Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η ΛΕΦΕΔ Φλώρινας στην 6η άσκηση συνεργασίας εθελοντικών οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας

Στο φράγμα Αλιάκμονα, στην Ημαθία, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 5-7 Δεκεμβρίου η 6η άσκηση συνεργασίας εθελοντικών οργανώσεων με θέμα «Έρευνα και Διάσωση: Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών».
Στην άσκηση συμμετείχε η ΛΕΦΕΔ, με σημαντική παρουσία του παραρτήματος Φλώρινας.

10 σχόλια:

  1. Η Ανάγκη για προσφορά υπάρχει και στην ειρήνη και στον πόλεμο. Είμαστε εδώ για αυτό, και ετοιμαζόμαστε και για τα δυο.
    Συγχαρητήρια στα μέλη του παραρτήματος Φλώρινας που διέθεσαν το σαββ/κο τους στην υπηρεσία του συνανθρώπου και της πατρίδας.

    Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπερβολές. Οι φυσιγγιοθήκες δεν δένουν με την εκδήλωση και το αξεσουάρ ΄΄γυαλί ηλίου΄΄ περιττό μέσα στον χαλασμό. Ευχομαι να μην ηταν στόχος σας η εντύπωση μόνο.

      Διαγραφή
    2. Αφού το αποφάσισες να είσαι κακόβουλος, τουλάχιστο κάνε το με στυλ και φαντασία.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ φίλε 4:55 αυτο μόνο σου έμεινε;; Αντι να πεις πού ειναι τόσοι άλλοι άνθρωπι να συμμετάσχουν σε τέτοιες δράσεις κ σε αντίστοιχους συλλόγους-λέσχες.

      Διαγραφή
  2. Έχεις χάσει την ουσία "ακτιβιστή του πληκτρολογίου". Έσυ που ήσουν εκείνες τις μέρες που αυτοί άφησαν πίσω σπίτι και οικογένεια για να εκπαιδευτούν για να είναι ικανοί να προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες σε περίοδο κρίσης; Τα γυαλιά δεν είναι αξεσουαρ μόδας αλλά εργαλείο που προστατεύει τα μάτια οσο για τις φυσιγγιοθήκες στην προκειμένη περιπτωση περιέχουν νερο, μικρα φαρμακεία πρώτων βοηθειών, φακους, πολυεργαλεία, πυξίδες και άλλα "γκατζετάκια" που μόνο για επίδειξη δεν είναι. Επίσης φοράνε και χειρόκτια και για να σε προλάβω δεν αποτελούν μοδάτο αξεσουαρ για το saint moritz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 9.46 εξήγησε σε παρακαλώ στον ανόητο μηδενιστή 4.55 τι σημαίνει χειρόκτια. Ο άνθρωπος είναι φανατικός εκφραστής του απόλυτου μηδέν. Κλασσική περίπτωση άχρηστου που δεν είναι ικανός για τίποτε και αμύνεται, προσπαθώντας να μηδενίσει τους πάντες και τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στα λεβεντόπαιδα που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους για εκπαίδευση. Εύγε στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που είναι πρόθυμοι να διαθέσουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία του πάσχοντος συνανθρώπου τους. Αυτοί και οι - όπου γης - όμοιοί τους, αποτελούν την ελπίδα για το λαό μας. Προσφέρουν και δεν αναλίσκονται σεμίζερες, κακόβουλες και μηδενιστικές γκρίνιες. Κάνουν ότι μπορούν, όπως μπορούν. Και μπορούν να κάνουν πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα και απο τη Φλώρινα κάτι γίνεται στην εποχή της κρίσης. Συνδυασμός Εφεδρείας-Εθελοντισμός- κοινωνική προσφορά στο σύνολο, απίστευτο, μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα και πάλι. Είμαι ο ΄΄κακόβουλος΄΄ 4:55, ο ΄΄ακτιβιστής του πληκτρολογίου΄΄, ο ΄΄ανόητος μηδενιστής΄΄, ο ΄΄φανατικός εκφραστής του απόλυτου μηδενός΄΄ , ο ΄΄κλασικός άχρηστος΄΄ κατά τα γραφόμενα των ως άνω σχολιαστών.
    Για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη θέλω να σας πω οτι το σχόλιο μου δεν πρόσβαλλε κανέναν σας, αλλά είχε ως στόχο να σας προκαλέσει να αναδειξετε την δράση σας με κάθε λεπτομέρεια, ετσι ώστε να γίνει γνωστό σε όλους οτι ο εθελεντισμός είναι ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνικής συνοχής της Πατρίδας μας και η ανάδειξή του δεν πρέπει να περιορίζεται σε πέντε σειρές και επτά φωτογραφίες.
    Νομίζω οτι πέραν των όποιων δυσμενών καταστάσεων καλείστε να αντιμετωπίσετε, καλό θα ήταν να μην αντιδράτε εν θερμώ ούτε σε κακόβουλα σχόλια, αφού έτσι κι αλλιώ ο σκοπός σας είναι ανιδιοτελής..... τουλάχιστον για τους περισσότερους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.