Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Σύσκεψη Π.Ε. και δήμου Φλώρινας

Σε κοινή σύσκεψη του Δήμου Φλώρινας και της Αντιπεριφέρειας Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, την Τετάρτη 05 Νοεμβρίου 2014, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΚΟ κ. Γιώργος Αμανατίδης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΝΦΛΩ κ. Ζέτα Ρίζου, υπηρεσιακοί παράγοντες, στελέχη και συνεργάτες των δύο αναπτυξιακών.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν στο σύνολο της Π.Ε. Φλώρινας, ενώ για το Δήμο Φλώρινας συγκεκριμένα συζητήθηκαν το οδικό δίκτυο, ο βιολογικός καθαρισμός των Τοπικών Κοινοτήτων και ο βιολογικός της ΒΙΠΕ.
Για τα περισσότερα θέματα που συζητήθηκαν οι δύο αναπτυξιακές εταιρίες ΑΝΚΟ και ΑΝΦΛΩ θα προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσουν και τα αντίστοιχα έργα.

3 σχόλια:

  1. Έκριναν οι δημοτικοί μας άρχοντες ως κατεπείγον έργο την επισκευή ανοιχτού γηπέδου τένις στον Άγιο Νικόλαο - τώρα χειμωνιάτικα θα παίζει τένις ο δήμαρχος - και βρήκαν και 12.000 χιλιάρικα για να το κάνουν.
    Δεν έκριναν κατεπείγον όμως το τεράστιο πρόβλημα με το νερό στον Καύκασο και δεν βρήκαν ούτε ένα ευρώ για να πάψουν να πίνουν λασπόνερα τα παιδάκια του χωριού.
    Ντροπή και ξεφτίλα μαζί.
    Αλλά και σύ πρόεδρε του Νέου Καυκάσου αν τιμάς τη θέση σου, το χωριό σου και τους συγχωριανούς σου θα έπρεπε να έχεις παραιτηθεί διαμαρτυρόμενος για την όλη κατάσταση.
    Όσο για τους δύο Καυκασιώτες συμβούλους; Τον αναπληρωτή δήμαρχο καραγκιοζίδη και τον ισόβιο σύμβουλο αλεξιάδη δεν περιμένουμε τίποτα γιατί δεν υπάρχει τσίπα.Βολεμένοι αυτοί τι τους νιάζει για τους άλλους; Ή μήπως μένουν στο χωριό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTO ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.