Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Νίκες για άντρες και γυναίκες στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής

Νίκη σημείωσαν η γυναικεία και η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου το Σαββατοκύριακο 15-16 Νοεμβρίου 2014. Η αντρική ομάδα νίκησε εντός έδρας την ομάδα της Καστοριάς 4-3 και η γυναικεία ομάδα εκτός έδρας την Κοζάνη με σκορ 0-4.

Νίκη για τους άντρες σε μαραθώνιο αγώνα θρίλερ!!!
Το Σάββατο η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ υποδέχτηκε την ομάδα “Κένταυρος” Μανιακίων Καστοριάς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής της περιοχής μας. Η ομάδα μας προερχόταν από αρνητικό αποτέλεσμα (2-4από τον Ο.Ε.Α. Φλώρινας) και ήθελε οποσδήποτε τη νίκη για να μείνει στη διεκδίκηση της 1ης θέσης. Στον αγώνα παρατάχτηκε με τους Λυγούρα Ανδρέα (16), Αραβιάδη Ορέστη (13) και τον “κόφτη” Ιωαννίδη Κωνστάντιο (17). Στην αρχή η ομάδα της Καστοριάς προηγήθηκε 0-2 καθώς Λυγούρας Α. και Αραβιάδης έχασαν τα παινίδια 0-3 και 2-3 αντίστοιχα. Στη συνέχεια με μία αντεπίθεση διαρκείας η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά 3-2. Νίκησε ο Κωνστάντιος 3-2, νίκη και στο διπλό με Λυγούρα και Ιωαννίδη 3-2 και νίκη με 3-0 για τον Λυγούρα. Στο έκτο παιχνίδι ο Ιωαννίδης αν και προηγήθηκε 2-0 έχασε τελικά 3-2 και έτσι ο αγώνας έφτασε στο 3-3. Στο τελευταίο παιχνίδι κλήθηκε ο μικρότερος της παρέας να “βγάλει το φίδι από την τρύπα”. Ο Αραβιάδης δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία κατάφερε κυριολεκτικά στον τελευταίο πόντο να κερδίσει τον παιχνίδι (3-2 και 12-10 το τελευταίο σετ). Έτσι οι ΣΑΡΙΣΕΣ μετά από 3,5 ώρες πήραν τον αγώνα και τους 2 βαθμούς της νίκης. Ήταν μία αγχωτική νίκη, όμως είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει πολύ την ψυχολογία των παιδιών.

Αρχοντική παρουσία και άνετη νίκη με 4-0 για τη γυναικεία ομάδα!!!
Η γυναικεία ομάδα αγωνίστηκε την Κυριακή στην Κοζάνη και για άλλη μία φορά σημείωσε μία άνετη νίκη. Έχοντας στη σύνθεσή της τις Εξάρχου, Σαντουρτζόγλου, Ευθυμίου, Μπεκιάρη και Ρούφα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στις αθλήτριες της Κοζάνης. Έτσι, βαδίζει ολοταχώς προς τον τίτλο που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2.
ΣΥΝΘΕΣΗ: Εξάρχου (1), Σαντουρτζόγλου (1), Ευθυμίου (1), Εξάρχου/Μπεκιάρη (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.