Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Καφές στη Φλώρινα με… άρωμα εκλογών!

Στην πόλη της Φλώρινας βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης, μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ Ευάγγελο Σημανδράκο. Εκεί, μεταξύ άλλων, ήπιαν και καφέ με τον αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκο Σαμαρά και τον περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Ναούμ.
Σε μια μικρή…σύναξη «τετράδας» του συνδυασμού Παπαϊορδανίδη, στην οποία, ασφαλώς, συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με τις επικείμενες, σε 10 μήνες, περιφερειακές εκλογές. Δε γνωρίζουμε εάν και οι….τέσσερις της φωτογραφίας (από το Facebook του Ε. Σημανδράκου) θα είναι και πάλι υποψήφιοι στην Περιφέρεια, αλλά ήδη ανάλογες επισκέψεις και συναντήσεις μυρίζουν έντονα…άρωμα εκλογών!!!

ΠΑΝ.
AΠΟ ΤΟΝ «ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ»

Kozanimedia.gr

14 σχόλια:

  1. NA KATEBEI ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΝΑΟΥΜ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βουλευτής Ο ΝΑΟΥΜ
    Περιφερειάρχης Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
    και δήμαρχος ο ΤΣΙΩΚΑΣ

    Μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει κρύος ιδρώτας. Σαν από εφιάλτη ξυπνάω και βλέπω ότι αυτό δεν γίνεται και ησυχάζω.
    Το ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε τη χώρα σηκώνει πάλι κεφάλι Κοντή μνήμη έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το όνομα του νέου συνδυασμού: ΣΥΡΙΖΟΚ!
    Όλα τα ορφανά τα πρώην συστημικά πασόκια που όταν βούλιαζε η χώρα το 2010 παρίσταναν τους όμορφους, τώρα πάνε να τους υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να μας παραστήσουν (πάλι!) τους σωτήρες.
    Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βουλιαζε η χωρα απο τα 2 μεγαλα κομματα νδ πασοκ πολυ κοντη μνημη εχουμε τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λε λε μάικο ...στου Κελλιώτη πήγαν για καφέ! Έρε δόξες και μεγαλεία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΣΟΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΘΕΑΘΕΙ ΣΕ ΚΑΦΕ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!
    ΠΟΝΤΙΚΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΠΡΟΣΟΠΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΙ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, θα φάει καλά και ο Τσιώκας και ο Ναούμ και ο Σαμαράς! Σε καφέ της Μελίτης θα πήγε, γαμπρός εκεί γαρ, μόνο που ....ανάλατη σούπα θα φάει, μαζί με μελάνι σουπιάς!!! Θα πλαισιώσει το συνδυασμό του σίγουρα η Πασχαλίτσα (Ζαμπούνη) ή ο φιλόδοξος μετά μανίας ξάδερφός της Πασχάλης(ζαμπούνης)...ε ρε γέλια που θα κάνουμε, ε ρε γέλια....

      Διαγραφή
  7. Ευτυχώς ο Περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας έχουνε λύσει τα προβλήματα της Φλώρινας ... και κάποιους πειράζουν οι φωνές που διεκδικούν αυτά που δεν κάνουν οι αρμόδιοι. Δυστυχώς κάποιοι ασχολούνται με την μικροπολιτική και όχι με την ουσία. Δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ ούτε ποτέ μου ψήφισα, όμως συγχαίρω τον Ναούμ ως περιφερειακό σύμβουλο για τις θέσεις του που αφορούν την Φλώρινα.
    Γιώργος Αμύνταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΝΤΙΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ?? ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ (ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ 444 ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΆΝΤΗΣΗ 8 06 κοντός ψαλμός σε 9 μήνες θα έχουμε εκλογές τότε θα δούμε πιος θα γελάσει πιο πολύ με εκτίμηση ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να το λες κάτι θα ξέρεις εσύ.
      Αλήθεια με το ΠΑΣΟΚ θα καταβείτε;

      Διαγραφή
  11. πασχαλη οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειδατε οι περιφεριακοί τι ''περιφερειες'' έχουν;
    Με τα λεφτά τα δικά μας,και τον καφέ εμεις τον πληρώνουμε....εεεε χαιβάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.