Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή για τις δηλώσεις Κραουνάκη

Μας θυμήθηκε και πάλι ο εμετικά αθυρόστομος των Πρεσπών και δεν άργησε να προσθέσει ένα ακόμη στοιχείο στο «καλλιτεχνικό» του υπόβαθρο ο friendly (δική του έκφραση πολύ Ελληνική) υπάλληλος στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ Σταμάτης Κραουνάκης: ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ.
Σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή, στα «χάμω της Λαμίας» κανάλια φυσικά, είπε επακριβώς: «Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλαβαίνουν την Ελληνική πάνω από τη Λαμία». Σάστισε ακόμα και η τηλεοπτική οικοδεσπότης του ανιστόρητου καλεσμένου της, δεν συνήλθε όμως γρήγορα αν και Θεσσαλονικιά και στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί όντως τις ρίζες της, θυμήθηκε ότι στη «Βόρεια Φλώρινα υπάρχουν διάλεκτοι» όμως όλα αυτά έχουν και σχέση με την ψυχή των ανθρώπων και το τι αισθάνεται ο καθένας.
Το να νουθετήσει κάποιος τον Κραουνάκη για Μακεδονικούς Αγώνες, για Βουλγαρικές Εξαρχίες, για Παύλο Μελά, για Ίωνα Δραγούμη, για καπετάν Κώττα είναι χαμένη υπόθεση. Είναι κάτι σαν να μπερδεύεις τον αγώνα Τιμής και Συνείδησης μέχρι θανάτου, με τα σουβλάκια η καλαμάκια όπως φαίνεται να τα ξέρει καλά ο ίδιος με την “χάμωθι της Λαμίας” ντοπιολαλιά. Όσο για την κατά Κραουνάκη γλωσσικά «βουλγάρα» σαν και εμάς τους Φλωρινιώτες Θεσσαλονικιά δημοσιογράφο, ευχόμαστε δύναμη, ετοιμότητα και κυρίως αποφασιστικότητα στο μέλλον για να αποστομώνει με όχι πολύ friendly τρόπο τους ανιστόρητους friendly ράδιο Συριζαίους και όχι μόνο.
Και κάτι ακόμα: Στη Φλώρινα κάναμε πενήντα χρόνια να αποσείσομε για τον τόπο μας την ταμπέλα του «τόπου εξορίας» που της επεφύλασσαν επί δεκαετίες όλες οι μετά την απελευθέρωση νικήτριες(!) κυβερνήσεις της κεντροδεξιάς συμφοράς. Μετά ήλθαν οι friendly της αριστεράς και της θολοκουλτούρας. Και αυτών είναι σίγουρο ότι στη Φλώρινα τουλάχιστο, δεν θα τους περάσει.

Τ.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

14 σχόλια:

  1. Διαβάστε λίγο ιστορία παλικάρια. Κάνει καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε Μας εσυ που τα ξέρεις

      Διαγραφή
    2. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ.
      ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑΝ.
      ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
    3. ΜΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΜΙΖΕΙΣ ΓΛΑΥΚΑΣ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ.

      Διαγραφή
  2. Ειχατε την ευτυχια να διαβασετε μια απο τις τελευταίες "φανφαρωδεις" δηλωσεις της Χ.Α τα υπολοιπα δελτιδια που θα βγαινουν θα αιτιολογουνται ως μουρμουρα και αποδειξη οτι υπαρχουν μετα το αρνητικο τους ποσοστο στις επομενες εκλογες. Καληνύχτα παληκαρια και να θυμάστε. ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ. Και εγω σαν αριστερος θα εδινα χερι βοηθειας σε καποιο Φλωρινιωτη και δεν θα με ενοιαζε αν ειναι χρυσαυγιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που είσαι και εσύ να μας πεις τι διαβάσαμε. Βρε άντε χώσου στη τρύπα σου και λούφαξε.

      Διαγραφή
    2. Γιατί σύντροφε 10.10; Όταν μιλάμε Μαρξιστικά δεν εκτιθέμεθα, και όταν μιλάμε Εθνικά εκτιθέμεθα; Δηλαδή τα τσιτάτα και ο μπροσούρες τα δικά σας καλύτερα είναι;
      Πολύ "φιλική" η συμβουλή σου και σε ευχαριστούμε, αλλά σε εμένα φαντάζει και λίγο απειλή. Άδικο έχω; Τι σκοπεύετε να κάνετε; Θα χρησιμοποιήσετε πάλι τα δημοκρατικά σας κονσερβοκούτια;

      Διαγραφή
    3. ΧΑ ΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΧΤΙΔΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΕΙΝΑΤΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΚΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΟΥΚΟΥΟΥΟΥΟΥ!

      Διαγραφή
    4. Tα αστεράκια του τσίπρα της Φλώρινας καλά θα κάνουν στην κολλημένη ιστοσελίδα τους να διαγράψουν την σύνδεση με το ΙNDIMEDIA ATHENS γιατί ΗΔΗ εκτεθήκατε ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. Αυτά για αρχή....Οσο για τους λάτρεις του Κραουνάκη ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ...

      Διαγραφή
    5. Συνδεση του σύριζα φλωρινας στο "ενημερωθείτε" με το ιντινμεντια αθενς των αντιεξουσιαστών http://syriza-flo.blogspot.gr/ ....έτσι εξηγούντε πολλά συν θήματα ..... όπως η βόμβα στα δικαστήρια ....νυχτερινές επισκέψεις αναρχικών και 10 ληστείες καταστημάτων στην Φλώρινα ...Ληστεία σε τράπεζα στο Φιλώτα....αναρχικές νεολαίες στην μελίτη κατά του..... καπιταλισμου και ρατσισμού ....και πολλά άλλα όπως και .... χοντροκομμένες ομιλίες -παρουσίες του ανταρσυα στο Ε.Β.Ε. Φλώρινας με προεξάρχοντα τον πρώην σοσιαλιστή του πανελληνιου κόμματος !!!!!...πράγματι στην Φλώρινα νεαρέ αριστερέ όλοι σας γνωρίζουμε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο δασκαλο κατακτητή του Καιμάκτσαλαν ...πιέστε τα καφεδάκια σας και καλή σας τύχη....Και κάτι τελευταίο μην καβαλάτε τα καλάμια ....θα καταντήσετε σαν τον ριζοσπάστα συντροφο σας τον σοσιαλιστή κραουνάκη.. (όχι από αυτους της χρυσής αυγής) που σας αποκαλεί στα ίσια βουλγαρους

      Διαγραφή
  3. Το αν θα είναι μια από τις τελευταίες δηλώσεις της Χρυσής Αυγής θα το αποφασίσομε εμείς που τις συντάσομε και οι πάμπολοι Έλληνες που μας υποστηρίζουν.Τις συμβουλές κράτησέ τες γιά τον εαυτό σου και τους ομοίους σου. Με τη φαιδρή μπουρδολογία του σχολίου σου, εσύ εκτίθεσαι και αποκαλύπτεις την στρεβλή αντίληψή σου γιά τον πλουραλισμό στην πόλη μας. Για αυτόν μίλησαν οι συμπολίτες μας πολύ πρόσφατα στις κάλπες. Τρίτο κόμμα στο Νομό μας η Χρυσή Αυγή. Έβδομο την έφερναν οι κατεστημένες δημοσκοπήσεις που προφανώς επικαλείσαι. Καλό ξημέρωμα χωρίς εφιάλτες. Πολύ προσωρινά γιατί είναι σίγουρο οτι σύντομα σύντροφε θα σε συντροφεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ο σύντροφος 10.10 συμφωνεί με τον Κρακραουνάκη; Ας μας εξηγήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E OXI KAI ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο σοσιαλιστής φιλος σου ο κραουνάκης σας αποκαλεί ΣΤΑ ΙΣΙΑ Β Ο Υ Λ Γ Α Ρ Ο Υ Σ ,...1106 ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ... ο προοδευτικός τραγουδιαστής σας έλουσε στα ίσια και εσείς οι αριστεροί το κάνετε γαργάρα...ΚΑΛΑ να ΠΑΘΕΤΕ αυτόν το Κραουνάκη στα Πρέσπεια χειροκροτάγατε...έτσι είναι και αφήστε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ κατα μέρος ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΘΗΚΑΤΕ με τις διαδικτυακές συνδέσεις σας ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ..τώρα πάντε καμια εκδρομή σιωπή και ήσυχα και με ελαφρά στο καλυβάκι σας ...Αλήθεια ποια είναι η άποψη του σύριζα Φλώρινας για τις προσβλητικές δηλώσεις του ραδιοφωνικού Συνεργάτη σας Κραουνάκη που έκανε σε δημοσιογράφο της Θεσσαλονίκης; Ποια είναι η άποψη του βουλεφτή Γερμανίδη; Του κύριου πόντιου εις την καταγωγή κ...Σαπαλίδη του ΕΒΕ Φλώρινας που εκλέχθη σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας; Τι διασυνοριακές Συνεργασίες οραματίζεται; Ποια είναι η άποψη του επικεφαλής για τον Δήμο Φλώρινας ( μου διαφέυγει το όνομα του) ;;;; Ποια΄είναι η άποψη του κ.Μουμουλίδη του Σύριζα ;;;; Δεν ακούσαμε κίχ όπως και από πολλούς άλλους της αριστεράς και.......προόδου...Εκτεθήκατε κύριοι και κυρίες του Σύριζα όσο για τις απειλές που εκτοξευετε να θυμάστε ότι κάποτε θα σας γυρίζουν μπούμερανγκ.....Περιμένετε και έρχεται...

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.