατρός
12. Φιλιππίδης Γεώργιος, ειδικευόμενος ιατρός
13. Ξανθόπουλος Κυριάκος, ειδικευόμενος ιατρός
14. Παπανδρέου Θεοχάρης, ειδικευόμενος ιατρός

56 σχόλια:

  1. Kαι πολύ καλά κάνουν!
    Στην αντίθετη περίπτωση και το νόμο παραβαίνουν αλλά και αποδεικνύονται ανεύθυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διοίκηση δε γνωρίζει το νόμο;

      Διαγραφή
    2. Πωπωπω πρόκα !!!

      Διαγραφή
    3. Η διοίκηση κανονικά πρέπει να γνωρίζη το νόμο αφού ειναι δικηγορος.Κανονικα πρέπει να γνωρίζη και τι γίνεται στο νοσοκομείο που διοικεί.Στο πρώτο βιντεακι την είδαμε να λέει πως δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα, κι οι ασθενείς δεν κρυώνουν,και στο δευτερο οτι δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα κι οτι καλύπτουν οι καρδιολόγοι και οι παθολόγοι.Τοτε γιατί βγήκαν επώνυμα οι άνθρωποι και το κατήγγειλαν;Κάποιος ειναι σε λάθος γάμο,μάλλον.

      Διαγραφή
    4. Τρελαθηκατε που θα φέρουν γιατρους οι κοιμισμένοι; Αυτοί διώχνουν κι αυτούς που ήδη έχουν.Εμαθα οτι παραιτείται και η γιατρός του νεφρού την Δευτέρα.

      Διαγραφή
  2. O νόμος είναι σαφής. Όχι μόνο απαιτείται η επί τρίμηνο τουλάχιστον εκπαίδευση από ειδικό νεφρολόγο σε Μονάδα Τεχνητού Νεφρού αλλά επιπλέον απαιτείται και βεβαίωση απ τον εν λόγω νεφρολόγο που να πιστοποιεί την επάρκεια του εκπαιδευόμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά κάνουν οι γιατροί του νοσοκομείου μας.Ο σύλλογος νεφροπαθών τι έχει να πεί για το θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. les o sullogos na min kanei tipota? afora tin zoi tous!!!

      Διαγραφή
    2. Ο σύλλογος πολύ πριν γίνουν αυτά είχε στείλει χαρτί στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Νεφροπαθων ΟΤΙ θελουμε μόνο Νεφρολογο. ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΤΖΙΤΚΕΡΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ,ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ.ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΧΝΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ.

      Διαγραφή
    3. Οι αιμακαθαριζομενοι ξύπνησαν.
      Να ειναι ολοι πολύ προσεκτικοί.

      Διαγραφή
    4. Δεν ανεχόμαστε να κινδυνεύουμε άλλο.Το ποτήρι ξεχήλισε.Ενας ασθενής

      Διαγραφή
  4. Kατά τα άλλα "δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα αυτόν τον καιρό με τη μονάδα νεφρού" σύμφωνα με τη διοίκηση!!!
    Είναι να τρελλαίνεται κανείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.55 ας μην έλεγε ψέματα τουλάχιστον.Μπουχτισαμε πια από όλους αυτούς τους ανίκανους ψεύτες.

      Διαγραφή
    2. Η κυρία διοικούσα καλά έκανε και τους ζήτησε βοήθεια.Αφου υπαρχει οργανισμός του νοσοκομειου,επίσημο χαρτί από το Υπουργείο οτι η μονάδα αιμοκάθαρσης εχει πια ένα γιατρό κι υπάγεται στην παθολογικη κλινική.Οι ασθενείς πρέπει να το προσβάλλουν αυτό νομικά,ποιος πανεξυπνος υπουργός υπέγραψε κάτι που ειναι παράνομο;

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΜΩΣ.ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ; ΟΙ 14 ΓΙΑΤΡΟΙ Η ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ζητω η προχειραντζα . Να δωσετε μια μπλουζα ασπρη και στον τηλεφωνητη και στον κυλικιαρχη να παριστανει το γιατρο.Κι αν αρνηθουν κι αυτοι να βγειτε στον δρομο.Ολο και καποιος μωρομυαλος θα βρεθει να θελει να καμει την φαντασιωση του παιζω το γιατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα δεν είναι τι κάνουν οι Σταμέλος και Λιασόπουλος αλλά το τι λέει ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλό θα είναι να μάθουμε τη γνώμη του επιστημονικού συμβουλίου.
    Συμφωνεί άραγε στην εποχή της εξειδίκευσης να καλύπτουν καρδιολόγοι και παθολόγοι ένα άλλο, διαφορετικό και τόσο εξειδικευμένο αντικείμενο όπως η Μονάδα Τεχνητού Νεφρου;
    Κι αν δε συμφωνεί τι προτίθεται να πράξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένας εκ των παθολόγων (ονόματα δε λέμε...), έχει εκπαιδευθεί σε ΜΕΘ. Έχει βρει το μπελά του με δαύτους και τρέχει σαν το Βέγγο (τουλάχιστον όσες φορές έτυχε να τον πετύχω σε εφημερία). Ευτυχώς αυτή τη φορά υπέγραψε. Δε θα τρέχει ΚΑΙ εκεί τουλάχιστον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχει με το υπό συζήτηση θέμα η εκπαίδευση του συγκεκριμένου παθολόγου στη ΜΕΘ και ο "μπελάς με δαύτους"; Μιλάμε για τη ΜΤΝ και το αν πρέπει ή όχι να εφημερεύουν σε αυτή άσχετοι με το αντικείμενο γιατροί μεταξύ των οποίων και ο συγκεκριμένος παθολόγος. Ας μην εκτρέπουμε αλλού το θέμα!

      Διαγραφή
    2. 8.35 πολύ πρόσφατα μπήκε με σοβαρό πρόβλημα συγγενικό μου πρόσωπο στην παθολογικη κλινική.Η μονη γιατρός από τους παθολογους που είδαμε ΟΛΟΙ να τρέχει ήταν η κυρία Αλικη.Και μπράβο της.Αυτη, οπως και αλλοι εξη γιατροι του νοσοκομειου ,εξη ακριβώς ξεχωρίζουν και για την συμπεριφορά τους και για την δουλειά τους, 2 καρδιολόγοι,ένας παιδίατρος,μια νεφρολογος,δυο ουρολογοι.Αυτοι ειναι.Και νομίζω ολοι και η κυρία Αλικη ειναι ολοι ξένοι.

      Διαγραφή
    3. Εσύ καλά θα κανεις να βγάλεις το σκουλαρίκι και να μιλάς καλύτερα στους ασθενείς.Και κοιτά μην αρχίσεις να τρέχεις για να γλιτώσεις το ξύλο.

      Διαγραφή
  10. Σε αλλα νοσοκομεια το επιστημονικο συμβουλιο τραβα τα αυτια στους διοικητες οταν κανουν τετοιες κινησεις.Εδω ξαφνικα αποφασισε να εξομοιωσει τις ειδικοτητες;Ωραια,τοτε να πα να χειρουργει ο οδοντιατρος και να κανει τον ορθοπεδικο η μικροβιολογος.Πως να τους παρουν στα σοβαρα τους γιατρους,οταν οι ιδιοι εξευτελιζουν τις ειδικοτητες τους;Επρεπε να βγαλει ανακοινωση ο εκπροσωπος των γιατρων του επιστημονικου συμβουλιου να υπερασπισει τον κλαδο του.Αλλιως να πα να κανει αυτος τον νεφρολογο η τον χειρουργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο επιστημονικό συμβούλιο;Είδατε εσείς να βγαίνει κάποιος από τους γιατρους εκτός τον Γιάννη και τον Μαραντιδη να μιλά για τα Χαλια του νοσοκομειου;Αυτός από το επιστημονικό συμβούλιο εχει φάει αναφορά γιατί μια η ώρα έλειπε και περίμενε ο άνθρωπος δυο ώρες εκει με το παιδί.Αμα ειναι ετσι κι οι αλλοι οι γιατροι, αστα βραστα

      Διαγραφή
  11. Καποιος εχει την ευθυνη για ολο αυτο.Και φυσικα δεν φταινε οι γιατροι,Και φυσικα δεν ειναι μονο στο νοσοκομειο της Φλωρινας αυτο το χαλι.Γιατροι πεθαινουν ξαφνικα,βγαινουν στη συνταξη,κι αυτες οι θεσεις δεν καλυπτονται.Πρεπει να βρουν τροπο να κανουν προσληψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμα δεν μπορουν να βρουν λυση να παραιτηθουν οιυπευθυνοι.Υπαρχουν πολλα κομματοπαιδια με καλυτερα βιογραφικα απο την κυρια για την θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπαρχει το νοσοκομειο,η υγειονομικη περιφερεια που ανηκει κι επειτα το υπουργειο.Αυτη η δευτερη γιατι δεν φερνει ενα γιατρο νεφρολογο;Τοσο λιγοι ειναι; Η μηπως κατα τα γνωστα εχουν μαζευτει ολοι στο κεντρο; Κι ασε τους χωριατες να πεθανουν.Αμα οι χωριατες ομως βγουν στα καναλια μια χαρα τους προσεχουν μετα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΥΠΕ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ). ΤΟΣΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.

      Διαγραφή
    2. Tη μεγαλύτερη ευθύνη έχει η διοίκηση που αντί να χαλάσει τον κόσμο-ας υποβληθεί και καμιά παραίτηση αν είναι ανάγκη- προσπαθεί με μπαλώματα δηλ. με καρδιολόγους και παθολόγους να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
      Η αποθέωση της ανευθυνότητας.

      Διαγραφή
  14. Ποιο επιστημονικο συμβουλιο και κουραφεξαλα;Ολοι την παρτη τους κοιτανε.Αμα οι γιατροι ηταν ενωμενοι δεν θα τους ξεφτιλιζαν σημερα ολοι.Αλλα ο καθενας κοιτα την παρτη του.Καλα να παθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οι καυμενοι οι νεφροπαθεις τι να καταλαβουν κι αυτοι...αμα θα συμβει κατι ομως τοτε θα τρεχουν ολοι.Προς τα που δεν ξερω μονο.Τοτε ολοι θα ριχνουν τις ευθυνες ο ενας στον αλλον.Τωρα το παιζουν χαλαρουα..ολα ωραια, ολα ανθηρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ειναι δυνατον να αναφερομαστε σε ευνομουμενο Ευρωπαικο πολιστισμενο κρατος και να παραβλεπουμε τις ιατρικες ειδικοτητες.Οποιος συμμετεχει σε αυτο,εστω και σιωπηρα,αυριο θα εχει την ιδια τυχη.Συμφωνει ας πουμε ο Δερματολογος να κανει την δουλεια του νεφρολογου ο παθολογος; Αυριο,θα του πουνε κι αυτουνου,μαζευτα κυριε κι αντε στην Πτολεμαιδα να κανεις το Δερματολογο.Εδω την δουλεια σου θα την κανει ο Παθολογος.Στο τελος θα γυρισουμε στο 1960 κι ολα θα τα κανει ο Παθολογος.Τοτε που ο δερματολογος χασει τα λεφτα απο τις εφημεριες του γιατι θα τις κανει ο παθολογος,τοτε ισως αποφασισει να σκεφτει σοβαρα για τους συναδελφους του αντι να παιζη το παιχνιδι των διοικησεων.Αυτες ερχονται και παρερχονται,οι γιατροι ομως μενουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι αδιανοητο σε θεσεις κλειδια να διοριζονται ανθρωποι που αγνοουν το αντικειμενο,κι ειναι εξισου αδιανοητο οι γιατροι του νοσοκομειου,στα αρμοδια οργανα των γιατρων,να μην εξηγουν στην διοικηση την διαφορα αναμεσα στις ειδικοτητες,Εδω οι αρχιμαγειροι κι εχουν εξειδικευσεις,δεν θα εχουν οι γιατροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αμα συνεχισουμε οι φλωρινιωτες να δεχομαστε παθητικα τα παντα θα μεινουμε πρωτα χωρις στρατοπεδο,μετα χωρις πανεπιστημιο,μετα χωρις νοσοκομειο,μετα χωρις εφορια και στο τελος θα μας παρουν και τα τσιπουραδικα θα τα πανε αλλου κι ισως τοτε να αντιδρασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παρολο που νιωθουμε συμπαθεια για τον παθολογο που τρεχει στις εφημεριες του, αναρωτιομαστε τι υπαινισσεται ακριβως; Οτι μπορει να καλυψει την μοναδα αιμοκαθαρσης και δεν το κανει;Ταξιμο θελει δηλαδη;Και τι ακριβως υπαινισσεται;Οτι οι συναδελφοι του επισης παθολογοι δεν τρεχουν εξισου στις εφημεριες;Καταληγοντας το θεμα δεν ειναι ποιος εχει χαρακτηριστικα προικισμενου δρομεα στις εφημεριες των γιατρων,αλλα ποιος μπορει να κανει τον νεφρολογο αντι του νεφρολογου.Αλλο η ΜΕΘ κι αλλο η ΜΤΝ. Πως λεμε, αλλο η Λωζανη κι άλλο η Κοζανη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρόσφατα τοποθετήθηκαν νέοι διοικητές σε κάποια νοσοκομεία. Σε κάποια άλλα παρέμειναν οι ίδιοι-όπως στο δικό μας-. Με τι κριτήρια άραγε; Ως επιτυχημένοι; ως "καλά παιδιά" που δεν θέλουν να στενοχωρήσουν την κυβέρνηση και τους άνωθεν εντολείς της; Ως τι;;;
    ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παντως οι πληροφοριες λενε οτι η ανεση της διοικησης οφειλεται στο οτι εχει μεγαλη πλατη.Κι αμα ειναι ετσι γιατι δεν καταφερνει να φερει το σωστο γιατρο στην αιμοκαθαρση;Αμα εχει πλατη,γιατι δεν την βοηθα στο υπουργειο και στην περιφερεια;Και γινεται ολος αυτος ο θορυβος τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί διοικούντες το ΓΝ.Φλώρινας, μπορείτε να μας πληροφορήσετε πόσες είναι οι οργανικές θέσεις Νεφρολόγων στο νοσοκομείο μας; Και αν είναι περισσότερες από μία... τότε τι έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, που από την έναρξη της λειτουργίας του Τεχνητού Νεφρού μέχρι σήμερα υπάρχει μόνο ένας Νεφρολόγος; Τι έχετε κάνει γιά να προσληφθεί τουλάχιστον ακόμη ένας ειδικός Νεφρολόγος (μόνιμος και όχι επικουρικός). Εγώ πάντως τους μόνους επικουρικούς που ήξερα μέχρι πρόσφατα, ήταν οι "επικουρικοί λιμενεργάτες" στα διάφορα μεγάλα εμπορικά λιμάνια της χώρας.
    -Ένας απλός χωριάτης- που τον έχουν "γραμμένο" οι εν Αθήναις κυβερνόντες.***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ακόμα και στο νοσοκομείο χαμός γίνεται τι να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εκείνος ο.......ατσαλάκωτος αντιπεριφερειάρχης απο την Μελίτη, τι γνώμη έχει για το θέμα; το έχει μεταφέρει στην περιφέρεια; .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός έχει άλλες δουλειές!
      Να υπογράφει έγγραφα για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές!

      Διαγραφή
  25. Αν και από τους τελευταίους σε αυτή τη λίστα των σχολίων, η ουσία όλων των παραπάνω συνοψίζεται κατά την άποψή μου στο εξής : Κύρια υπεύθυνη είναι η πολιτεία η οποία συνειδητά απαξιώνει το Νοσοκομείο μας και γενικά την υγεία στην χώρα μας, υποταγμένη σε μνημονιακές επιταγές λιτότητας. Επίσης κάποιοι θεσμικοί και η κυρία Δ/ντρια που προέτρεξε να κάνει ευχαριστήριες δηλώσεις εγκωμιάζοντας τον κ.Κωνσταντινίδη εκπρόσωπο της Κυβέρνησης στην περιοχή μας, ας μην βιάζονται τόσο πολύ, λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει.
    Ισορροπιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H θέση της διοικήτριας του Νοσοκομείου είναι στο χώρο της δικαιοσύνης κι όχι στο χώρο της υγείας.
      Από λάθος βρίσκεται σε αυτό.
      Η κυρία έχει άγνοια των ιατρικών πραγματικοτήτων.
      Στον τρύγο της λοιπόν κι όχι σε ξένα αμπελοχώραφα.

      Διαγραφή
    2. Ισορροπιστη η γυναίκα δεν ειναι από δω και σίγουρα τον Σταθικα δεν τον ξέρει ! Πιθανόν να νομίσε ότι αυτός τα κατάφερε!κι από ότι ακούω ειναι 3 χρόνια μονη της! Οπότε,πάλι καλά που δεν βγήκε να ευχαριστήσει και τον Πάπα !

      Διαγραφή
  26. http://neaflorina.blogspot.gr/2013/10/video_3394.html
    Οι δηλώσεις της διοικήτριας περί παθολόγων και νεφρολόγων που μπορούνε τάχα να καλύψουν το νεφρό αποτελούν μνημείο ανευθυνότητας. Να τη χαίρονται αυτοί που τη διόρισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια διόρθωση στο προηγούμενο σχόλιο: περί παθολόγων και καρδιολόγων κι όχι περί παθολόγων και νεφρολόγων.
      Ο ανώνυμος των 4:43 μ.μ.

      Διαγραφή
  27. Ο ρόλος της διοίκησης δεν ειναι να κάθεται σε ένα γραφείο και να βγάζω λεφτά χωρίς κόπο.Η να φέρει γιατρους η να παραιτηθεί.Παπαγαλακια κοματικα χορτάσαμε τόσα χρόνια.Να βγει και κανας άξιος.Τι σχέση εχει η κυρα Βουλα με την υγεία;Τόσοι άξιοι νέοι άνθρωποι στο νομό, με μεταπτυχιακά, αυτή φυσικό ειναι να νομιζη ότι ολοι κάνουν για ολα.Αφου δεν ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω αν ήμουν στη θέση της γιατρεσας του νεφρού,θα έφευγα.Την έχουν κάνει πολύ μεγάλο πόλεμο κάτι συνάδελφοι της από κει μέσα.Που πας μια η ώρα και δεν τους βρισκης ποτέ στο νοσοκομείο.Τη ζηλεύουν.Την εχω δη κι εγω να κλαίει την κοπέλα.Να φύγει να μην την τρελάνουν.Εμεις καλο είδαμε κι ο Θεός να την εχει καλά.Δυο φορές την έσωσε την γιαγιά.Δυο φορές έκανε αιμοκάθαρση και τις δυο την έκανε καλά και σήμερα περπατάει και δεν κάνει αιμοκάθαρση.

      Διαγραφή
    2. Η μητέρα μας κάνει αιμοκάθαρση.Τετοιο ενδιαφέρον από γιατρό στο νοσοκομείο μας πρώτη φορά βλέπουμε.Ακουμε και για άλλους αλλα για την γιατρό έχουμε προσωπική άποψη.Μπραβο της.Ειναι σοβαρή,υπεύθυνη κι έρχεται πάντα ακόμη κι οταν δεν εφημερεύει.Αισθανομαστε οτι η μάνα ειναι σε πολύ καλά χέρια.Κι οι νοσηλεύτριες ειναι πολύ εργατικές και νοιάζονται πολύ για τους ασθενείς.Μακαρι ολα τα τμήματα να δούλευαν ετσι οπως βλέπουμε την αιμοκάθαρση.Η διοίκηση και οι τοπικοί παράγοντες πρέπει να στηρίξουν και να βοηθήσουν την γιατρό όσο γίνεται.Να μείνω στην Φλωρινα,Μονο καλο μπορεί να προκύψει από αυτή την γυναίκα.

      Διαγραφή
    3. Διορθώνω το προηγούμενο σχόλιο μου , των 1.26πμ : να ΜΕΙΝΗ στην Φλώρινα.Την έχουν ανάγκη οχι μονο οι αιμοκαθαριζομενοι αλλα ολοι οσοι εχουν προβλημα με τα νεφρα. Κ.Φ.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμε 1.26 μακάρι να έχουμε καλούς γιατρούς και καλές νοσηλεύτριες.Μακάρι να μείνη το νοσοκομείο στην Φλώρινα.Αλλά δυστυχώς έχουμε πολλούς κομπλεξικούς εδώ ανάμεσα μας και διώχνουν τους καλούς γιατρούς από την πόλη.Μερικές φορές και μεις όμως είμαστε παράλογοι και απαιτούμε να εξυπηρετηθούμε και στο παραμικρό.Δεν γίνεται.Δηλαδή όταν πηγαίνουμε στην Θεσσαλονίκη δεν περιμένουμε με τις ώρες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. OTAN OI ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΦΑΚΕΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ.ΚΑΘΑΡΣΗ.ΚΑΘΑΡΣΗ,ΚΑΘΑΡΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το μισο ενδιαφερον απο αυτο που εχει η γιατρεσα του νεφρου να ειχαν οι αλλοι γιατροι του νοσοκομειου θα ημασταν οι πιο τυχεροι ανθρωποι εμεις οι φλωρινιωτες με το νοσοκομειο μας. Μπραβο στη γυναικα για την αντοχη της και @@@ να φανε οι κομπλεξικοι με τις προσωποπαγεις θεσεις και τα σαχλουφακια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.