Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας επισκέφτηκε την Πρόξενο της Ελλάδας στο Μοναστήρι

Στα πλαίσια εθιμοτυπικής συνάντησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας επισκέφθηκε την Πρόξενο της Ελλάδας κ. Πορίχη Ελένη στο Μοναστήρι (FYROM) την Πέμπτη 04/12/2014.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αναδείχτηκε η ανάγκη στήριξης των Ελληνικών Εξαγωγικών Επιχειρήσεων που ήδη δραστηριοποιούνται στην γειτονική χώρα αλλά και η στήριξη όσων σκέφτονται να δραστηριοποιηθούν.
Τέλος, δεσμεύθηκαν και οι δυο πλευρές για καλή συνεργασία με απώτερο στόχο την στήριξη και την επανεκκίνηση της οικονομίας του νομού μας.

Παράλληλα, στις 04/12/2014 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φλώρινας επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο κ. Σαπαλίδη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ταλλίδη η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κα. Κούσκουρα και ο εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Ανάπτυξης κ. Κάτανας.
Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό και φιλικό κλίμα με τους Προέδρους των δυο φορέων να καταθέτουν τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις για λύσεις όσον αναφορά στο μέλλον των Επιχειρήσεων του Νομού μας.

1 σχόλιο:

  1. Για την κατάρρευση των οικονομικών του ΕΒΕ θα μας πει κάτι ο κος ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ . Από δελτία τύπου και φωτογραφίες χορτάσαμε. Αλλά μάλλον άλλες προτεραιότητες έχει πλέον ο κύριος πρόεδρος .Το σκαλί του ΕΒΕ το πάτησε , πάμε για μεγαλύτερα τώρα. Αλλά αν είναι να σώσει το πολιτικό σύστημα όπως το ΕΒΕ καήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.