Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Δυναμική παρουσία των Σαρισών στη Δράμα

Οι Σάρισες για μία ακόμα φορά έδωσαν δυναμικό παρών σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά αποστολή της ομάδας αποτελούμενη από 13 αθλητές/τριες, τον προπονητή, μέλη του Δ.Σ. και γονείς ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο 6/7-12-14 στην όμορφη Μακεδονική πόλη της Δράμας για να πάρουν μέρος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσαν οι τοπικοί σύλλογοι.
Στους αγώνες πήραν μέρος 197 αθλητές/τριες -60 παμπαίδες (35 στην κατηγορία Α και 28 στη Β), 56 παίδες, 22 έφηβοι, 31 παγκορασίδες, 19 κορασίδες και 9 νεανίδες- από 51 σωματεία και 13 περιοχές της χώρας. Σε κάθε κατηγορία έγιναν όμιλοι στην αρχή και νοκ άουτ ματς με διαβάθμιση για όλους στη δεύτερη φάση.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν σε όλες τις κατηγορίες δείχνοντας το βάθος που διαθέτουν. Τα παιδιά από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη. Μπορεί το μετάλλιο να μην ήρθε, όμως η γενική εντύπωση είναι πως οι ΣΑΡΙΣΕΣ έκαναν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις.
Την καλύτερη παρουσία είχε η Ρούφα Ευτυχία, η οποία αγωνιζόμενη στην κατηγορία των παγκορασίδων «άγγιξε» το μετάλλιο. Σημείωσε 7 νίκες και 1 μόνο ήττα και κατετάγη τελικά 5η. Όλα τα άλλα παιδιά σημείωσαν σημαντικές νίκες και πήραν αξιόλογες θέσεις.
Συνολικά οι θέσεις των αθλητών μας:

ΕΦΗΒΟΙ: Λυγούρας Α. (14ος )
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Ευθυμίου Ά. (7η )
ΠΑΙΔΕΣ: Αραβιάδης Ο. (25ος), Λυγούρας Σ. (43ος), Τσαπκίνης Ι. (44ος)
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Μπεκιάρη Α. (13η)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Αντωνίου Κ. (20ος)
ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Ελσάμι Ι. (9ος), Πασσάς Α. (22ος), Μούσιας Σ. (28ος)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ρούφα Ευ. (5η), Φωτιάδου Χ. (9η), Άμπα Δ. (30η)

Συμπερασματικά η εμφάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ κρίνεται ως πολύ επιτυχημένη σε ένα απαιτητικό και δύσκολο πανελλήνιο πρωτάθλημα που όπως πάντα είχε πρωταγωνιστές από την Αθήνα. Η ομάδα της Φλώρινας βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και τα παιδιά από αγώνα σε αγώνα δείχνουν μεγάλη βελτίωση.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές/τριες, προπονητή και γονείς για την αξιόλογη παρουσία, συγχαίρει επίσης τους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων και τέλος ευχαριστεί θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας για την χορηγία της μετακίνησης.

Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο με το διασυλλογικό πρωτάθλημα. Το Σάββατο η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ αγωνίζεται στη Φλώρινα με τον Ο.Ε.Α. Φλώρινας και την Κυριακή η γυναικεία ομάδα ταξιδεύει στα Γιάννενα για να αγωνιστεί με την τοπική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.