Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Απόψε η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Φλώρινας με ομιλητή τον Αδ. Γεωργιάδη

Σήμερα Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κος Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κος Σάκης Ιωαννίδης.
Η εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 χρόνων θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΒΕΛΤΣΗΣ» στις 7 το απόγευμα.

11 σχόλια:

  1. Χθες το βράδυ από βουλευτικο γραφειο μου ήρθε μήνυμα να παω στη συγκέντρωση του Αδωνη. Και κατέληγε Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
    Απο πότε η παραταξη είμαι εγώ? Τώρα που σφίξαν οι κ@@οι??? Γιατί να πάω στον Αδωνι αφού αυτός θα πάρει τα λεφτά του και θα φύγει έξω αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι κάνανε πάντα τα τσουτσέκια αυτά. ΑΥΤΟΙ είναι οι τρομοκράτες των αγορών κια των τοκογλύφων που κυβερνούν με mail την πατρίδα μας. Πόσοι από αυτούς που θα πάνε έχουν πλεον λεφτα. ύστερα από τα απίστευτα αβασταχτα χαρατσια , φορους, ΕΝΦΙΑΔΕΣ, και δεν συμμαζέυετε.

    ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως απο οσω βλεπω ηρθαν ολοι οι σωτηρες και οι γλυφτες της πολης! Ειμαστε μια χαρούμενη παρεα εδώ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρός για μία Εθνική Πατριωτική Ελλάδα. Οι Χρυσαυγίτες είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσαυγίτες με τον Γεωργιάδη; Τι σας κάναμε και εντελώς απρόκλητα μας βρίζετε;

      Διαγραφή
  5. Οι μισοί πήγαν από ντροπή να μην τους κράξουν οι άλλοι μισοί και κανείς δεν πίστευε κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο εσας που πήγατε για οποιοαδήποτε αιτία, κανά ονοματακι δώστε μας γιατί οι βολεμένοι και οι προσκυνημένοι αργά ή γρήγορα θα ξαναζητήσουν την ψήφο μας. Τα ονόματα για να μη ξαναδούν ηλίου πρόσωπο οι προδότες. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ 3Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑΤΟ ΣΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://radioflorina.blogspot.gr/2014/12/40_14.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γεωργιάδης γιόρταζε πάντα τα γενέθλια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;; Γύρισε για να γίνει υπουργός. Ο Μάκης ο Θεοδώρου γιόρταζε πάντα ή πολεμούσε με μανία την Ν.Δ. Τα παλιά ιστορικά μέλη της ΝΟ.ΔΕ στην συντριπτική τους πλειοψηφία απουσίαζαν και έστειλαν μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Π@Π@ΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΝΔ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.