Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Φλώρινα: ιδανικός προορισμός για τα Χριστούγεννα!



16 σχόλια:

  1. και στο δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας τι κάνουν΄? γιατί δεν διαμαρτύρονται για αυτά στις φωτογραφίες? τι κάνουν? απλώνουν τραχανάδες? Γιατί σας εκλέξαν οι πολίτες? για να βλέπουμε αυτό το σκουπιδαριό ? άρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται...ούτε για την τοποθέτηση ενός κάδου σκουπιδιών δεν είστε ικανοί να βάλετε..εκτός κι εάν οι πέριξ ενοχλούνται γιατι τους χαλάει την βιτρίνα στα καταστήματα τους...για να υποβαθμίζεται η εικόνα της φλώρινα..είστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάααποτε σ' αυτή τη γωνία (ΔΡΑΓΟΥΜΗ & ΚΑΛΛΕΡΓΗ) ακριβώς υπήρχε κάδος αποριμάτων!!! Όμως ένα πρωΐ οι άνθρωποι του δήμου τον σήκωσαν και τον μετέφεραν 500 μέτρα μακρύτερα, διότι διαμαρτυρήθηκε μία κυρία ότι της χαλάει την αισθητική, λέει, της βιτρίνας της με τα ρούχα!!! Και ο δήμος έπρεπε να υπακούσει; εεε; Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα με την "νέα αισθητική". Μας αρέσει;!

      Διαγραφή
  2. Ελάτε να στολίσουμε το Δέντρο των Χριστουγέννων. Προτείνω σε κάθε σημείο ενπόθεσεις σκουπιδιών, οι υπεύθυνοι να τοποθετήσουν και ένα δέντρο, (Κατα προτίμηση Πλαστικό).
    Ξέχωρα το χιούμορ, εκείνη η γειτονιά, στα καλάθια, τις σακούλες και τα απορρίματα γίνεται χαμός απο τις επισκέψεις και επιδρομές των τετράποδων, κατα τις πρώτες πρωινές ώρες.

    ΤΡΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκουπίδια και παράνομο παρκάρισμα είναι το καμάρι της Φλώρινας!!!!
    Τι περιμένεις από τους “ΜΑΚΕΔΩΝΕΣ”!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλαξε το όνομα του blog σου Φλωρινιώτη!!
    Νομίζεις κάνεις κάτι;
    ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΙΔΗ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΣΩΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζεις ότι είπες κάτι έξυπνο τώρα; Αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει, θα δεις πως οι φωτογραφίες είναι αναγνώστη και δημοσιεύονται και αλλού. Πίστευε ότι θέλεις... Εσύ είσαι περισσότερο Φλωρινιώτης απ' όλους μας! Ξέχασες μόνο να μας πεις τίνος φερέφωνο είσαι!

      Διαγραφή
    2. Με αυτά... έχεις την εντύπωση ότι θα γίνεις δημοτικός σύμβουλος ; ; ; ; ; ; λυπηρή η κατάντια σας....

      Διαγραφή
    3. Αυτό κατάλαβες εσύ; Σου χαρίζω τη θέση γιατί δεν σκοπεύω να ασχοληθώ. Ικανοποιήθηκες;

      Διαγραφή
  6. Αφου έχουμε τόσα αδέσποτα που βγάζουν τα σκουπίδια απο τους κάδους.
    Και σήμερα το πρωι τα ίδια, ολη η πολη μεσα στα σκουπιδια.
    Μαζεψτε τα επιτέλους τα ζωντανά.
    Οι ανθρωποι της καθαριότητας την ίδια στιγμη που τα μαζεύουν την ίδια στιγμή τους τα σκορπιζουν τα σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ. ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΕΜΑ.

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΠΙΟ ΛΥΠΗΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ. ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ 20 ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΔΟ? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. FLORINIWTES TEMPELHDES KAI KALOMATHIMENOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα με την καθαριότητα όντως είναι σωστό και έπρεπε να επισημανθεί. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ο τίτλος του σχολίου. ΚΡΙΜΑ ! Η κάθε πόλη περιμένει αυτές τις ημέρες κάποια προσέλευση ικανοποιητική για την οικονομία της περιοχής. Τα σκουπίδια αύριο μπορεί να απομακρυνθούν, η εντυπώσεις όμως αποτρέπουν κάποιους να επισκεφτούν την πόλη μας (φωτιές, χειμερινός τουρισμός κ.α.). Επιμένω πως ο τίτλος είναι πέρα για πέρα άστοχος και κυρίως επικίνδυνος..
    Και πάλι ΚΡΙΜΑ για αυτόν τον τόπο (δυστυχώς όλα πίσω από ανόητες σκοπιμότητες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.