Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν τρία άτομα σε Φλώρινα και Θεσσαλονίκη για πώληση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας τρία άτομα, δύο ημεδαποί (19 και 22 χρονών) και ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο επαναλαμβανόμενων και στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθη προχθές (09-11-2014) στη Φλώρινα ο 22χρονος γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του, βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους περίπου τριακοσίων γραμμαρίων (300γρ), καθώς και σύνεργο χρήσης κάνναβης (μεταλλικός τρίφτης).

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, τα ναρκωτικά τα είχε προμηθευτεί σε προγενέστερο χρόνο από τον 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος χθες (10-11-2014) το πρωί μαζί με τον 19χρονο, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε κάνναβη βάρους 74 γραμμαρίων, την οποία σκόπευαν να πουλήσουν από κοινού.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης 377,51 γραμμαρίων , ένας μεταλλικός τρίφτης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.