Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ο ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνο Ρόζα, για την ευγενική προσφορά του, που εκφράστηκε με τη δωρεά τριών μηνιαίων αντιμισθιών του ως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, για τις ανάγκες του Συλλόγου μας.
Η δωρεά αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους του, την αγάπη και εκτίμηση που τρέφει προς τον ΦΣΦΑ για το έργο που επιτελεί επί 72 συνεχή χρόνια. Αποτελεί ταυτόχρονα, πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε εκτός των λειτουργικών εξόδων και τις δυσβάστακτες πλέον ανάγκες συντήρησης, καλαισθησίας και πολυχρηστικής αξιοποίησης των Αιθουσών του κτηρίου μας.
Επιπλέον, αποκτά βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Ευχαριστούμε θερμά.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΗΞΕΡΑ ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ
    ενας φλωρινιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.