Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ο «Παγκράτιον» στο Κύπελλο Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών Β. Ελλάδος

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Β’ λυκείου της Πτολεμαΐδας, διεξήχθη το Κύπελλο Εγχρώμων Ζωνών Β. Ελλάδος 2014.
Ο Α.Σ. “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ έδωσε το παρών με πέντε αθλητές. Και οι πέντε αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο, με συγκομιδή επτά μεταλλίων εκ των οποίων τέσσερα χρυσά ένα ασημένιο και δυο χάλκινα, συγκεκριμένα:
1. Χρήστου Ραφαηλία: 1η θέση στο kumite 2006 και +25kgr
2η θέση στα kata 2006
2. Αναστασίου Τραϊανός: 1η θέση στο kumite 2003 και -40kgr
3η θέση στα kata 2003
3. Βασιλειάδης Στέργιος: 1η θέση στο kumite 2001 και +45kgr
4. Μπακάλης Νικόλαος: 1η θέση στο kata 2001
5. Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία: 3η θέση στα kata Γυναικών

Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί και πάλι δόξασαν την Πόλη μας αλλά και τον σύλλογο, πετυχαίνοντας σχεδόν το απόλυτο, ανέβηκαν στο βάθρο σε όποια κατηγορία αγωνίστηκαν, συγχαρητήρια και στο προπονητικό team για την δουλειά τους και τα αποτελέσματα αυτής. Τώρα προετοιμασία για το Πανελλήνιο Παίδων τον Φεβρουάριο του 2015.

Κορομπίλης Νίκος (senpai): Ευχαριστώ τα παιδιά μας που μας έκαναν υπερήφανους για μια ακόμη φορά με τις διακρίσεις που πέτυχαν. Ήταν μια καλή προετοιμασία για το Πανελλήνιο αφού ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας για το 2014. Τώρα εν’ όψιν Πανελληνίου δεν θα σταματήσουμε καθόλου την προπόνηση για να καταφέρουμε να δώσουμε το βροντερό παρών μας και στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.