Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Πρόταση για παραίτηση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

Την πρόταση να υποβληθούν οι παραιτήσεις των μελών του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας κατέθεσε στη συνεδρίαση της Παρασκευής ο Βαγγέλης Στάιος, ως αντίδραση στην κινητικότητα των υπαλλήλων των ΟΤΑ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Στάιος τόνισε πως με αφορμή τις αποφάσεις της ΚΕΔΕ, αλλά και των περισσότερων δημοτικών συμβουλίων, καλό θα ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι να θέσουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση της ΚΕΔΕ, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως μοχλός πίεσης.
Παράλληλα, αναρωτήθηκε γιατί το θέμα δε συζητήθηκε μέχρι τώρα ακόμα και σε έκτακτη συνεδρίαση, ενώ δήλωσε τη στήριξη του, αλλά και της παράταξης «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Φλώρινας», στους εργαζόμενους του δήμου.
Η πρόταση ωστόσο βρήκε την καθολική απόρριψη από τις άλλες πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου.

5 σχόλια:

  1. Αφού υπηρετήθηκαν οικομματικοί παραμηχανισμοι σας για χρόνια και ολο το πολιτικο συστημα δουλευε με κουμπαριές και κολλητηλικια ...τωρα ξαφνικα αναρωτιεστε τι εγινε.

    Προαπαθήστε να βολέψετε τους βολεμένους...
    ΑΝ και τους μονους που πρέπει να υπερσπίσετε ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΜΕ ΑΣΕΠ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΑΝ απο τα παράθυρα τις μπαλκονόπορτες κλπ κλπ!

    Και ένα ρητό
    Μπορείς να σταματάς όταν ανεβαίνεις, αλλά όχι όταν κατεβαίνεις.

    Ναπολέων Βοναπάρτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα χα χα έιναι ποτέ να παραιτηθούν αυτά τα κοράκια επειδή απολύωνται εργαζόμενοι...?...α , ρε Βαγγέλη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βαγγέλης είναι ένα νέο πρόσωπο στην Αυτοδιοίκηση και αισθάνεται μεγάλο το βάρος της ευθύνης για τον θεσμό που ΥΠΗΡΑΙΤΕΙ (όχι σαν κάποιους άλλους που εξ-υπηραιτούνται από τον θεσμό και τον ρόλο τους σε αυτόν).
    Η πρότασή του, σχετίζεται με την αγωνία του για την συνεχή υποβάθμιση της αυτοδιοίκησης και του ρόλου της που θα έπρεπε να είναι πρωταγωνιστικός ειδικά τώρα στην κορύφωση της κρίσης.
    Διαχρονικά ο λαός μας σε καταστάσεις δύσκολες προσέβλεπε με ελπίδα στην αυτοδιοίκηση (Δήμοι και παλαιότερα Κοινότητες) για ανακούφιση από τις όποιες δυσκολίες του.
    Η κυβέρνηση με την κατάργηση των σχολικών φυλάκων και ειδικά της δημοτικής αστυνομίας, δίνει τη χαριστική βολή στους δήμους (οι εργαζόμενοι πιθανόν να βρουν λύσεις με μετατάξεις, αλλά πολλοί δήμοι χωρίς δημοτική αστυνομία σίγουρα θα παραλύσουν).
    Αλλά Βαγγέλη μου, αυτά και πολλά άλλα που απασχολούν και προβληματίζουν εσένα, για κάποιους άλλους είναι ψιλά γράμματα!!!!!!!
    Το κακό-πολύ κακό, είναι ότι αυτοί οι κάποιοι έχουν στα χέρια τους τις τύχες του Δήμου μας!!!!!
    Φοβάμαι ότι μόνη μας ελπίδα είναι ο .......θεός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο Βαγγέλης τι σχέση έχει με αυτά που λές ρε "Βοναπάρτη" ... ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νεαρέ μήν αγωνιάς....ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.