Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ρ. Μακρή: Απαξίωση του κέντρου πληροφόρησης των Λιμνών Χειμαδίτιδας και Ζάζαρης

Σε πλήρη απαξίωση οδηγείται το Κέντρο Πληροφόρησης των λιμνών Χειμαδίτιδας και Ζάζαρης – που βρίσκεται περίπου 2 χιλιόμετρα έξω από το Δ.Δ. Αγίων Αναργύρων του Νομού Φλώρινας.
Το κέντρο ξεκίνησε τη λειτουργία του την άνοιξη του 2008. Παρέμεινε ανοικτό για 18 μήνες μέχρι την συνένωση του Δήμου Αετού με τον Δήμο Αμυνταίου, οπότε και έκλεισε λόγω έλλειψης κονδυλίων. Το κέντρο επαναλειτούργησε για διάστημα 5 μηνών, από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι το Μάρτιο του 2013, με την τοποθέτηση ενός μόνο ατόμου στα πλαίσια του προγράμματος απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα. Από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι και σήμερα το Κέντρο παραμένει κλειστό χωρίς συντήρηση και λειτουργία.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

12 σχόλια:

  1. Άγιοι Ανάργυροι είναι στην Αθήνα. Στην Φλώρινα είναι σκέτοι Ανάργυροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου το φυλλαδιο του Κεντρου Πληροφορησης αναφερει την περιοχη ως Δ.Δ Αγιων Αναργυρων τι δεν καταλαβαινεις??????

      Διαγραφή
    2. λιγα λογια για την Μακρη ειναι η μονη που τρεχει και αγωνιζεται για τον τοπο μας

      Διαγραφή
    3. Στον φίλο 12:17
      έτσι για να μάθουμε την γεωγραφία του τόπου

      http://www.amyntaio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=189&Itemid=57

      Διαγραφή
  2. Eπιτέλους

    κάποιος ενδιαφέρεται και για θέματα του Νομού Φλώρινας
    και μάλιστα βουλευτίνα από την Κοζάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω οσο ηταν σε λειτουργεια ειχε χιλιαδες επισκεπτες ....χαχαχαχαχα χαμενα λεφτα ηταν το κεντρο απο την αρχη ..ευκαιρια να φαγωθει κανα φραγκο ηταν και ιδανικο μερος για να διοριζει ο δημαρχος κολλητους ....περαστε πρωτα απο την τοποθεσια που ειναι και μετα μιλατε κυρια μακρη ...σας απασχολει το κεντρο ενημερωσης που στην ουσια δεν λειτουργησε ποτε και δεν σας απασχολει το θεμα των ιαματικων λουτρων οπου επισης εχουν δαπανηθει πολλα χρηματα και ενω προσφατα αναγνωριστηκε η πηγη στα ορια αγραπιδιας λιμνοχωριου ως μια απο τις 20 ιαματικες πηγες της ελλαδας αναμεσα σ αυτες της σουρωτης της αιδηψου και του ποζαρ παραμενει ανεκμεταλευτο κεφαλαιο

      Διαγραφή
  4. εκτός τόπου και χρόνου οι ερωτήσεις της κυρίας ...κολυμβητήρια, λίμνες, πουλιά και λουλούδια..άλλα για άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλαχιστον η Μακρη προσπαθει και παλευει για τον τοπο μας εσυ τα βλεπεις οτι πανε ολα τελεια???

      Διαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΑΚΡΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε τις ιστορίες για ιθαγενείς και πες μας για το κότερο Καμμένου. Αν δε ξέρεις κάνε μία ερωτησούλα, ψιλή ας είναι, για να μάθουμε όλοι μας. Μαζί και εσύ που κάνεις την πάπια.
    Για μ@λ@κες όμως μη θέλεις να μας περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στην κα Ραχηλ μακαρι να ητν βουλευτης στην Φλωρινα γιατι αν περιμενουμα απο τους δικους μας........οσον αφορα για τις ερωτησεις της διαφωνω με τον παραπανω απο οτι βλεπω κανει μεγαλο αγωνα .... κατι ειδα οτι χαρη σε ερωτηση της παραιτηθηκε απο το ταμειο ξεπουληματος της ελλαδας ο προεδρος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.