Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Συγχαρητήριο του συλλόγου «Οκτάβα» προς τον Αντώνη Σελεμίδη

Την Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 στο ωδείο «Μουσικό Κολέγιο» Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Σελεμίδης έδωσε τις διπλωματικές του εξετάσεις στο πιάνο (τάξη διπλώματος κ.Δόμνας Ευνουχίδου). Με την ερμηνεία του προγράμματός του συγκίνησε κριτές και κοινό και δίκαια βαθμολογήθηκε με «Άριστα» παμψηφεί και Πρώτο Βραβείο. Το Ωδείο τον βράβευσε επίσης με χρυσό μετάλλιο.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων κ.Άλκης Μπαλτάς, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα σπάνιο δίπλωμα ενός εξαιρετικού μουσικού και απηύθυνε πολλά συγχαρητήρια και στη δασκάλα του κ.Δόμνα Ευνουχίδου που δίδαξε και καθοδήγησε τον Αντώνη.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ», Γονέων του Ωδείου Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συγχαίρουμε ολόψυχα τον Αντώνη Σελεμίδη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές του και να έχει μια λαμπρή σταδιοδρομία, κάνοντάς μας όλους περήφανους.
Συγχαίρουμε επίσης θερμά και τη δασκάλα του και παλιά Διευθύντρια του Ωδείου μας κ.Δόμνα Ευνουχίδου για την άριστη μουσική διδασκαλία και καθοδήγηση του νεαρού Αντώνη και της ευχόμαστε κάθε καλό και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει.

To Δ.Σ. του Συλλόγου «Οκτάβα

2 σχόλια:

  1. Πολλά πολλά μπράβο στον νεαρό Φλωρινιώτη που τον έχουμε καμαρώσει σε πολλές εκδηλώσεις στην πόλη μας!!! Εξαιρετικός μουσικός, πολλά υποσχόμενος με σπάνιο ήθος και χαρακτήρα!!! Συγχαρητήρια θερμά και στη δασκάλα του, κ.Ευνουχίδου, που με τη δική της συμβολή ο ταλαντούχος αυτός νέος μπόρεσε να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο και να αποκτήσει ένα τέτοιο δίπλωμα !!!! Καλή σταδιοδρομία!!!
    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρά, περηφάνεια, ευγνωμοσύνη και απέραντη αγάπη είναι τα συναισθήματά μας!
    Η κ. Δόμνα στάθηκε δίπλα στον Αντώνη κάτι περισσότερο από δασκάλα και αρωγός. Χάρη στη δική της συμβολή ο Αντώνης, μετά την ολοκλήρωση των εγκύκλιων σπουδών του,συνειδητοποίησε πως ο δρόμος της μουσικής αν και δύσκολος, ήταν αυτός που επιθυμούσε να ακολουθήσει. Έκτοτε η κ. Δόμνα βρισκόταν ανελλιπώς δίπλα του σαν δεύτερη μητέρα. Ανέλαβε το δύσκολο ρόλο να τον οδηγήσει μέσα στον κόσμο της μουσικής με τον πιο όμορφο και σωστό τρόπο. Η κ. Ευνουχίδου δεν είναι απλώς μια πολύ σπουδαία πιανίστα. Είναι μια άριστη δασκάλα και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Προσέφερε τόσα στον Αντώνη μας χωρίς υλικά ανταλλάγματα, χτίζοντας μια πολύ δυνατή σχέση μαζί του, σχέση ζωής! . Απέραντη είναι η ευγνωμοσύνη και αγάπη της οικογένειάς μας για αυτήν. Ευχόμαστε να είναι πάντοτε υγιής, ευτυχισμένη και δημιουργική σε ό,τι κάνει. Την ευχαριστούμε ειλικρινά για όλα όσα ανιδιοτελώς και αδιάκοπα προσέφερε στην οικογένειά μας , για την υπερηφάνεια και τις χαρές που μας έκανε να νιώσουμε.
    Η οικογένεια του Αντώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.