Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Σε εκρηκτικό κλίμα η λαϊκή συνέλευση για το ορυχείο Βεύης (video)

Με αρκετές στιγμές έντασης πραγματοποιήθηκε χθες, στη Βεύη, λαϊκή συνέλευση με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη λειτουργία του ορυχείου. Οι κάτοικοι επανέλαβαν τις θέσεις και τις αιτιάσεις τους, οι φορείς τις δικές τους δεσμεύσεις, ενώ μεταξύ άλλων υπήρξε και λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη και της βουλευτού Κοζάνης Ραχήλ Μακρή.
Δείτε στο video αποσπάσματα από τη σύσκεψη.

45 σχόλια:

  1. ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;;;; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ. ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Ν.Δ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή
    2. Όποιος κι αν είσαι είσαι, είσαι ψεύτης! Ή ψεύτης ή σκοπίμως βλάκας! Το ΠΑΣΟΚ τσάκισε τη χώρα η ο κ Καραμανλής και η ΝΔ; Κάτσε και μελέτησε και μη γίνεσαι , έστω και σκοπίμως βλάκας!

      Διαγραφή
    3. Παπανδρεικος ανιδεος η Βενιζελικος ασχετος?

      Διαγραφή
    4. Είμαι ΠΑΣΟΚος κάργα! Στο ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο του δόθηκε η απασφαλισμένη βόμβα για να σκάσει στα χέρια του! Να είναι καλά που δημιούργησε τον μηχανισμό στήριξης δηλ την τρόικα, διαφορετικά θα ήσουνα σήμερα ΜΟΝΟ στο ΔΝΤ και θα σε είχανε στραγγίξει! Να είναι καλά για τις συμφωνίες δηλ για σας τους αδαείς τα μνημόνια! Μπορεί να έχουν ευθύνη ο Ανδρέας, ο Σημίτης, ο Μητσοτάκης και πολύ ο Καραμανλής, αλλά ο Γιώργος δεν έχει καμία ευθύνη, βεβαίως θα μπορούσε να έχει κάνει λάθη στο χειρισμό της κρίσης ( που δεν έκανε )! Ο Γιώργος δεν θα γίνει κανενός εξιλαστήριο θύμα!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. 3:24 ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ , ΚΟΣΚΩΤΑΣ--ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ-- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ--- ΖΙΜΕΝΣ -ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ.... ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ........ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ...

      Διαγραφή
    6. ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΔ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΝΕΟΔΗΜΚΡΑΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ...

      Διαγραφή
    7. Για τον 6:49.
      Το ΠΑΣΟΚ ο ελλ λαός θα το θυμάται και θα το αναπολεί! Εγώ είμαι ακόμα και γραφικός, αλλά δεν είμαι ΠΑΣΟΚΟ-ΣΥΡΙΖΙΤΗς, από τους ομοίους σου έφτασε εδώ η χώρα! Βλέπεις παντού φαντάσματα, κλέφτες κτλ, άραγε είδες ποτε τον εαυτό σου στο καθρέφτη! Μήπως είσαι κι εσύ κομάτι του θλιβερού ελλ γίγνεσθαι!

      Διαγραφή
    8. 7:02 ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΗΤΗΣ;;;;;; ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΥΚΙΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΥΧΑΙΑ.ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ΄΄΄΄΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα εμείς σαν Φλώρινα (Βεύη εν προκειμένης) περιμένουμε από Κωνσταντινίδη-Γερμανίδη να πάει μπροστά ο τόπος μας;; ο Κωνσταντινίδης (μαζί με την Ευταξά) μιλούσαν σαν να ήταν εκπρόσωποι του Άκτωρ, ο δε Γερμανίδης το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβερνών κόμμα τότε θα κρατικοποιηθεί πάλι το ορυχείο..άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..Μπράβο στον κ Βοσκόπουλο (που κάνεις απο την Βεύη δεν το περίμενε να είναι δίπλα τους), στον περιφερειάρχη κι την κ.Μακρή (ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ!!!!!) για την στήριξή τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙ Η ΡΑΧΗΛ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ; ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΥΤΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΨΑΧΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΕΛΟΣ! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΟΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.Ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΒΟΥΝΟΦΑΓΕ ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΟΓΙΑ! ΛΟΓΙΑ! ΛΟΓΙΑ! Μ¨ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ .ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ?ΒΕΥΙΩΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΩΡΕ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χθες και Σημερα τυχαια επεσα πανω στο west και ειδα τα ρεζιλικια σας Βευβιωτες και ασχετοι.Με τετοιες εκδηλωσεις,(οπως οι Κοζανιτες!!!!!!) γιναμε αποικια της Κοζανης.Το να μυριζεις χρημα ειναι καλλλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑ ΠΌΣΟ ''ΚΑΘΑΡΌ'' ΚΑΙ ΔΊΚΑΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΈΧΟΥΜΕ !! ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΛΈΕΙ Ο ΚΑΡΥΠΊΔΗΣ ''ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΊΚΑΙΑ ΜΈΣΑ'' Ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗ ''ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ''ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ Κ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗ ? ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΊΣΤΕ? ΤΙ ΛΈΤΕ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ?ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΊΝΕΤΑΙ ΌΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΎΝ ΤΣΙΡΆΚΙ ΤΟΥ ΆΚΤΟΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΕΕΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!ΜΙΛΑΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΞΕΤΕ!!!!ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !!!ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ!ΝΑ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΒΕΥΗΣ ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ Ο ΤΟΝΟΣ!!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΕ ΑΣΘΜΑ!!!ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ (ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΟΡΩΝ)!ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΧΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 1000.ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδωσες εξετασεις,βουλευτη της Ν.Δ,στο αφεντικο σου.
    Περασες με αριστα!!!!!. Θα σε προσλαβει με παχουλο μισθο
    στην εταιρεια του,οταν θα σε μαυρισει ο λαος(αν τολμησεις να ξαναβαλεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε ντρέπεστε κύριοι του πάνελ! Είστε για κλάματα! Ποιός σας είπε ότι δίκιο είναι το δίκιο το εργάτη! Εν προκειμένω των κατοίκων! Ψαρεύετε σε θολά νερά και θα σας βγει σε κακό! Διάβασα το λόγο του προέδρου του ΕΚ Φλώρινας: Μας ενδιαφέρει η ΑΝΕΡΓΙΑ τα υπόλοιπα πολύ λιγότερο! Τάζετε τα πάντα! Η απορία είναι γιατί γίνεστε τόσο επιφανειακοί! Αν φύγει απο τις ανοησίες ο ΑΚΤΩΡ ή η ΤΕΡΝΑ, τι θα κάνετε μωρέ μπουνταλάδες; πως θα κτυπήσετε την ενεργία; Όλοι ξέρουμε το καλύτερο, όχι μόνο εσείς! Προσλήψεις! Βρε άχρηστοι οι άλλοι δεν πλήττονται! Κύριοι είστε ανάξιοι των περιπτώσεων και της όλης κατάστασης! Αγγίζετε τα όρια της επικινδυνότητας!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόνο ο Στάθης ξέρει τι λέει και είναι προσγειωμένος! Εσείς οι άλλοι χαϊδεύετε αυτιά, ο Στάθης είναι ειλικρινής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαλα παντα οι πολιτικοι σας φταινε.Εσεις που τρωγεστε μεταξυ σας δεν το βλεπετε. κοιταξτε ρε να ανοιξει το ορυχειο να δουλεξει κανενας φουκαρας και αφιστε τις μιζες κλπ. Ετσι οπως πατε παλι φτωχοι θα ειμαστε και θα χαιρονται καποιοι ξενοι. ΚΟΡΟΙΔΑ. Ψαξτε καποιους μεταξυ σας που κανουν τους αγωνιστες, και παιζουν το παιχνιδι του ΑΚΤΩΡΑ. Αυτοι θα βολευτουν και καλα. Μη ριχνουμε τις ευθυνες μονο στους πολιτικους.Ας δουμε τι κανουμε και εμεις, για να δουλεψει το ορυχειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Βευιώτες και όλοι οι άλλοι οι που σας ακούνε: Ποιός σας είπε , ότι το υπέδαφος στη περιοχή σας είναι δικό σας και όχι του συνόλου του ελλ. λαού! Τ ο υπάρχον κάρβουνο ΔΕΝ είναι δικό σας, είναι όλων μας! Ζητάτε αποζημιώσεις τεράστια ποσά! Κύριοι δώστε δουλειά στον κόσμο!! Μόνο αυτό και άστε του Βευβιώτες να ....κουρεύονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απλά ο Στάθης είναι με το εφικτό και το προσγειομένο! Εσείς οι ανόητοι είστε με τη κ Μακρή, με το Βοσκόπουλο, με το Στέφανο με το κ Γερμανιδη( η ΔΕΗ ευτυχώς είναι ήδη ουσιαστικά ιδιωτική )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.

      Διαγραφή
  16. ΣΤΑΘΗ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΙΚΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ!!!
    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΡΑΧΗΛ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 10 000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ. Η ΡΑΧΗΛ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΘΑΛΕ Ι 100 ΑΥΤΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ?
    Υ.Γ. ΣΤΑΘΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ Η ΒΕΥΗ ΕΙΝΑ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΣΟΥ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. afiste ta karagiozilikia re .ola ginontai gia to theathine.h rahil paxnei bouleytiki edra, mporei na tin brei kai ston siriza. apo komma anexartitwn ethnikofronon sto aristero akro.swsti skepsi kai ayti.o karipodis apo kozani gyrnaei apo xwrio se xwrio se oti ekdilwsi ginete mias kai einai neos periferiarxis na deixei paroysia oti eimai kai egw mazi sas gia na edrewsi kai tin alli pentaetia. tria ergostasia exei i dei stin perioxi tis kozanis, kai den xerw posa oreixia.elyse to problima ekei san dimosiografos 15 xrinia twra tha to lisi kai edw koroida ellines.oloi kitane tin edra toys.twra kathiste kai malwnete eseis gia na breite akri.oti exei ypografi den alazei ton kolo sas na xteipate.telika tin briskw me aytin tin anampoympoula me kanete na gelaw re magges.kareklokentayroi kai thiasarxes oloi. mpr...........................................................mpr.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΣ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ..

      Διαγραφή
    2. an de xereis na diabazeis exei kai sxoleia deyteris eykereias.se pernei akoma na graftis. pote den einai arga mastora.ssssssssssssss..............

      Διαγραφή
    3. 12:25 ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

      Διαγραφή
    4. ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ
      ψάχνω έναν ντόπιο μπρατσαρά μάστορα κι άς μην γράφει καλά ελληνικά για να βάλει στο ράφι τους 2 βολεφτές που έχει η Φλώρινα.¨Οταν τον βρώ θα τον εξοπλίσω με ένα βρεγμένο ροπαλο με καρφιά .....

      Διαγραφή
    5. katse sapera re ellinara.to katalabes oti eprepe na pareis ton titlo pisw giati mastoras einai mono tis katsikas o kolos...toumpeka...sssssttttttt.gia sena 741 aytoi den theloyn bregmeno ropalo.ama breis boid..............tsa ponaei pio poly....sssttttt..arxontas soy lew..

      Διαγραφή
  18. Στάθη φιλική συμβουλή. Σταμάτα για το καλό σου τις δημόσιες εμ΄φανίσεις σου Και μόνο με την παρουσία σου προκαλείς τον κόσμο . Η τελευταία εμφάνιση σου στην Βεύη ήταν το τελευταίο σκαλί του ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ σου. Σου την έχουν στημένη από παντού και εσύ τσιμπάς στην φάκα που σου στήνουν. Σαν βουλευτής έχεις χάσει ναι θα στο πώ έχεις χάσει κάθε ένοια σεβασμου και αξιοπρέπειας ακόμη και στα μάτια όσων σε είχαν ψηφίσει. Στάθη θα έχεις με αυτά που κάνεις ακόμη και ψηφίζεις απερίσκεπτα στην βουλή χειρότερο και εφιαλτικό τέλος και από εκείνο του ....Κορτσάρη που έφυγε μεσάνυχτα την ημέρα των αποτελεσμάτων των εκλογών Ναι την νύχτα εκείνη που έγινες βουλευτής. Στάθη ο κόσμος σε φτύνει και εσύ παριστάνεις ότι...ψιλοβρέχει. Σε χρησιμοποιούν σαν μαριονέτα και εσύ χειρίζεσε την όποια κατάσταση με ολέθριες συνέπειες τόσο για το πρόσωπο σου όσο και για το κόμμα που υποτίθετε εκρποσωπείς. Στάθη η σιωπή μερικές φορές είναι πολυτιμότερη από την αθλία σου παρουσία τόσο στην βουλή τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στην τοπική κοινωνία. Δεν γνωρίζω ο αυτοεξεφτελισμός σου εάν είναι σκόπιμος ή ετεροκινούμενος αλλα ο απλός κοσμάκης ακόμη και αυτοί που σε "στηρίζουν" από πίσω στο παρασκήνιο γελάνε .Εσύ τρώς τα πτύελα και αυτοί ακόμη και υποτιθέμενοι "δικοί" σου σου την έχουν στημένη στην γωνία. Αν σε στήριξαν κάποιοι στο λέω στα ίσια σε στήριξαν για να βολευτούν .Τώρα που βλέπουν ότι δεν έχει χαίρι και με σένα ΘΑ ΣΕ ΣΤΙΨΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ. και όχι απαραίτητα οι των αντιπάλων σου .Εχεις ΄καταντήσει εύχομαι να διαψευστώ ότι χειρότερο μπορούσε σαν βουλευτής ή στο ΔΣ να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα τους. Επειδή σε γνωρίζω από μικρή ηληκία σου τα γράφω αυτά. Η σιωπή μερικές φορές είναι παραγωγική . Και τέλος όταν αντιτίθεσε με τα συμφέροντα όλης της τοπικής κοινωνίας να ξέρεις ότι στις επερχόμενες εκλογές δεν θα είσαι απαραίτητα στις προτιμήσεις τους. Τότε ούτε η ίδια η ΝΔ θα σε στηρίξει ούτε οι εναπομείναντες οπαδοί σου- σας Αν ακούσεις τις φιλικές συμβουλές μου έχει καλώς αλλιώς κι εσύ θα μπείς στο ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ Ξέρεις πολύ καλά Στάθη τι θέλω να σου πώ. Καλή σου Τύχη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σταθη κοοιδεθεισ τον κοσμο οτι ενδιαφερεσαι για τα προβληματα του. Μονο την παρτι σου κοιτασ την καρεκλα και το χρημα.Οταν στα εψαλαν οι αλλοι βουλευτεσ καταπιεσ την γλωσα σου. Η Ραχιλ σε εβαλε σρην θεση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κάλος ειναι ο Στάθης ρε παιδιά θέλατε να τον βγάλετε κ δήμαρχο τώρα σας πείραξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ? ΕΡΩΤΩ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ)?.ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ?.ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ?.ΕΥΓΕ. ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ? ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ?.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΣΩΣΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ?.ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Ας ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΔΙΧΝΕΙ ΟΜΩς ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ?
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ?
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΛΩΤΕΣ?
    ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ? ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΖΟΥΣΑΜΕ? ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΜΕ? ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΑΛΗΚΙ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ 2 Η 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙ? ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ? ΣΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΩΡΙΑ? ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΣΠΙΤΙΑ ? ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΥΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΑΤΕ ΚΟΙΩΛΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΑΧΛΑΔΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ.
    ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΣΚΟΝΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΙΓΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΗΩΝ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΚΑΙΔΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ....στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ έχει ζούγκλα με πιθήκους μαιμουδες και γορύλες...Μπράβο! ήσουν πολύ διαφωτιστικός!

      Διαγραφή
  23. Αν ανοίξουν το ορυχείο της βευης την βάψαμε όλοι. Κάντε μια βόλτα στην Αχλαδα δέστε στο ίντερνετ περιοχές εξόρυξης. Θα καταλάβετε τι θα συμβεί. Θα πεθαίνουμε και κάνεις δεν θα ενδιαφέρεται. Η περιοχή της Βευης είναι ήδη πλούσια έχει γη και καθαρό νερό. Αυτό που θα συμβεί αφορά όλη την λεκάνη της Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ 2.09 ....DEATH VALLEY...ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ...

      Διαγραφή
    2. απο τι θα πεθανουμε ρε μεγαλε;τοσα χρονια που ρουφαμε τη καπνα απο το εργαστασιο των μπιτολεζων και τις πτολεμαιδος δεν παθαμε τιποτα τωρα θα παθουμε;μηπως φοβασε την σκονη απο τα ορυχεια;καθαρο νερο εχουμε και εμεις.οσο για την περιοχη τις βευης που ειναι ηδη πλουσια καιρος ειναι να πτωχευση και αυτη οπως το συνολο του λαου.και σιγα τι βγαζει ο καμπος καλαμποκια και βρυζα για τα μοσχαρια.αστε τις μακακιες και αφηστε τον κοσμο να δουλεψει.το υπεδαφος ειναι του θεου και ολου του ελληνικου λαου.τωρα οταν ερθει η ωρα να αποδημησουμε εις κυριον, το υπεδαφος θα ειναι δικο μας εις τους αιωνας των αιωνων.ΑΜΗΝ..

      Διαγραφή
  24. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ''ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ'' (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ) ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΨΗΦΙΖΕΙ,ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ (ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΩΡΟ) ,ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ(ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ''ΧΩΝΕΙ'' ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΣΗΚΩΝΟΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΗΝΟΝΙΑΚΟ ΛΑΒΑΡΟ!ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΠΕΡΔΕΥΣΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν Δ....... ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ
      ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
      ΣΤΑΘΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

      Διαγραφή
    2. MONO ΠΟΥ Η ΝΔ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ(ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΛΩΝ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΑ ''ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ'' ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ....ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ? ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΞΙΑ (ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
      ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
      ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

      Διαγραφή
  25. ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ Η ΝΔ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ. ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ?
    ΑΛΛΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ? ΟΠΟΥ ΔΕΞΙΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.