Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Προμήθεια καυσίμων στα λιγνιτωρυχεία της περιοχής

Τις τελευταίες δεκαετίες η τροφοδοσία των καύσιμων στα λιγνιτωρυχεία Αχλάδας και παλαιότερα Κλειδίου και Βεύης γίνονταν από διάφορους τοπικούς πρατηριούχους που επένδυσαν στον τομέα της πώλησης καυσίμων και ΣΤΗΡΙΞΑΝ στο έπακρο και παρ’ όλες τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων τους τοπικούς εργολάβους και ιδιοκτήτες φορτηγών της περιοχής, τις εταιρίες που δραστηριοποιήθηκαν με την εξόρυξη λιγνίτη στα παραπάνω ορυχεία και κατά πολύ περισσότερο μέσω των ορυχείων αυτών την ίδια την Δ.Ε.Η. ΑΕ.
Εδώ και λίγο καιρό τα συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλίων που εμπλέκονται στην εξόρυξη του τοπικού μας λιγνίτη, ζητήσανε προίκα τα νερά μας,τα πήραν, τα ορυχεία μας, τα πήραν και αυτά, έφτασαν σε σημείο με τρόπο παράλογο αλλά και εκβιαστικό να μας ΦΥΤΕΨΟΥΝ τους «κουμπάρους τους» πρατηριούχους και τους συνεργάτες αυτών, που όχι μονό καμία σχέση δεν έχουν με την Φλώρινα, αλλά μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν ήξεραν που πέφτει στον χάρτη η πόλη μας και τα γύρω χωριά και να ΔΙΩΞΟΥΝ τους συμπολίτες μας πρατηριούχους από την πώληση καύσιμων στα ορυχεία της περιοχής.
Μετά από όλα τα παραπάνω διερωτώμεθα τα εξής:
α. Θα μείνουμε αμέτοχοι και άπραγοι;
β. Μετά από τους τοπικούς πρατηριούχους ποιός έχει σειρά;
γ. Πότε θα ενωθούμε για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της περιοχής μας;
Ο Σύνδεσμος Βενζινοπωλών Φλώρινας καταδικάζει τις πράξεις αυτές ως ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και ζητά από όλους τους εμπλεκομένους φορείς την στήριξη τους.

Από την διοίκηση

5 σχόλια:

  1. Καθιστε καλα ρε συναδελφοι. Οταν τα περνε μονο ο ουλιαρης δεν ηταν προβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. katarxin sumfono me ola auta pou exoun upothei mexri stigmis sto keimeno alla otan to somateio gaia ekane apergia gia na parei kaluteri timi logo ton ekseftelistikon timon kapoioi pratiriouxoi mas katigorousan kai mas elegan giati den douleuete otan kobame timologio kai ta kausima itan sto 70% apo auta pou eixame doulepsei alla den peirazei auta prepei na kseperastoun kai na ennothoume oloi mazi oxi mono oi pratiriouxoi kai i gaia alla kai oi katastimatarxes stin florina kai oli i topiki koinonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κάποιοι σας λέγανε ότι οι μεγαλοεργολάβοι θέλουν για πάρτη τους όλο το χρήμα λέγατε όχι .
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! και το φαγητό τους ακόμα θα το φέρνουν από την Αθήνα όχι μόνο τα καύσιμα! τυφλωθήκατε από τις Πρόωρες –λόγω εκλογών- προσλήψεις , περιμένετε να δείτε να φέρνουν και το προσωπικό των εταιριών τους από την Αθήνα, άλλωστε Πακιστανούς δεν έχουμε ακόμα………… στην Φλώρινα.
    Καληνύχτα σας όνειρα γλυκά τώρα ! οι εφιάλτες θα έρθουν σύντομα. και τότε αλίμονο σε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε πρέπει να δείξουμε στο κράτος ότι υπάρχουμε και μεις. Και αν ξυπνήσει ο γίγαντας των συνόρων θα τους πατήσει άσχημα.Ευκαιρία είναι τώρα με το ξεπούλημα των ΑΗΣ του νομού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.