Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Αμύντας Αμυνταίου: Δύσκολο έργο για τις Γυναίκες… Στο χέρι τους οι Άνδρες

Τελευταία στροφή του πρώτου γύρου, στο πρωτάθλημα χάντμπολ της Α1 Γυναικών, με τον Αμύντα, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 18:00, να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας.
Η αναμέτρηση έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, με τα κορίτσια του Αμύντα να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να πλησιάσουν την τετράδα των πλει-οφ.
Το έργο των φιλοξενουμένων αναμένεται πολύ δύσκολο, καθώς πέρα από την αδιαμφισβήτητη δυναμική του αντιπάλου, ο Νίκος Γιώσκος καλείται να βρει λύσεις και για τις απουσίες των Κόρρα, Καλοιδή και Γκάτσιου.

Για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Ανδρών, ο Αμύντας το Σάββατο (13/12) στις 18:00. υποδέχεται στο τοπικό ντέρμπι τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας, παιχνίδι στο οποίο θέλει τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για λόγους γοήτρου.
Σε αντίθεση με το παιχνίδι στην Καστοριά, η ομάδα του Μάκη Κιοσέ, αναμένεται να παραταχθεί πλήρης απέναντι στο Μέγα Αλέξανδρο, ζητώντας από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.