Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας για ασφαλιστικό, φορολογικό και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (video)

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό, το φορολογικό και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αναλύθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Σάββας Ρομπόλης, Διευθυντής ΙΝΕ ΓΣΕΕ και ο Μιχάλης Μυτιληνάκης μέλος της Γραμματείας μΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής της ΡΙΣΚΕΒΕ.


8 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ , ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΡΟΜΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει μαζέψει ο Συριζα ολα τα σκουπιδια θα πεσει κλάμα αν κυβερνήση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΚΟΡΑΦΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ) ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ν.Δ. : ΒΕΝΙΖΕΛΟ, Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΛΟΒΕΡΔΟ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ, ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, ΣΑΧΙΝΙΔΗ, (μόνο ο παπακωνσταντίνου και ο τσοχατζόπουλος λέιπουν)

      Διαγραφή
  3. Οι ....Καταρτησμένοι ομιλητές εγκάθετοι του σύριζα γιατί δεν είπαν και για το μεγαλοεργολάβο πατέρα Τσίπρα, που πλούτισε επί χούντας, της οποίας ήταν το αγαπημένο παιδί; Στην Άρτα επι χούντας όλες οι απευθείας αναθέσεις για δημόσια έργα των Συνταγματαρχών έγιναν ή δεν έγιναν από τον πατέρα του νεοκομουνιστή γιού του;;;; Εξήγησαν επίσης σε τι αποσκοπεί η γυναίκα εφοπλιστή Γιάννα Αγγελοπούλου σε επαφές που είχε με τον γιό του χουντικου κατασκευαστή Τσίπρα;;; Ναι αυτή που έκανε το μεγάλο πάρτι των Ολυμπιακών Αγώνων εργολάβων του Σημίτη που φέσωσαν τον Ελληνικό λαό με μερικά δίς εκατομύρια; Άλλο ένα αριστερίζων κόμμα μεγαλοεργολάβων είναι ο σύριζα ή δεν είναι ; Πώς πώς από "καταρτισμένους" εργολάβους που ξεροσταλιάζουν να λιανίσουν ότι έχει απομείνει στην Ελλάδα έχει μπόλικους να ταίσει ο σύριζα....Δυστυχώς τα κοροϊδάκια ψηφοφοροι της αριστεράς το αποδέχονται ασυζητητί ...Με όλες τις κυβερνήσεις και χουντικά ..καθεστώτα οι εργολάβοι Τσίπρας και Αλαβάνος ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ...Ας είναι καλά τα κορόιδα της αριστεράς και της χαζοχαρούμενης δεξιάς που τους εμπιστεύοντε ΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΠΑΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΛΑΜΑΝΑΣ !!

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ,ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΒΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΙ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ,ΠΩΣ Η ΝΔ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ?
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΦΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΝΕΟΥΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΡΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ Η ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλο αυτό με το ασφαλιστικό πόσο θα επηρεάσει το δικό μου πρόγραμμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.