Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με Μουμουλίδη και Σαπαλίδη

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανου Μπίρου, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και νυν Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Θέμη Μουμουλίδη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββα Σαπαλίδη, στα γραφεία της περιφέρειας.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν γενικά θέματα αναπτυξιακού χαρακτήρα που αφορούν στην Π.Ε. Φλώρινας και τη Δυτική Μακεδονία γενικότερα. Ειδικότερα έγινε αναφορά στον κάθετο άξονα, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την επιχειρηματική δραστηριότητα, τον πρωτογενή τομέα και το πανεπιστήμιο, ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα και η μέχρι σήμερα απομόνωση της Π.Ε. Φλώρινας από την κεντρική εξουσία.
Μετά το πέρας της εποικοδομητικής συζήτησης και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πρόθεσή τους για στενή συνεργασία και από κοινού ανάπτυξη πρωτοβουλιών με βασικό γνώμονα το συμφέρον της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.