Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Κ. Κωνσταντινίδη, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας…

Την ώρα που η Εφορία ή η Τράπεζα συναγωνίζονται ποιά θα πρωτοπάρει τα σπίτια μας, την ώρα που οι κουτσουρεμένοι μισθοί που συντηρούσαν κάποιες οικογένειες από παππούδες ως εγγόνια θα χαθούν λόγω των χιλιάδων απολύσεων, την ώρα που και ο τελευταίος εργαζόμενος θα μετατραπεί σε άνεργο, την ώρα που δεν θα υπάρχει ρεύμα και νερό στα σπίτια μας, βγαίνει ο απομείνας εκπρόσωπος των κομμάτων της συμφοράς στην περιοχή μας κ. Κωνσταντινίδης και δηλώνει ανερυθρίαστα:
«Με σταθερά και σίγουρα βήματα προχωράει η διαδικασία υλοποίησης της δέσμευσης του κ. Παπαγεωργίου για την παροχή φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία, με την ευκαιρία της διέλευσης του Αδριατικού αγωγού ΤΑΡ. Στο πλαίσιο αυτό, ιδρύεται στη Δυτική Μακεδονία περιφερειακή επιχείρηση φυσικού αερίου στα πρότυπα της ΔΕΠΑ, ως φορέας ανάπτυξης της απαραίτητης υποδομής και όλων των λοιπών πτυχών της βιομηχανίας φυσικού αερίου καθώς και της διανομής του στην περιοχή.
Σε πείσμα όσων αρνήθηκαν την προοπτική αυτή και με δηλώσεις μικροψυχίας, προτίμησαν να την αμφισβητήσουν, μεταξύ αυτών και η Βουλευτής Κοζάνης κα. Ραχήλ Μακρή.
Θέλω να πω για μία κόμη φορά, πως η ανάπτυξη του τόπου μας δεν έχει κομματικό χρώμα αλλά πρέπει να αποτελεί κοινό τόπο και στοιχείο ενότητας όλων μας».

Δηλαδή μας λέτε κ.Κωνσταντινίδη ότι δεν μας χρειάζεται ούτε η τηλεθέρμανση, ούτε φθηνό πετρέλαιο, ούτε τα ξύλα της περιοχής μας, αλλά το αέριο του Αζερμπαϊστάν που μας εξασφάλισε με το λόγο συμβόλαιο, αλήθεια πότε, πώς και σε ποια τιμή, ο υφυπουργός κ.Παπαγεωργίου μέσω του αγωγού ΤΑΠ. Έλα όμως που πέρασαν και άλλοι αγωγοί από τον τόπο μας τα ηλεκτροφόρα καλώδια της PRENECON και δεν ωφέλησαν, αλλά αντίθετα προκάλεσαν καταστροφή στους δρόμους μας και ένα σωρό προβλήματα, που τα κομματικά γυαλιά, σας εμποδίζουν να τα δείτε. Λέτε ακόμα ότι θα φτιάξετε στην Δυτ.Μακεδονία επιχείρηση φυσικού αερίου (φαίνεται ότι θα απορροφήσουμε τεράστιες ποσότητες) στα πρότυπα μάλιστα της ΔΕΠΑ. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα την φτιάξετε αφού θα την πουλήσετε όπως την ΔΕΠΑ. Και όλα αυτά μετά από μια συνάντηση με έναν υφυπουργό. Δεν μας λέτε τίποτα όμως για το ρόλο σας στην Βουλή. Και δεν μας λέτε γιατί και με την δική σας ψήφο καταστρέφετε την ιδιαίτερη πατρίδα σας αλλά και όλη την Ελλάδα.
Όσο για τις σταυλικές εγκαταστάσεις και την διευκόλυνση των αδειοδοτήσεων σας βγάζουμε το καπέλο. Αφού με την πολιτική σας κλείσανε οι περισσότερες μονάδες, τώρα με την διευκόλυνση των αδειοδοτήσεων θα ξανανοίξουν.
Κ. Κωνσταντινίδη
Δεν περιμένουμε τίποτα καλό για τον τόπο μας από την παρουσία σας στην Βουλή. Τουλάχιστον μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας και μην μας προκαλείται με ευτελείς υποσχέσεις.

Παπαντωνίου Σπύρος

37 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re spiro eisai me to euro toy tsipra h me th draxmi toy Lafazani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γράφεις οτι εισαι Συριζα μη το κρύβεις καιφαίνεσαι δήθεν αγανακτισμένος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΣΤΙΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει μανιτάρια εκείνη την εποχή;; να έρθουμε κι εμείς αν είναι ....

      Διαγραφή
  5. και εσεις που βγηκατε να κανετε κριτικη σε αυτα που εγραψε αυτος ο σπυρος κατι δεν μας λετε ποιου πολιτικου χορου παρατρεχαμενη ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο αντανακλαστικά τα εναπομείναντα γλυφτράκια του Στάθη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδικος είσαι
    Τέτοιο βουλευτή η Φλώρινα δεν είχε ποτέ
    Μακράν ο καλύτερος
    Αγαπητός με μηδενικό/καταστροφικό έργο

    Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    Τον σκέφτομαι κάθε φορά που πληρώνω τη δόση από το Χαράτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ. Κωνσταντινίδη, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας…
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΗΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ Ο ΣΤΑΘΗΣ....
    Α ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΒΓΚΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Ε??? 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σταθακος ξερει καλα με τα ζωα που εχει εδω και καλα κανει ακου λεει ο αλλος... re spiro eisai me to euro toy tsipra h me th draxmi toy Lafazani η το αλλο ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... αρα καλα κανει και ο Σταθης και η νεα παροκοδημοκρατια ρε παιδια αφου τετοια θελουν εδω! 7000000 κοστισε του βενιζελου ε νδουλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ρεπορτάζ του voria.gr είναι αποκαλυπτικό:

    Κι όμως, η τρόικα δεν πρότεινε ποτέ την έναρξη πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία. Αντιθέτως, η πρωτοβουλία ανήκει ξεκάθαρα στην κυβέρνηση και σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργείο Ανάπτυξης.
    Διαβάστε αναλυτικά εδώ: Δεν ζήτησε η τρόικα το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών

    Όπως αντιλαμβάνεσαι ελληνικέ λαέ, η προδοσία σου είναι καθημερινή, από αυτούς που ψηφίζεις να σε κυβερνάνε!

    Ξύπνα λαέ, πριν να είναι αργά!

    - See more at: http://www.tsantiri.gr/politiki/ethniki-prodosia-den-zitise-i-troika-xepagoma-plistiriasmon-ine-idea-tou-chatzidaki/#sthash.0QQFCCis.dp
    ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟΤΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάντως όταν πάω στη ΔΕΗ και πληρώνω το Χαράτσι σκέφτομαι τον Στάθη.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγω παλι οταν πληρων το χαρατσι σκεφτομαι ολους εσας που πριν λιγο καιρο[2-3 χρονια] τρεχατε και γλυφατε τον σταθη και τον λιανη και τον καθε τυχαρπαστο που δηλωνε κομματικο στελεχος για να πιασετε μια θεση στο δημοσιο ...και τωρα με τον συριζα παλι το ιδιο εργο ..εταξε οτι θα προσλαβει παλι οσους απολυθουν και οτι θα ξαναφερει την παλια ταξη πραγματων και ολοι τρεχουν να γλυψουν τα πρωην πασοκονεοδημοκρατικα κομματοσκυλα που αναβαπτηστικαν σε συριζαιους για να παρουν καμια θεσουλα ....ποιος εχει κοντη μνημη??? οσοι υποστηριζουν πασοκ και ν.δ ειτε οσοι υποστηρίζουν συριζα ??? μα φυσικα και οι δυο ....οι πρωτοι γιατι το διπολο μας οδηγησε σ αυτην την κατασταση και οι δευτεροι γιατι υποστηριζουν ενα κακεκτυπο αυτου του συστηματος που μας εφερε στο σημειο αυτο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσάς ρε αναρχοαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ σας νοιάζει το καλό της χώρας;
    Εσάς που αιματοκυλήσατε την Ελλάδα με τα κονσερβοκούτια;
    Και έχετε τώρα το θράσος να την αιματοκυλήσετε ξανά δίνοντας ραντεβού στα γουναράδικα.
    Φωτιά και τσεκούρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτά έπεσαν κιόλας, δύο χιλιάδες πληθυσμό είχε το Ανταρτικό πριν το 1940, η απογραφή του ΔΕΣ το 1951 γράφει επτακόσιους. Στην απογραφή του 2011 είναι ογδόντα τέσσερις και σήμερα με το ζόρι πενήντα. Α! μην το ξεχάσω, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε τότε που αποδομήθηκαν τα χωριά της Φλώρινας & της Καστοριάς (διάβαζε Κορέστεια).

      Διαγραφή
  14. ανωνυμε 4 αυγουστου 2013 11-59 ενω εσυ και τα χρυσα αυγα θα τα κανετε ολα τελεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ φτιάξ τα ομελέτα

      Διαγραφή
    2. ομελετα με φασιστικα αυγα να παθω τιποτα οχι ευχαριστω

      Διαγραφή
  15. @9.02 (αριστερά στα FM;)
    Συγνώμη, μας διέφυγε.
    Εσείς τρώτε μόνο αυγά από γκέι-κοκόρια και από πακιστανικά κοτόπουλα με μπούργκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 90.2 μελέτα καλά και μήν λές μεγάλες κουβέντε ....έρχεται η χρυσή αυγή και θα τρέχετε σαν τρελά κουνελάκια...χαρήτε όσο είναι καλοκαίρι και περνάτε ΄καλά ...όχι αυγά όχι ομελέτα όιχι μακάλο αλλα θα φάτε ένα @@@ που δέν λέγεται δημοσίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πω πω πω κατι αντρες μη τοσο ρε παιδια φοβηθηκα

      Διαγραφή
    2. και επειδη πολλα μας τα ειπατε χρυσαυγητες και χρυσαυγητησες δεν εχετε κανει ΤΙΠΟΤΑ μονο λογια φωνη και προσοχη ειστε απο εργα τιποτα απολυτος και μην μου πει κανεις οτι δεν μπορουν να ειναι παντου για να ειμαι εγω ευχαριστημενος δινουν παντα το παρων στην αθηνα αλλα φιλοι μου ελλεδα δεν ειναι μονο η αθηνα

      Διαγραφή
  17. Άμα είσαι αγράμματος, ούτε να κρυφτείς δεν μπορείς.
    Μόνο πεζοί χαρακτήρες, χωρίς τονισμό και στίξη κανενός είδους, (με εμπαθή αριστερόστοκα σχόλια...) δεν μπορεί... από ένα μόνο αναγνώστη προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ετσι ειναι αγραμματος ειμαι και ντρεπομαι για αυτο αλλα δεν ντρεπομαι καθολου που ειμαι δημοκρατης και χι φασιστας σαν εσας με νεοναζιστικη κουλτουρα αλλα θα σε πω ακομα κατι οταν αναφερω και σε οποιον αναφερω την ανικονοτητα της χρυσης αυγης τα ορθογραφικα μου λαθη βλεπει λες και εχει διαφορα αν πω οτι ειστε αχρηστη η αχριστι η αχρυστυ η αχρειστη η νεοναζι χρυσαυγητες

      Διαγραφή
    2. Γεια σου λεβέντη μου εσύ, προοδευτικέ σωτήρα της Δημοκρατίας!

      Διαγραφή
    3. αυτο ακριβως λεω και εγω προοδευτικος δημοκρατης και οχι φασιστας ρατσιστης νεοναζι

      Διαγραφή
  18. Χρυσαυγητάκια μόνο λόγια και θεωρία είστε γιατί από πράξη μόνο κάποιες ομαδικές εξορμήσεις στρατευμένα ή κάποια ύπουλα πισώπλατα κτυπήματα ξέρετε να κάνετε. Η πραγματικότητα όμως είναι οτι είστε τσάμπα μάγκες - χέστηδες. Αν αμφισβητείτε τα λεγόμενα μου και δεν ντρέπεστε για τα πιστεύω σας αρχίστε να αρθρογραφείτε και να διαμαρτύρεστε επώνυμα. Αλλιώς δίνετε το πραγματικό νόημα στον όρο αδελφές για να ξέρετε να το χρησιμοποιείται και σωστά.

    ΥΓ
    Το άρθρο αναφέρεται στον Στάθη και εσείς τα βάζετε ξανά με τους κουμμουνιστές. Καρφώνεστε για άλλη μία φορά λοιπόν ότι υπηρετείτε επάξια το υπάρχον σύστημα. Είστε κώλος και βρακί με τους πασοκοδεξιούς. Άλλωστε και αυτοί φασίστες έχουν γίνει.

    Όσο για τα αυγά κρατήστε τα. Εϊναι το ίδιο κλούβια με τα μυαλά σας.

    Για να μην παραπονιέστε προσπάθησα και σας έκανα τη χάρη να γράψω με σωστή ορθογραφία και έβαλα και τόνους. Πιστεύω να τα κατάφερα και να είμαι επάξιος Έλληνας πατριώτης.

    Λυπάμαι ειλικρινά για σας, επειδή αν διαβάζατε σωστά ιστορία θα γνωρίζατε ήδη ότι στο τέλος θα καταντήσετε μπρουντζινοεσπερίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύγε, εύγε! Προοδεύεις. Άντε, και λέκτορας τώρα!

      Διαγραφή
    2. 6.52 KΑΠΟΙΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΡΙΖΟΚ (ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ) ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ( ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ) ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΟΞΕΙΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΣΚΑΣΜΟ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΜΟΚΟ ΜΗΝ ΑΜΟΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΣΕ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ-ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΔΗΛ ΤΟΥΣ..ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ ΟΥΣΤ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ..ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΠΆΝΤΕΣ ......ΠΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ..ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ " ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΣΤΑΘΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Ο Χ Α Μ Ο Σ...

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΝ ΕΝΕΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΞΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΤΟ ΛΙΑΝΑ

      Διαγραφή
    4. @8.28:
      Συγγνώμη, αλλά το κείμενό σου απλά δεν διαβάζεται. Ηρέμησε και γράψε απλά Ελληνικά να σε καταλάβουμε.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμε 9.02 μη φοβάσαι. Δεν πρόκειται να πάθεις τίποτε. Είσαι τόσο βλάκας που ακόμη και η αρρώστεια δε σε πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ανωνυμε 11.03 απλα επισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμε 2.05 απλά ευχαριστώ. Έτσι για ηθική συμπαράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ανωνυμε 2.26 απλα παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.