Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Το ΕΒΕ Φλώρινας σε επιχειρηματική ημερίδα στο Μοναστήρι

Το Επιμελητήριο Φλώρινας συμμετείχε στην επιχειρηματική ημερίδα που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Γραφείου Συνδέσμου στα Σκόπια στο γειτονικό Μοναστήρι στις 11/11/2014.
Το Επιμελητήριο μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Σαπαλίδη Σάββα και μέλη της Διοίκησης με συμμετοχή δέκα πέντε (15) επιχειρήσεων –μελών μας, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με επιχειρήσεις της γειτονικής χώρας (συναντήσεις ΒΒ) για τη σύναψη επιχειρηματικών- εμπορικών συνεργασιών.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου στον σύντομο χαιρετισμό του, παρουσία της Ελληνίδας Προξένου στο Μοναστήρι, της Ελληνίδας Εμπορικής Ακολούθου, του Πρόεδρου και Δ/ντα Συμβούλου του Λιμένα της Ηγουμενίτσας, του Δ/ντη της Alpha Bank A.E. και του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου του Μοναστηρίου, ανέδειξε την ανάγκη σύναψης επιχειρηματικών συνεργασιών και επαφών μεταξύ των γειτονικών χωρών. Επίσης, αναφέρθηκε στη δυναμική των τοπικών επιχειρήσεων και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.
Το Επιμελητήριο μας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και θα συνεχίσει να προωθεί περαιτέρω επαφές και συνεργασίες.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.