Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Αλληλεγγύη για όλους από το Θ.Γερμανίδη και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας

Φίλοι και μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας με επικεφαλής το βουλευτή Θανάση Γερμανίδη στηρίζοντας και φέτος την πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω- χαρίζω- γιορτάζω», παρέδωσαν στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Κ.Ρόζα ρούχα και τρόφιμα.
Ο Θανάσης Γερμανίδης στις δηλώσεις του είπε: «Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί από τον ίδιο το λαό μια πανσπερμία δράσεων και πρωτοβουλιών αλληλεγγύης, σε κάθε πόλη και σε κάθε γειτονιά της χώρας, ως απάντηση στην κρίση και τις καταστροφικές της συνέπειες.
Οι δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και κάθε πρωτοβουλία στήριξης των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, αποτελούν νησίδες αντίστασης σε μια κοινωνία που υποφέρει από τη φτώχεια και την ανεργία, και παρόλο που δεν μπορούν να αναπληρώσουν τις ελλείψεις του κοινωνικού κράτους, εντούτοις προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο.
Ως βουλευτής αλλά και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας έχοντας ως αρχή την ενίσχυση κάθε μορφής αλληλεγγύης και ενόψει του εορτασμού των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε να μετέχουμε στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας, υπογραμμίζοντας το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Όσοι πληττόμαστε από την κρίση οφείλουμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Η λαϊκή αντίσταση, η αυτοοργάνωση και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος για να μην παραδοθούμε ως κοινωνία στον κατακερματισμό, τον κανιβαλισμό, τον εφησυχασμό, τη μοναξιά και την απόγνωση».

13 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !!!!
    ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΛΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑ ΣΟΚ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ton giatro pou ton exoun .mipos einei sta xoria kai psaxni psifous?xoris ton roza pou phge exei lefta na kerasi tous psifoforous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νανε καλα ο συριζα ναννε καλα το αντιαμερικανικο συριζα.πο ξαφνικα εκδηλωσε την συμπαθεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο κορόιδα είστε αφού πιστέυετε οτι θα σας σώσει αυτός ο μπαγαμπόντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝ ΕΝΩ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΡΩΜΑΝΕ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΚΡΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και λίγο αντιχριαστιανική, παγανιστική βλέπε Καιάδα (Γιώργο Γερμενή) που ως μέλος του σατανιστικού συγκροτήματος βρίζει το Χριστό.

      Διαγραφή
    2. Εγώ δε θα έμπλεκα ποτέ τα θρησκευτικά με τα πολιτικά. Αφού παραδόξως εσύ τα θεωρείς αλληλένδετα πες μου που βλέπεις τη Χριστιανικότητα/θρησκευτικότητα στους υπόλοιπους 282 βολευτές, ιδίως τους Συριζαίους, ΚΚΕδες αλλά και των δύο συνιστωσών της Νέας Πασοκρατίας (με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Διακρίνεις τα δύο αυτά χαρακτηριστικά στους κλέφτες, τους ψεύτες, τους δημαγωγούς, τους άκρατους νεποτιστές, τους εξευτελιστές του Καταστατικού Χάρτη; Πε μου, πε μου να μάθω και γω.

      Διαγραφή
  7. Η Χρυσή Αυγή είναι συνώνυμο της Ωμής Βίας. Σωρεία εγκληματικών πράξεων. Αν αφαιρέσεις την κτηνώδη βία από τη Χρυσή Αυγή δεν μένει τίποτα άλλο.425.000 ψήφοι. Η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστική. . Αυτοί που την ψήφισαν είναι μωρές παρθένες; Είναι παραπλανημένοι ανήλικοι; Είναι ανεύθυνοι; Δεν «ήξεραν»; Τι μυαλά μπορεί να κουβαλά κανείς όταν πάει και ψηφίζει μαχαιροβγάλτες; Πώς κολλάνε όλα αυτά με τον «σοφό ελληνικό λαό»; Υπάρχει κάτι πολύ χαλασμένο και νοσηρό στην ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον σε ένα σημαντικό κομμάτι της. Υπάρχει κάτι που ισοδυναμεί με πολιτική καθυστέρηση, κάτι που δεν συνάδει με το δημοκρατικό πολίτευμα. Αντί για την κουλτούρα διαλόγου και συναίνεσης, κυριαρχεί η κουλτούρα της βίας και του φανατισμού. Πρωτογονισμός. Περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανομίας και ατιμωρησίας. Όλα αυτά έχουν βαθιές ρίζες, δεν προέκυψαν τώρα, είναι παλιά ιστορία. Απλώς τώρα, με την κρίση, αναδύθηκαν σε όλο τους το μεγαλείο. Τι στο καλό; Σπάσαμε όλους τους καθρέφτες και δεν έχουμε πουθενά να κοιταχτούμε; Ασφαλώς γι’ αυτή την κατάσταση ευθύνονται τα κόμματα Όμως πρέπει να το πούμε δυνατά. Ότι δηλαδή ευθύνονται και οι ίδιοι οι πολίτες για πολλά και εν προκειμένω για τη στήριξη που δίνουν στο νεοναζιστικό μόρφωμα. Όχι άλλες δικαιολογίες για αυτούς που ψήφισαν και στηρίζουν, ακόμη και τώρα, τη Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλάς Ελλήνων Ορθοδόξων20 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:34 π.μ.

      Με τις ασυναρτησίες που λες επιβεβαιώνεις το γεγονός ότι δυστυχώς δεν υπάρχει μέλλον για αυτή τη χώρα με πολίτες δίχως ίχνος προσωπικότητα και αυτοσεβασμό, σαν εσένα. Έτσι λειτουργούν βέβαια οι δικές σου κατ' επίφαση ''δημοκρατίες'' χωρίς τον στοιχειωδέστερο σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας, με διανομή σε φωτοτυπίες κάθε ανακριτικού στοιχείου σε τομάρια με πουλημένες τις ψυχές τους στα κοπρόσκυλα της διαπλοκής. Τι στο καλό. Τόσο πιά χαμένα τα έχεις που πραγματικά χάνω το χρόνο μου μαζί σου. Ποιος επί σαράντα χρόνια έχτισε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανομίας και ατιμωρησίας εμπαίζοντας το λαό για κάλυψη των εμετικών δικών του ανομιών; Που κρύβεις το παραμορφωτικό καθρεφτάκι που σου δώρισαν οι αλήτες του ψέματος, της απάτης, της κλοπής, του γκαγκστερισμού, της άρχουσας μασονίας και συ βλέπεις τη φάτσα σου εκεί μέσα και καμαρώνεις; Το μόνο ενθαρυντικό, ότι υπάρχουν και είναι η τελευταία ελπίδα αυτού του δύσμοιρου έθνους οι 425.000 σκεπτόμενοι Έλληνες που τώρα είναι πάνω από 1.000.000 που ξύπνησαν απ' το λήθαργο, που κατάλαβαν, που αντέδρασαν, που φασιστικώς διωκόμενοι και λοιδορούμενοι αντιδρούν και αγωνίζονται για την Ελλάδα της Τιμής και της πραγματικής Δικαιοσύνης και όχι αυτής του Δένδια και της συμμορίας του. Άκρως ανησυχητικό το γεγονός ότι μόνο η δυσανεξία στη σκέψη που μαστίζει τους επιμένοντες στη κατεστημένη απάτη των γενειάδων και των γενιών του Πολυτεχνείου που εν ευθέτω χρόνω ξυρίστηκαν και πέταξαν κατά Βρυξέλλας, μπορεί να εξηγήσει αυτόν τον ιδιότυπο μαζοχισμό. Οι πατριώτες Πολιτικοί Κρατούμενοι του Λαϊκού Συνδέσμου και το αίμα των αδικοχαμένων παιδιών του Νέου Ηρακλείου και της Μαρφίν θα στοιχειώνει τους πολιτικά μαστουρωμένους φασίστες σαν του λόγου σου μέχρι να ξυπνήσετε από τον εφιάλτη της ενοχής.

      Διαγραφή
  8. Συριζα και ευαισθησία για Έλληνες , δεν γίνεται. Μάλλον για τους λαθρομετανάστες προορίζουν τα τρόφιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γνωστό χουντικό «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» το μετατρέψατε σε «Ελλάς Ελλήνων Ορθοδόξων», όπως έκαναν οι Ιταλοί Φασίστες και οι Γερμανοί ναζιστές, μόλις γίνηκαν μαζικές οργανώσεις. Εγκαταλείψατε στον προς τα έξω λόγο σας την παγανιστική και αντιχριστιανική ρητορική, από καθαρό καιροσκοπισμό. Επειδή είστε ναζιστική οργάνωση, είστε ριζικά και βαθιά αντιχριστιανική, όπως όλα τα ναζιστικά κινήματα Τα κινήματα αυτά, όταν αντιλαμβάνονταν ότι δεν τα συνέφερε η άμεση σύγκρουση με τη θρησκεία, άλλαζαν το δημόσιο λόγο τους, γιατί ήθελαν να προσεταιρισθούν όλον αυτόν τον κόσμο. Ο ορθόδοξος κόσμος είναι διαπαιδαγωγημένος εθνικά. Ως πανούργοι ξέρετε ότι όποιος μιλάει για πατρίδα και θρησκεία σε εποχές κρίσης, όπως η σημερινή έχει μεγάλες πιθανότητες να ρίξει στα δίχτυα του ανυποψίαστους ιερείς, μοναχούς, μητροπολίτες. Αν νομίσατε ότι τους ξεγελάσατε κάνετε λάθος, γιατί αυτοί οδηγήθηκαν προς τα εκεί από την ίδια την διαμόρφωσή τους..
    Εσείς οι υπερασπιστές της αλήθειας γιατί δεν λέτε στους Ορθόδοξους Έλληνες ότι ένα προβεβλημένο στέλεχος σας ο Γιώργος Γερμενής με το ψευδώνυμο Καιάδας είναι μέλος του ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron, που υβρίζει την ορθοδοξία, το Χριστό και υμνεί το σατανά;
    Πείτε μας επιτέλους ορθόδοξοι χρυσαυγίτες πόσο χριστιανικό είναι το άγριο ξυλοκόπημα αθώων και ανυπεράσπιστων ανθρώπων; πόσο χριστιανική –εν όψει Χριστουγέννων-είναι η διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελλάς Ελλήνων Ορθοδόξων21 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:29 μ.μ.

    Διάβασε επιτέλους κολλημένο μυαλό στο βαθμό που υπάρχει ίχνος από αυτό, το μικρό σε έκταση σχόλιό μου της 19ης/12, 2:20.μ.μ.. Συνεπής στο νόημά του, χρησιμοποιώ τη λέξη Ορθόδοξος όπως αυτή ερμηνεύεται λεξικογραφικά. Βέβαια που να τα καταλάβεις εσύ αυτά. Διάβασες Ορθόδοξος και το ξανάριξες στις θρησκείες που είναι συνειδησιακό θέμα του κάθε μεμονωμένου ανθρώπου. Για τον Χριστιανισμό σου μπούφε μην επαίρεσε αυτάρεσκα γιατί αποκαλύπτεις πόσο υποκριτής είσαι και ίσως τη φας τη μαγκούρα όταν έλθει η ατομική για το τομάρι σου κρίση. Για τη διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες εμείς κερνάμε γιατί τόση ποσότητα έχομε για τους πένητες Έλληνες. Εσύ τραπεζώνεις στη γιορτή σου τον κάθε έναν των 3ΑΑΑ (Αλβανό, Ασιάτη, Αφρικανό) που θα σε επισκεφθεί; Που μένεις τέλος πάντων να σου στείλω καμμιά πεντακοσαριά και αν δε σου φτάνουν θα βρούμε οι Χρυσαυγίτες και άλλους. Άντε κούνα λίγο το κλούβιο σου κεφάλι μήπως υποτυπωδώς συνέλθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.