Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Στο βάθρο Τσώκας - Κεβρεκίδου

Εξουθενωμένα επέστρεψαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, τα μέλη της αποστολής του Ο.ΞΙ.Φ. από το Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων, το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.
Κουρασμένοι οι αθλητές και οι αθλήτριές μας αλλά ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους αφού συνολικά 2 χάλκινα μετάλλια και 3 8άδες είναι σημαντικός απολογισμός.
Στα αγόρια ο Στέργιος Τσώκας κατέκτησε την 3η θέση και ο Γιώργος Σκενδέρης την 5η (84 συμμετοχές). Στα κορίτσια η Μαρία Κεβρεκίδου, επίσης «χτύπησε» το χάλκινο μετάλλιο ενώ η Ζωή Μοσχοπούλου και η Βασιλεία Χατζάρα «έκαναν» 8άδα (72 συμμετοχές).
Στην Γενική Βαθμολογία ο Στέργιος «φιγουράρει» στην 1η θέση και η Ζωή στην 2η!
Το επόμενο Σ/Κ η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται με 20μελή αποστολή στην Αθήνα για το Ξίφος Ασκήσεως του Κυπέλλου Εφήβων – Νεανίδων και διπλή συμμετοχή (Τσώκας – Μοσχοπούλου) στην Κοπεγχάγη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Ξίφος Μονομαχίας.
Πληθαίνουν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Kid’s Cup Vol.2 με την ονομασία Κύπελλο Φωτιάς που θα γίνει στην Φλώρινα στις 20 και 21 Δεκεμβρίου. Οι αγώνες, όπως όλα δείχνουν θα εξελιχθούν σε Βαλκανικό Φεστιβάλ ξιφασκίας με αθλητές από σχεδόν όλα τα Βαλκανικά Κράτη. Για 1η, δε, φορά εντάσσεται και η σπάθη στο πρόγραμμα των Αγώνων.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.oxif.gr/kids και στο FB (KID'S CUP Fencing Grand Prix).

Από Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.